Wkino

Hvordan lage et bilde klessnor

Har du mange bilder, men har ingen mulighet til å vise dem? En flott måte å vise frem din favoritt øyeblikksbilder er å skape et bilde klessnor. Lett å lage, lett å bruke og lett å endre, er et bilde klessnor akkurat hva det høres ut som - en klessnor for dine bilder!

Trinn

Hvordan lage et bilde klessnor. Samle dine materialer.
Hvordan lage et bilde klessnor. Samle dine materialer.
 1. 1
  Velg en plass. Vanligvis en vegg som fungerer best for dette prosjektet, men det er mulig å bruke noe annet - en stor bokhylle, baksiden av en dør, eller over en vinduskarm.
 2. 2
  Samle dine materialer. Du trenger streng, spiker eller tape, og klyper. Du kan slå det opp litt og endre disse materialer; bruke beaded streng eller strimler av pen stoff. Du kan dekorere dine klyper med maling eller markører. Vær kreativ!
 3. 3
  Måle din plass og klippe strengen. Dette trinnet er enkel. Du trenger ikke engang målebånd for det - bare rulle strengen over veggen og kuttet tilsvarende.
 4. 4
  Heng strengen ved hjelp av spiker eller tape. Hvis du kan bruke negler på din valgte plass, det er det beste alternativet. De vil vare lenger enn båndet. Hamre en spiker i hvor den ene enden av strengen din vil bli. Knyt enden av strengen din rundt det, å være sikker på at det er solid. Du ønsker kanskje å hamre spiker opp litt, slik at strengen ikke skal skli av. Deretter utvide streng ut til omtrent midten, og hamre en spiker. Trekk strengen stram til det punktet og slips rundt som spiker. Til slutt hamre en spiker i på slutten av strengen din, trekke stram og feste. Puh! Nå har du fått din første klessnor! I utgangspunktet har du tre negler, med strengen knyttet rundt hver enkelt å gjøre en lang, sterk linje.
 5. 5
  Henge bildene dine. Bruk klesklyper til å henge dine bilder. Horisontale bilder bør trolig bli hengt med to pinner for å holde dem rett. Vertikale bildene kan henges med en pin plassert i sentrum.
 6. 6
  Endre etter behov. Det beste med dette prosjektet er hvor allsidig den er. Du kan bytte dine bilder og endre hele rommet i noen minutter. Bruk alle svart-hvitt bilder for en mer formell utseende. Hyper-farget bilder kan virkelig lyse opp en plass også.

Tips

 • En klessnor er en god idé for et område på skrivebordet, som et alternativ til en oppslagstavle.
 • Dette prosjektet kan også gjøres vertikalt, selv om det ikke ville være en "klessnor," per se. Det ville se ryddig, though.

Advarsler

 • Ikke hamre spiker uten å sjekke først. Hvis du bor i dine foreldres hus, være sikker på at du kan slå hull i veggene. I en hybel? Kanskje sterk tape ville fungere bedre for deg. Hvis du har skjøre gipsvegger, prøv klissete gørr i stedet.

Ting du trenger

 • Hyssing, tau, eller noen form for streng
 • Nails, tape, eller noe å henge strengen med
 • Klyper
 • Bilder