Wkino

Hvordan landskapet en over bakken pool

Har du en over bakken pool? Er du interessert i å gjøre at utvalget blander seg med din bakgård heller at stikke ut som en sår tommel? Vel, sjekk ut disse tipsene.

Trinn

Hvordan landskapet en over bakken pool. Bruk "sukker sand", som ofte brukes i lek bokser, for å skape en liten "strand" i nærheten av bassenget.
Hvordan landskapet en over bakken pool. Bruk "sukker sand", som ofte brukes i lek bokser, for å skape en liten "strand" i nærheten av bassenget.
 1. 1
  Bruk "sukker sand", som ofte brukes i lek bokser, for å skape en liten "strand" i nærheten av bassenget. Sand av denne karakter kan ofte kjøpes gjennom en lokal grustak eller sement selskapet så vel som din lokale landskapsarbeid selskap. De fleste av disse selskapene vil levere for en liten kostnad. Du kan bruke bare om to kubikkmeter sand og lage en liten "strand" der du kan sette stolene sammen med et bord og grill. Vi fullførte ensemble med parasoller og leker. Dette er en enkel rimelig måte i tillegg til å holde over bakken pool ren og fri for gress og annen skadelig rusk.
 2. 2
  Bruk granitt. Dette kan også kjøpes gjennom en lokal granitt pit eller landskapsforming selskap. Avhengig av størrelsen på bassenget, kan du eller kanskje ikke trenger så mye granitt. Vi har en 15 'runde, over bakken pool, og brukte bare ca fire kubikkmeter 5/8 granitt chips til omgir bassenget. Vi fullstendig innhyllet i bunnen av over bakken basseng med denne vakkert farget granitt. Dette var nyttig i å binde i bassenget til det omkringliggende landskapet.
 3. 3
  Aksent skjønnheten i din over bakken basseng og bakgård med planter. Selvfølgelig, vil klimaet også spille en stor faktor i plantene du choose.Impatiens og engelsk Ivy er stor potteplanter som kan plasseres rundt bassenget, men kan bringes inn i løpet av vinteren, slik at du ikke trenger å plante hvert år, spesielt hvis du har plassert granitt rundt bassenget. Hvis du er ute etter en flerårig plante som kan plantes og vil fortsette å blomstre år etter år, igjen avhengig av klima din, er det flere som vil passe regningen. Dverg rosebusker, små evergreens, og begonias er hardføre og vakre og deres rotsystemer bli relativt liten, slik at du kan plante dem ved siden av din over bakken basseng uten å bekymre deg for at røttene vil skade duken eller vegger av bassenget. Selvfølgelig er det alltid en god idé å sjekke med din lokale landscaper å få flere ideer for hva som fungerer best i din region.

Tips

 • Gartner en over bakken pool kan være morsomt og enkelt! Uansett hvordan du gjør det, enten du lager en enkel landskapspleie tema eller gå med noe mer forseggjort, kan du være sikker på at det vil være en kreditt til bakgården og permanent over bakken pool.

Advarsler

 • Vær sikker på at over bakken pool du er landskapsforming rundt er permanent. Det er rett og slett bortkastet tid til landskapet rundt en oppblåsbar pool som må tas ned og fjernes med årstidene. Oppblåsbare bassenger er også mer utsatt for skader og har en veldig kort levetid.