Wkino

Hvordan lage LED throwies

En LED Throwie er en morsom, billig og pen innredning ideelt for kjøleskap. Det vil bli tent i ca en uke, men de er enkle å lage slik du aldri skal kjøre!

Trinn

Hvordan lage LED throwies. Tape LED til batteriet.
Hvordan lage LED throwies. Tape LED til batteriet.
 1. 1
  Kjenn din batteri. Din plate-formet batteri har en positiv side og en negativ side. Den negative siden har mindre areal enn den positive side. Den positive siden er større og har en (+)-symbolet og omfatter på siden av batteriet.
 2. 2
  Undersøke LED. Det ser kanskje ut som en liten plast kule med to bein eller potensielle kunder. En leder er lengre og muligens mørkere, dette er anoden og trenger å røre den positive siden av batteriet bare. Den andre kabelen er kortere og muligens lettere, er dette katoden bly og må ta den negative siden av batteriet bare. Hvis katoden bly berører den positive siden av batteriet, vil du sannsynligvis føre til feil i LED. Du kan finne ut hvilken farge av LED ved riktig feste den til strømkilden, batteriet. En LED er en light emitting diode, ikke en lyspære. Fargen er ikke bestemt av plast bullet form, men av halvledermateriale inne i LED.
 3. 3
  Tape LED til batteriet. Skjær en 1 "x 7" stykke duct tape. Holder en ledning fra LED til hver side av flatt batteri, vikle båndet rundt utsiden av ledninger og batteri. Pakk den ene gangen, ryddig og stramt. Lampen skal komme på. Hvis det flimrer, du gjorde det galt. Gjøre over. Du bør ha en del av båndet stroppen hengende på ene siden.
 4. 4
  Fest magneten. Plasser magneten mot siden av pakket batteriet og fortsette innpakning tapen rundt til det dekker magneten. Fra dette punktet, ikke plukke opp Throwie av LED. Håndtere det alltid fra batteriet / magnet.
 5. 5
  Kast throwie. Lett kaste enheten på forsiden av din metall kjøleskap eller lignende overflate. Den sterke magnet vil feste til kjøleskap og fortsette å brenne så lenge batteriet vil vare.

Tips

 • Du kan lage Throwies som festes på alle typer objekter ved å pakke dem med dobbel-stick tape.
 • Spenningen en diode dråper er konstant, så legger en motstand i serie vil få batteriet varer lenger. Hvis Diode slår seg på ved 1.8V, må en 3V batteri slippe 1,2 V på ledningene, noe som gjør nær uendelig strøm. Sette en motstand i vil sikre dagens opphold i sjakk. Bare sørg for at verdien gjør gjeldende på tvers av LED til å være nok til å være lyse.
 • Hvis du eier en stål bro eller tårn, kan du kaste en haug av disse opp veldig høyt og henge dem til å danne opplyste design i mørket. Klatre opp og fjerne Throwies før de henfaller til noen form for farlig avfall.
 • Batterier vil trolig vare lenger på grønne, blå eller hvite LED, enn rød, gul eller oransje LED.

Advarsler

 • Kast alltid batteriene trygt.
 • Ikke la små barn svelger throwie eller batterier.

Ting du trenger

 • LED er i alle farger. De koster alt fra 3p-15p hver. Rød, gul og grønn er billigst. Standard 10mm størrelse er best.
 • Teip, som Duct Tape
 • Små Neodymmagneter, x.125 "0,5. Du kan kjøpe 25 for 10€ 0,00 online. Oppbevar disse kraftige magneter borte fra datamaskinen og annen elektronikk!
 • CR2032 Knapp batterier liker funnet i kalkulatorer, 3V Lithium.