Wkino

Hvordan fjerne en film fra briller

Noen ganger briller dukke opp fra oppvaskmaskinen med en film om dem som mange anser skjemmende. Det er hovedsakelig to grunner til at filmene danner på retter. Den hyppigste årsaken er vann hardhet. Den nest mest sannsynlige årsaken er filming fra matvarer. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du fjerner en film fra briller.

Trinn

Hvordan fjerne en film fra briller. Årsaken for overskyet briller.
Hvordan fjerne en film fra briller. Årsaken for overskyet briller.
 1. 1
  Årsaken for overskyet briller.
  • Ta en dråpe eddik på overflaten av en regn glass og gni den rundt. Hvis området blir klar, er det uklarhet på grunn av filming fra hardt vann.
  • En annen metode for å finne årsaken til overskyet briller er å gni over en overskyet område med en pin. Dersom noen av uklarhet riper av, er det en indikasjon på at det er på grunn av en film, enten på grunn av vannets hardhet eller mat. Hvis glasset føles pitted når du gni en pin over det, er det uklarhet på grunn av etsing.
  • Hvis en film vises oftest på retter som har vært utsatt for høy-protein matvarer, er det sannsynligvis en mat film.
 2. 2
  Fjerne mat filmer ved håndvask.
  • Mat filmer er forårsaket av denaturalization av proteiner i det varme vannet i oppvaskmaskinen. Deres dannelse kan gjøres verre ved hardt vann. Oppvaskmaskinen kan ikke fjerne denaturert proteiner. De må fjernes ved håndvask, som bør følges av håndtørking. Hvis håndvask med vanlig oppvaskmiddel ikke er tilstrekkelig, kan du prøve håndvask overskyet glass med oppvaskmiddel. Pass på å bruke gummihansker for å beskytte hendene.

n

 1. 1
  Fjern filmer forårsaket av vannets hardhet.
  • Suge papirhåndklær eller en oppvaskklut i full styrke hvit eddik og plassere dem rundt på innsiden og utsiden av regn glass. Tillate dem å sitte i 15 minutter før du skyller med varmt vann.
  • Sug briller i en vask med nok full styrke hvit eddik for å dekke dem. La dem sitte i 15 minutter og skyll dem i varmt vann.
  • Legg sitronsyre til oppvaskmaskinen for en syklus for å fjerne filming. Pass på å ikke inkludere noen produkter laget av metall i oppvaskmaskinen. Følg instruksjonene på pakken for å finne ut hvor mye du skal legge til og på hvilket punkt i syklusen.
 2. 2
  Forhindre filming av briller i fremtiden.
  • Vær sikker på at vanntemperaturen er 140 grader F (60 grader C). Lavere temperaturer kan føre til parabolen film formasjon, men høyere temperaturer kan føre til etsing på glass.
  • Prøv å bruke mer oppvaskmiddel. Du kan fylle begge vaskemiddel dispensere, men ikke legge til mer enn det.
  • Bruk en skyll additiv. Følg instruksjonene på tilsetningsstoffer pakken.
  • Forskylling retter som har vært utsatt for høy-protein matvarer som kjøtt, egg og melk.

Tips

 • Etsing, noe som er mekanisk slitasje, kan også forårsake overskyet briller. For å hindre etsing, være sikker på oppvaskmaskinen vanntemperaturen er ikke større enn 140 F (60 C), bruk en no-varme tørr syklus, ikke pre-oppvasken, og justere mengden av såpe for hardheten i vannet etter forslagene i oppvaskmaskinen brukerhåndboken.