Wkino

Hvordan lage falske steiner for dammen

Dette er en enkel instruksjonsvideo om hvordan å lage realistiske, lette steiner for utendørs dam, eller noe annet du hadde i tankene.

Trinn

Hvordan lage falske steiner for dammen. Bøy hønsenetting gjerde inn figuren du trenger.
Hvordan lage falske steiner for dammen. Bøy hønsenetting gjerde inn figuren du trenger.
 1. 1
  Bøy hønsenetting gjerde inn figuren du trenger. Cut, fold, bøy, gjøre hva du må gjøre for å få det inn i den formen du ønsker. Pass på å bruke skinnhansker for dette!
 2. 2
  Sett ramma ned på et stykke av plast. Du skal bruke de bokser med skum isolasjon for neste trinn (muligens opp til 3 bokser).
 3. 3
  Spray bokser med isolasjon bort på ramma. Ikke gjør for mye av et mønster ut av det (dvs. gjøre det hele i enda rader.) La skummet grab og "vask" rundt ledningene av rammen. Dekke fullstendig, slik at innsiden hul. La det sitte i 24 timer.
 4. 4
  Tilsett vann til din fugemasse mix, noe som gjør det litt tynnere enn du normalt ville (ca. som kake batter). Grunnen du bruker fuger blanding i stedet for betongblanding er fraværet av grus i fuger blanding. Hvor mange steiner til du ser i naturen som har mindre steiner som stikker ut av dem?
 5. 5
  Ta strimler av burlap, og en om gangen, dypp dem i fuger mix. Swirl dem rundt for å sørge for at hver bit er dekket. Når du trekker de burlap strimler ut av fugemasse mix, klemmer fingrene på hver side av den, og kjøre dem ned den til "nal" av overflødig fugemasse.
 6. 6
  Legge disse strimler ned på wire og skum ramme. Prøv å ikke la dem rynke hvor som helst. Prøv å presse dem inn så mange sprekker i skum som du kan. Som du legger hver stripe ned, overlapper den over den forrige bare litt. Bruk fugemasse mix å jevne kantene. Dekk hele wire og skum ramme med disse stripe inntil ingen skum viser gjennom. Hvis rammen begynner å bøye seg fra vekten av massen, noe bruk for å støtte opp på innsiden av det slik som en pinne, for å bidra til å opprettholde den opprinnelige høyde. La det tørke i minst 24 timer. Hvis noen av kantene på burlap viser fortsatt, blande opp en liten gruppe med fugemasse, tykkere denne gangen, og bruk hendene til å jevne den på over disse plassene.
 7. 7
  Etter all fugemasse har hatt tid til å tørke, vil bergarten har sin form og detaljer, men det vil være en solid farge. Du må male det. Du kan bruke hva fargene du vil, men bruk flat maling. Hvis du bruker blank maling, vil det gi rock en "plast" fake utseende.
 8. 8
  Bruk en klarlakk matt spray maling for å forsegle den. Bruk flere lag på den, noe som gjør det tykkere i flekkene hvor vannet kommer til å kjøre (hvis det kommer til å være under kontinuerlig rennende vann). Du kan også bruke en lakk, men pass på at det holder vil opp under kontinuerlig rennende vann og utendørs forhold.

Tips

 • Du kan finne mer informasjon om å bygge stein på denne måten på nettet, og også variasjoner på det.
 • I stedet for hønsenetting og ekspanderende skum isolasjon, kan du bruke den rosa skum bord isolasjon, og bruke et skum cutter for å kutte kantene i den formen du ønsker. Hule ut midten litt ved å pusse det ned for hånd. Deretter starter med burlap og fugemasse mix, pakke det helt rundt skum bord. Du kan plassere noen små skrap biter av skum under burlap å gi den en uregelmessig utseende.
 • Etter at rock er på plass, kan du prøve å finne noen steiner med mose allerede vokser på dem til å plassere rundt det, oppmuntre mosen å vokse på din falske rock. Dette vil legge til realisme.

Advarsler

 • Bruk skinnhansker ved håndtering av hønsenetting. Klippekanten av det kan være skarpe, og vil kutte veldig lett!
 • Slitasje latex eller vinyl hansker under håndtering og blande mørtel. Det kan være veldig vanskelig å skrubbe av hendene.

Ting du trenger

 • Hønsenetting
 • Ekspanderende skum isolasjon
 • Burlap materialet skåret i strimler ca 12 inches med 2 inches
 • Fugemasse mix
 • Flat spraymaling (hva fargene du foretrekker)
 • Klarlakk eller lakk