Wkino

Hvordan lage et papir fotball

Du kan ikke være i stand til å spille fotball på kontoret eller klasserommet, men du kan sikkert komme unna med å spille med trekantet form som har kommet for å bli kjent som en papir fotball. Du kan lage et papir fotball rett fra skrivebordet i bare et minutt - selv om du ikke har en saks. Hvis du vil vite hvordan, bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan lage et papir fotball. Finn en 8 ½ "med 11" ark.
Hvordan lage et papir fotball. Finn en 8 ½ "med 11" ark.
 1. 1
  Finn en 8 ½ "med 11" ark. Du kan rive ut et stykke vanlig papir fra den bærbare PCen, eller bruke et ark fra skriveren. Dette er den ideelle størrelsen på papiret for et papir fotball, men hvis papiret er litt mindre eller større, vil det fungere helt fint også. Notebook eller skriver papir vil fungere bedre enn tykkere papir eller bygging papir fordi det vil være lettere å kaste seg, og fordi det vil lettere og enklere å bruke i et spill av papir fotball.
  • Bruk en ny ark, slik at fotball ser fint. Dette vil også gjøre det lettere for deg å dekorere det senere hvis du ønsker det.
 2. 2
  Brett papiret i to på langs. Brett den ene side av papiret over til den andre siden, enten brette den høyre side av papiret mot venstre, eller den venstre side av papiret mot høyre. Pass på at kantene på papiret matche opp slik at du oppretter en ryddig vertikal press nedover midten av papiret.
  • Knip det press med tommelen og pekefingeren, og kjøre dem langs bretten for å gjøre det mer fast.
  • For å gjøre det press enda mer fast, kan du brette de to halvdelene, snur du papiret og brett dem igjen, slik at du har opprettet en definert krøll langs begge sider av papiret.
  • Brett ut papiret etter at du har kastet den og sikret bretten.
 3. 3
  Klipp eller riv arket langs den vertikale press. Bruk saks til å klippe langs den vertikale press, eller bare dra forsiktig de to halvdelene av papiret fra hverandre langs bretten, bruke hendene til å skyve de to halvdelene i motsatte retninger. Dette vil skape to høye papirstrimler som er 4,25 "brede og 11" høye.
  • Du trenger bare å bruke en stripe for å lage en papir fotball - hvis du vil, kan du bruke den andre til å opprette en annen fotball senere.
 4. 4
  Brett den ene av strimlene i to på langs. Dette vil skape en papirstrimmel som er halvparten så stort og dobbelt så tykk. Plasser halvparten vertikalt foran deg.
 5. 5
  Brett nedre venstre hjørne mot den andre kanten av papiret for å danne en trekant. På høyre side av trekanten bør stille opp med høyre side av den vertikale stripen. Den øvre kanten av den trekant bør være parallell med toppkanten - Bredden - av papiret. Dette vil i hovedsak lage en rettvinklet trekant, med riktig vinkel i trekanten på sin høyre side.
 6. 6
  Vend trekanten over sine oversiden. Dette vil skape en annen, tykkere trekant.
 7. 7
  Fortsett folding trekanter opp papiret før du har nådd toppen. Når du blir en pro på å lage papir trekanter, vil du være i stand til å skape mange trekanter av nesten like lange.
 8. 8
  Angre siste fold av papiret og brett det inn i en trekant. Brett den øverste hjørne ned slik at de to punktene møtes, lage to trekanter. Ikke bekymre deg hvis det ikke er en perfekt trekant - det tar praksis for å få det riktig.
 9. 9
  Trim omtrent en tomme av den rette punktet i trekanten. Du kan også rive av ekstra papir eller la den på plass, ta ekstra forsiktig når du brette det i.
 10. 10
  Brette den gjenværende papir i lommen skapt av den første trekanten.
 11. 11
  Glatte ut papiret fotball. Glatt ned trekanten til du har en flat papir fotball. Nå som det er klar, kan du begynne å være en mester papir fotballspiller.
 12. 12
  Dekorere papiret fotball (valgfritt). Hvis du ønsker å gi din papir fotball en personlig touch, bruke en markør eller penn til å tegne sting merker og andre kjennetegn ved en fotball på den.

Tips

 • Du kan gjenta prosessen for en ny fotball slik at du får to fotballer per ark ved hjelp av den andre halvparten.
 • Ikke flick papiret fotball på andre folks øyne.
 • Du kan også lage en tykkere fotball ved å brette papir foran i stedet for å rippe den. Du vil bare få en fotball per ark.

Ting du trenger

 • Paper
 • Saks eller papir cutter (valgfritt)
 • Øyebeskyttelse (valgfritt)