Wkino

Hvordan lage en røyk bombe

Liker du synet av tung røyk? Røykbomber er gøy, ikke sant? Men det er enda mer moro når du gjør dine egne røykbomber og bruke dem, ikke sant? Vel her er hvordan du kan lage en.

Innhold

Trinn

Hvordan lage en røyk bombe. Kjøp kaliumnitrat (salpeter) hos din lokale stoffet butikken eller jernvarehandel.
Hvordan lage en røyk bombe. Kjøp kaliumnitrat (salpeter) hos din lokale stoffet butikken eller jernvarehandel.

Kaliumnitrat og sukker metode - en

 1. 1
  Kjøp kaliumnitrat (salpeter) hos din lokale stoffet butikken eller jernvarehandel. Hvor mye du kjøper er basert på hvor mange røykbomber du ønsker å gjøre.
 2. 2
  Få litt sukker (helst mørk brun som det gjør røyken tykkere).
 3. 3
  Få en tennisball, papprør (lenger varer lenger) eller en beholder med lokk.
 4. 4
  Ta på deg sikkerhetsutstyr (hansker, vernebriller og filter maske).
 5. 5
  Puss salpeter og sukker separat til fint pulver. Det må være et fint pulver. Fordi disse materialene er brannfarlig, må du være svært forsiktig for å unngå gnister mens sliping.
 6. 6
  Bland pulverene sammen, etter vekt.
 7. 7
  Sett i en spiseskje med natron.
 8. 8
  Hell den blandede pulveret inn i soda kan.
 9. 9
  Få en sikring eller hyssing dynket i tennvæske.
 10. 10
  Hold deg sikringen eller hyssing i toppen av boksen med noen stikker ut i lyset - det bør være lang nok til å gi deg tid til å forlate området.
 11. 11
  Plasser bombe et sted strategisk og tenne lunta.
 12. 12
  Ha det gøy, og være forsiktig.

Kaliumnitrat og sukker metode - 2

 1. 1
  Få litt kaliumnitrat (salpeter, KNO3) og sukker.
 2. 2
  Ta på deg sikkerhetsutstyr (hansker, vernebriller og filter maske).
 3. 3
  Bland salpeter og sukker sammen i en støpejern pott, tre deler salpeter til to deler sukker.
 4. 4
  Varm potten sakte over lav flamme under omrøring til blandingen er helt smeltet (det bør ha en brun eller sort farge).
 5. 5
  satt i en skje av natron.
 6. 6
  Hell forsiktig / skrape blandingen i en form eller en aluminiumsfolie og la den avkjøles.
 7. 7
  Sett inn en sikring mens blandingen er fortsatt myk.
 8. 8
  ta det til ønsket sted og tenne lunta ta>
 9. 9
  Alternativ: Når helle blandingen i formen, setter inn et annet rør, omtrent på størrelse med en markør. Prøv å få det hele veien gjennom. Dette vil skape en sjakt for å tillate raskere forbrenning og tykkere røykutvikling. Du kan deretter bruke en sikring hele lengden av mold, pakker det inn med bomull, for å la den starte raskere.

Confection kartong metode

 1. 1
  Skjær en fra slutten av kartong med en kniv eller saks, til å lage band 2 cm i bredden og nesten like høye som kan (bare 0 0,5 cm kortere).
 2. 2
  Ta på deg sikkerhetsutstyr (hansker, vernebriller og filter maske).
 3. 3
  Hell både litt etanol og bensin (kamp hoder, svartkrutt og annet brennbart materiale - se "hva du trenger") i en gryte og rør det før det forvandler til en løsning eller blanding.
 4. 4
  Sug båndene i blandingen og igjen røre den.
 5. 5
  Plasser potten utenfor og la den være alene for å la etanol fordamper.
 6. 6
  Sjekk det - sørg for alt av etanol er fordampet og alt som er igjen er band med drivstoff materialer klamrer seg på overflaten. Båndene skal se ut slipepapir.
 7. 7
  Bore små hull hofte og lår i en kan for å gjøre luft (oksygen) går inn i kan og røyk kommer ut av det.
 8. 8
  Gjør et papir sylinder av tynt papir, og deretter plassere den på innsiden av boksen, det må dekke og slire alle de små hullene fra innsiden for å hindre drivstoff pulver lekker ut av boksen.
 9. 9
  Laste kannen med band, plassere dem i boks sammen og sørge for at det ikke er ledig plass igjen mellom bandene.
 10. 10
  Fyll og forsegle 0 0,5 cm ledig plass over båndene med resten av drivstoffet pulver til kannen er full og ingen ledig plass som gjenstår.
 11. 11
  Bor et hull i henhold til diagonal størrelse på sikringen din, i døren av kan, og skyv minst 1/3 av sikringen inn i hullet.
 12. 12
  Monter døren og kan og lukke det vanskelig. Gratulere deg selv, du har gjort deg selv en kraftig røyk bombe.

Ping-pong ball metode

 1. 1
  Samle tre eller fire ping-pong-baller.
 2. 2
  Skjær et hull i toppen av en av ballene.
 3. 3
  Skjær de andre ballene i små biter og legg dem i hullet.
 4. 4
  Stikke en blyant i hullet vikle hele greia i aluminiumsfolie (inkludert blyant. Ta blyanten ut.
 5. 5
  Bruk linjen av aluminiumsfolie på toppen som en sikring ta røyken bomben inn i et åpent område. (Du kan også bruke et papir sikring, som er mer effektiv, holde aluminiumsfolie men gjør en "stick" av papir og putte den i hullet)
 6. 6
  Tenne lunta, og når den er tent kaster røyken bombe og kjøre
 7. 7
  Se røyken komme strømme ut av røyk bombe!

Ammoniumnitrat metode

 1. 1
  Åpne din kald pakke. Ta ut vannet posen, etter risting av alle av granulene. Du kan kaste den ut, fordi det egentlig ikke har noen generell bruk overhodet. Jeg har alltid kaste den på bakken og pop det, though. Det er gøy:)
 2. 2
  Ta på deg hansker.
 3. 3
  Legg alle granulater i bøtten. Du kan legge til et mindre beløp dersom du ønsker å gjøre mindre røykbomber, men hvorfor skulle du ønske også? Denne oppskriften gir bare noen få likevel.
 4. 4
  Nå kan du legge en liten mengde vann om gangen under omrøring til granulater har nettopp oppløst. Hvis du legger for mye vann, vil du ende opp med 50 aviser som, når den er tørr, ikke avgir noe røyk i det hele tatt. Når det er alt oppløst, bør du ha omtrent en tomme av vann.
 5. 5
  I tilfelle du lurer på, er de hvite granulater kalt "ammoniumnitrat". Det er ikke utrolig giftig hvis du svelger noe, men prøv ikke også. Det er ikke dårlig hvis det blir på huden din, men som jeg sa før, vil det gjøre at du føler kløende. Hvis den gjør det får på huden, må du tørke den av, og ta en dusj så snart du kan. Vask alltid hendene et par ganger etter at du er ferdig uansett.
 6. 6
  Nå. Når du har løst dine granulater, skille avis til enkle ark. Separat ca 10, i tilfelle du trenger dem alle.
 7. 7
  Nå er det tid for å dyppe. Brett din avis to ganger for å få en løst foldet kvartal-torget. Sett den i vannet, og swish den rundt, senke det i væsken i omtrent 30 sekunder.
 8. 8
  Når du er ferdig, ta den ut. ROLIG skille den tilbake til en full sized ark, som det vil tare lett, og bli frustrert med det vil bare ha det ende opp i papirkurven.
 9. 9
  Legge det ut i solen. Oppkjørselen overflater er fine. Hvis du er i en skyggefull forblåst område, legge den ut, og sette steiner / vekter på de fire hjørnene for å hindre at den flyr bort. Solen tørker det raskere, men vinden fungerer OK også. Du kan fortelle når de er ferdig når den er stiv og kan løftes ut av fortau lett.
 10. 10
  Nå du står overfor et valg. Du kan klippe opp avisen, rive den i to, eller la det hele. Du velger. Når du har valgt hva du vil gjøre, rulle den opp. Det beste alternativet er å ta en full ark, brett den i to på langs, og rulle den opp løst. Du kan eksperimentere med forskjellige lengder og bredder. Nå knytte den i midten. Ikke bind den for stram.
 11. 11
  Ammoniumnitrat er brennbart, slik at når du tenner det, vil det brenne hele veien gjennom uten å måtte re-lys. Gi den en sjanse! Hvis du lykkes, er det ingenting som støt av energien du får når røyk bombe produserer tykke skyer av hvit røyk. Hvis du ikke får det til å fungere første gang, ikke mist motet. Prøv igjen en annen gang. Prøv å bruke mindre vann. Vær trygg, ikke gjør noe for dum, og ha det gøy med det!

Tips

For: kaliumnitrat og sukker metode

 • Når sliping dem til pulver, slipe godt.
 • Hvis du kan, bruke en "morter" å slipe kalium nitrat og sukker
 • Du kan også bruke et papirhåndkle som en sak for når den stivner, og som en sikring når du tenner den.
 • Kalium nitrat er helt lovlig å kjøpe i USA: Hvis du ikke finner det på stoffet butikken, se etter det i en hage eller hjemme forbedring butikken.

For: confection kartong metode

 • Confection kartonger brenne perfekt.
 • Vi har lagt til drivstoff materialet til en fra slutten av kartongen for å gjøre det brenne raskere, og slipper mer røyk. Hvis du ikke legge til drivstoff til det, ville røyken bombe ta en time å brenne helt, og dette er ikke akseptabelt for en "Smoke Bomb" som forventes å brenne fast og slipper en stor røykutvikling i løpet av kort tid.
 • Bruk etanol i prosessen fordi det fordamper hurtig. Vann kan brukes også, men det tar mye lengre tid å fordampe og dette lang tid kan skade band, men minst vann ikke vil produsere syrer når de blandes med drivstoffet.
 • I trinn 2, prøve å gjøre så mange som hull kan du bore; flere hull betyr mer oksygen, og mer oksygen betyr raskere forbrenning og mer røyk.
 • Ikke bekymre deg om den slanke papiret som dekket hullene fra innsiden: det fungerer som en forsegling for å hindre pulver fra å komme ut av hullene når du håndterer bombe eller lagre den. Når du slår på bombe den slanke papir vil bli brent raskt og deretter luft kan komme inn i kan som røyken går ut.
 • Vær forsiktig når du flytter drivstoff dekket band fra potten til kan og lasting kan. Drivstoffet belegget er følsom og vil slippe av bandene hvis du håndterer eller laste dem grovt.

For: ping-pong ball metode

 • Bomben kan ta en stund frem i lyset.
 • Bruk ikke mer enn fem knuste baller når du gjør denne bomben.

For: ammoniumnitrat metode

 • Ikke bind avisen for stram i midten. hvis du gjør det, vil det kuttes flammen, og det vil måtte bli re-tent.
 • Ikke legg for mye vann til granulat. Hvis du gjør det, vil røykbomber ikke kommet ut med noen røyk, som granulater vil bli utvannet.

For: kaliumnitrat og sukker metode

 • Ikke pust inn røyken. Mens røyken er ikke giftig, er det ikke godt å frata lungene oksygen ved å puste inn store mengder av røyk.
 • Ved hjelp av den andre metoden, pass på å ikke tenne blandingen i gryten eller annet du kan bli brent.
 • Tydeligvis ikke tenne blandingen innendørs.

For: confection kartong metode

 • Uønskede farlige materialer som kan gjøres i løpet av prosessen varierer fra giftige gasser mot etsende syrer eller begge! Det kommer an på hva du bruker som drivstoff, kan for eksempel kamp hoder slipper ut giftige gasser når soaking dem i etanol eller kokende vann.
 • Mens artikkelen innebærer røyken er giftig, er det ikke anbefalt at du puster det.
 • Aldri antenne drivstoff innendørs.

Ting du trenger

 • Sikkerhetsutstyr: Latex hansker, vernebriller, effektive filter maske.

For: kaliumnitrat og sukker metode

 • Nitrat
 • Sukker
 • En drikkevareemballasje
 • Natron (det forsinker forbrenningen av blandingen, noe som resulterer i mer røyk)
 • En lysere eller kamp
 • Morter, eller noe å slipe salpeter og sukker til pulver

 • Cooking Pot
 • Ovn eller annen varmekilde

For: confection kartong metode

 • En fra slutten av kartongen (noen annen kartong kan benyttes)
 • En boks
 • Nok drivstoff materialer, som kamp hoder, svartkrutt og annet brennbart materiale, for å fylle 0.5cm av kan (det spiller ingen rolle hvilken du bruker, men en som brenner raskere og produserer mer varme er bedre)
 • En sikring (svart kamp sikring fungerer best)
 • En gryte (ikke-metall er foretrukket)
 • En saks eller kniv
 • Et lite pigg for boring små hull på kan
 • Stykke tynt papir (jo tynnere jo bedre)

For: ping-pong ball metode

 • 4-5 ping-pong-baller
 • Tinfoil
 • Varmekilde (dvs. lysere)
 • Blyant

For: ammoniumnitrat metode

 • En umiddelbar kald pakke. Hver by har en CVS, og de selger "to pakker" for som 5€ 0,99.
 • En liten mengde vann
 • En stor bøtte. De "Homer" bøtter fra Home Depot fungerer bra:)
 • Gammel avis. Det må være eldre, fordi nye avisen har en voksaktig film på det, og vil ikke ta fyr, eller absorbere væske godt.
 • Noe å røre med
 • Noe å tenne avisen med
 • En sted å tørke avisen. Prøv å tørke dem på en solrik / vindfull plassering. Ikke prøv å tørke den i garasjen din, som det er å fuktig, eller på et skyggefullt sted. Du kan tørke den i skyggen, men det må være vind nok til å tørke avisen.
 • Latex hansker. Ja, hansker. Hvis du får væske på huden din, vil det bli litt kløende, og føler voksaktig. Pluss det er ikke en behagelig følelse hvis det blir på en klippe. Det vil svi.
 • String.