Wkino

Hvordan tegne et ansikt

Ansikter kan være utrolig vanskelige ting å tegne realistisk. Det er så mange funksjoner å tenke på. Gjør din ansikter alltid har nese på størrelse med en elefant i bagasjerommet, eller en munn som en banan? Hvis ja, les denne artikkelen for å lære å tegne ansikter som du aldri har trukket dem før.

Trinn

Hvordan tegne et ansikt. Lag en lys omrisset av et ansikt.
Hvordan tegne et ansikt. Lag en lys omrisset av et ansikt.
 1. 1
  Lag en lys omrisset av et ansikt. Er Heads aldri sirkulære, de er ovale, som et egg. Så tegner en oval skisse som smalner ned på bunnen.
 2. 2
  Legg skillelinjer. Den enkleste måten å starte på er å bruke skillelinjer for å kartlegge proporsjonene i ansiktet. For det første, tegne en linje ned midt på oval. Deretter kuttet oval i to igjen, denne gangen horisontalt.
 3. 3
  Legg nesen. Del den nedre halvdel på nytt med en annen horisontal linje. Punktet hvor dette krysser den vertikale linje er der bør begynne å trekke bunnen av nesen. Skisser av neseroten og et nesebor på hver side.
 4. 4
  Legg munnen. Del den nederste kvartal i to igjen. Bunnen av leppene vil hvile på delelinjen du nettopp har tegnet. Tegn en linje for hvor leppene møtes og deretter trekke den øverste leppe. Nå fylles i bunnen av leppen.
 5. 5
  Legg øynene:
  • Tegn to store runde baller til å gjøre ut øynene på tvers av sentrale horisontale linjen. Disse vil danne øyehulene. Toppen av denne sirkelen er der øyenbryn er, og nederst er der kinnet bein sitter.
  • Tegn øyeeplet flytende i midten av kontakten.
  • Du da trenger å jobbe med formen på øynene. Øynene er mandelformede, så ha dette i bakhodet når du skisse dem (øynene kommer i alle størrelser og fasonger, så føler. Som en tommelfingerregel, er avstanden mellom de to øynene bredden av en annen øyet.
  • Inne i iris, fargen inne i midten av øyet, tegne eleven som er den mørkeste bit av øyet. Fyll det meste i svart og la en liten hvit. Med blyant flat, bruke litt av skyggelegging for basen. Shade variant fra medium og lys i iris, ved hjelp av tett formasjon korte linjer fra kanten av eleven til det hvite i øyet. Tegn lettere i enkelte områder for å gi den en fin effekt. Tegne øyenbrynene over. Nå gni ut retningslinjene under øyet.
  • Deretter trekke toppen av øyelokket over toppen av mandel. Basen av øyelokket kommer ned over toppen av iris og dekker toppen av den svakt.
 6. 6
  Skyggelegging under øynene. Nå legger litt skygge under øyet og hvor øyet møter nesen for å definere kontakten. for en sliten utseende, legge til skyggelegging og slo linjer på en mer spiss vinkel til bunnen øyelokket.
 7. 7
  Legg ørene. Basen av øret skal bli trukket på linje med undersiden av nesen og den øvre del av øret på linje med de øyenbryn. Husk at ørene være flatt mot siden av hodet.
 8. 8
  Tilsett håret. Pass på at du trekker håret fra avskjedstanker utover.
 9. 9
  Tegn halsen. Halser er tykkere enn du tror. Tegn to linjene som kommer ned fra om lag der på den nederste horisontale linje møter kantene av ansiktet.
 10. 10
  Legg detaljene. Legg en bit av skyggelegging under nesen og fremheve haken. Sett uttrykk linjer rundt munnen, og skyggelegging i hjørnene. Deretter skissere mønet av nesen. Jo mer fremtredende du gjør disse funksjonene, vil den "eldre" ansiktet ditt ser.
 11. 11
  Det kan være lurt å tegne klær ved hjelp av en stil som cross klekking
 12. 12
  Rengjør. Bruk et viskelær for å fjerne eventuelle retningslinjer.

Ting du trenger

 • Blyant
 • Paper
 • Ruler
 • Eraser