Wkino

Hvordan starte en sta luke trimmer med et fingerbøl og noe gass

Weed trimmerne kan være smertefullt å starte til tider, og når de begynner å bli gamle, noen ganger de trenger litt hjelp til å få noe gass inn i topplokket. Noen bruker startfluid for dette, men en liten mengde gass kan arbeide så vel, som forklart i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan starte en sta luke trimmer med et fingerbøl og noe gass. Sørg for at bensintanken på er full før du antar det fungerer ikke skikkelig.
Hvordan starte en sta luke trimmer med et fingerbøl og noe gass. Sørg for at bensintanken på er full før du antar det fungerer ikke skikkelig.
 1. 1
  Sørg for at bensintanken på er full før du antar det fungerer ikke skikkelig. Gjøre en rask sjekk for å tilfredsstille selv.
 2. 2
  Ta av tennpluggen med en tennplugg.
 3. 3
  Kontroller felgen under det punktet av tennpluggen for oppbygging av sot, og det punkt i tillegg. Felgen skal være slags sølv i farge og ikke svart, og punktet bør ikke ha oppbygging på det heller. Hvis felgen må renses, skrape av forekomstene med eller en bruk liten flat hode. Vær forsiktig med å bryte den hvite keramiske isolator.
 4. 4
  Først gjør at du er godt klar av enhver gass og varme tennpluggen rim med en butan lighter.
 5. 5
  Fylle opp et fingerbøl med gass og satt inn i kammeret, og deretter sette tennpluggen på igjen og skru den på.
 6. 6
  Sett på flaskehalser, prime tre ganger, venter fire sekunder mellom hvert primtall.
 7. 7
  Trekk i startsnoren et par ganger til du hører motoren starte. Det bør rev opp litt så stoppe årsaken er fortsatt på.
 8. 8
  Trekk igjen med choken av et par ganger og motoren skal starte.
  • Hvis motoren ikke starter, må du skifte ut tennpluggen med en ny en, da dette kan være problemet. (Den gamle tennpluggen har et tall på det, så skriv det ned før du går til butikken).
 9. 9
  Hvis det fremdeles ikke starter, kan det være at karbo er gunked med innskudd, der du trenger på dette punktet, noen carb renere.
 10. 10
  Rengjør carb. For å rengjøre carb, fjern carb dekselet og spray av dysene, og pass på at de er rene og uhindret.
  • Deretter ta av primer cap fra linjen og spray carb renere ned røret der korken var festet og erstatte primer.
  • Trykk noen ganger, tvinge carb renere i linjen inn i carb.
  • Gjenta denne prosessen et par ganger.
 11. 11
  Kontroller tennpluggen arrestor skjerm, som også kan være tett. Dette er en skjerm som hindrer varme partikler fra rømmer, som kan forårsake en. Dersom den er det, ta den ut og skrape med en stålbørste eller et stykke tre, og deretter erstatte det.
 12. 12
  Hvis trimmeren fortsatt ikke starter, kan det være helt tett, og kan trenge en ny carb. Legg også merke til om etter at du har satt et par dråper gass i sylinderen, og erstattet tennpluggen, fyrer den opp for en liten, men kjører ikke. I så fall kan dette bety at karbo er helt blokkert, fordi gassen ikke får fra carb til sylinderen, og det eneste som er å gjøre det kjøre for en bit, er det lite gass du putter i den. Hvis det ikke går i det hele tatt, er det vanligvis fordi tennpluggen er enten brukt eller skittent.
 13. 13
  Alltid tømme all gassen ut av trimmer og alt bensindrevet utstyr ved sesongens slutt. Trykk primeren noen ganger tvinger overflødig gass i kø for å kjøre inn carb, og trekk så startsnoren noen ganger tvinger all gassen ut. Overflødig gass sitter i linjen og i carb over årsakene blokkering, så alltid tom og ren når den ikke er i bruk over lengre tid.

Tips

 • Dagens etanol bensin er et stort problem for små motorer, to slag og fire takter, spesielt motorer som ikke brukes hver dag eller to. Etanol vil separeres og går til bunnen av tanken. Det vil også legge igjen en gummy rester eller "lakk" på forgasserdeler og havner. Noen sier dette er årsaken til det store flertallet av små motorproblemer i dag. Disse små forgassere har ekstremt små havner, nål jets, skjermen filtre og åpninger som kan bli blokkert eller delvis blokkert av de minste urenheter.
 • For å unngå dette problemet i motorene, bruk en bensin tilsetningsstoff i hver gass kan FØR du fylle eventuelle liten motor gasstanker. Noen tilsetningsstoffer vil hindre problemer, vil noen bidra til å fjerne avleiringer og gummi. Disse tilsetningsstoffene er svært billig og billig forsikring.
 • Også forkaste alle gamle stål gass bokser. Disse vanligvis rust på innsiden etter et år eller to, og disse rustpartikler vil tette filtre og dyser.
 • Erstatte vektet filter i bensintanken på luke trimmere. Disse filtrene er lett å fjerne med en liten krok på enden av en "kleshenger" tråd. Den vektede filteret er plassert på en rørlengde i bensintanken og tillates å alltid når bunnen av tanken, uansett hvordan du holder trimmer. Filteret kan lett bli tett med alle typer avfall.

Ting du trenger

 • Spark Plug Wrench
 • Trimmer
 • Fingerbøl
 • Gass