Wkino

Hvordan lage en katt seng fra en gammel genser

På mindre enn 30 minutter, og for fem mindre enn€ en gammel ullgenser fra bruktbutikk eller på baksiden av skapet kan bli en koselig katt seng (eller hund seng, hvis hunden er liten nok eller genser er spesielt stor). Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan lage en katt seng fra en gammel genser. Legg genseren ut flat.
Hvordan lage en katt seng fra en gammel genser. Legg genseren ut flat.
 1. 1
  Legg genseren ut flat. Hvis det er en ullgenser, bør det tovet først (se tips nedenfor). Med garn og en nål, søm den falset kant av hylsen til den side av genser, omtrent halvveis ned på hylsen fra der armhulen møter sidesømmen (vist i kontrastfarge garn for å lage maskene mer synlig).
 2. 2
  Brett den nederste kanten av genseren opp og plassere ermet foran den. Roll (eller fold) nedenfra og opp langt nok til at begge ermet cuff kanter vil være i stand til å overlappe litt når den plasseres foran den.
 3. 3
  Fest ermet til toppen av den rullet opp genser kanten med en pisk sting eller et teppe sting. Husk at du kommer til å stappe ermene, så pass på å sy bare gjennom det øverste laget av ermet.
 4. 4
  Gjenta med det andre ermet. Som kantene overlapper litt foran, sette en cuff rett innenfor den andre og sy ned på utsiden cuff kanten langs øverste laget, akkurat nok til at du vil kunne holde stuffing inne i røret du nettopp har opprettet med ermer.
 5. 5
  Gjør en fra en "armhulen 'til det andre. Lag en buet form for å lage en rundere seng. Pass på å gå gjennom begge lag med genser stoff. Du skal nå ha en "kanal" som kan bli fylt med vatt eller gamle filler (eller strimler av gamle gensere). Ting til du får en pølse-lignende ring. Hvis du ønsker å pad bunnen, er tiden inne til å gjøre det også.
 6. 6
  Stitch halsen åpningen lukket. Gi den til din favoritt pus (eller valp) og vurdere å gjøre en annen seng å donere til din lokale kjæledyr ly. Det tok mer tid til å poste dette enn å gjøre sengen, hvis som forteller deg hvor raskt og enkelt dette prosjektet er!

Tips

 • Slik følte en ullgenser, må du først kontrollere genser er minst 80 prosent ull. Jo større genser, jo bedre, for det krymper. Vask i varmt vann (topp lasting maskiner bare - gå videre og kaste noen håndklær eller jeans i med det for ekstra agitasjon) og lå flatt til tørk. Toving er ikke absolutt nødvendig, men det gjør stoffet sterkere og mer langvarig. Dersom genseren er akryl, bare hoppe over toving prosessen. Ull er mye varmere, men hvis det er en vurdering.
 • Gjør valp eller hund seng av eierne klær eller mødre fleece kappe. Eierne duft viktig for valp eller kattunge, å lukte din duft for sikkerhet når du ikke er hjemme.
 • En liten cat-nip innsiden av genseren brystet før du gjør ermene. Kitty vil elske.

Advarsler

 • Med mindre du vil ha en størrelse mindre par jeans, ikke kaste dem inn med genser i toving prosessen.

Ting du trenger

 • En stor gammel genser, helst 100% ull (finnes billig på sparsommelighet butikker)
 • Polyester eller bomull batting eller gamle filler for stuffing
 • Garn
 • Nål
 • Saks