Wkino

Hvordan finne en snegle

Snegler kan være irriterende skadedyr, ofte spiser bladene av hageplanter. Selvfølgelig kan de også være pene små gnagerne å vise til små barn. Uansett årsak, her er hvordan å fange dem.

Trinn

Hvordan finne en snegle. Se etter en snegl sti.
Hvordan finne en snegle. Se etter en snegl sti.
 1. 1
  Se etter en snegl sti. En snegl stien er en sølvblank-skinnende-noen ganger slimete linje over harde overflater. Dette kalles slim. Noen ganger barnåler og andre løse overflater vil også vise en sti, eller bli sittende fast i slim for å gjøre det mer synlig. Ofte er det best å se under blader av planter og andre semi-eksponerte områder. Snegler liker å holde seg skjult, men din beste sjanse for å finne en er å søke i tilgjengelige områder.
 2. 2
  Følg sneglen sti. Dette kan være vanskelig, men heldigvis han ikke kommer til å gå fort nok til å løpe fra deg.
 3. 3
  Se opp og ned hvis stien ser ut til å ha avsluttet fordi steinbrudd sannsynlig har klatret noe (snegler har utmerket klatring trekkraft). Hvis du ser sneglen gå videre til neste trinn, hvis ikke, starte på nytt med en ny
 4. 4
  Ta tak i sneglen forsiktig av skallet, vil dette spare deg bli slimed. De fleste sneglene vil gi slipp på underlaget når den løftes av skallet.
 5. 5
  Nyt snegle. Liker å se dem krype rundt, ta det show-and-fortelle på skolen... mulighetene er uendelige.

Tips

 • Hold en solid topp på tanken med små hull for luft. Eller bruk en maske toppen. Snegler liker å krype ut og utforske vår fantastiske verden.
 • Et land sneglen kan holdes i en liten fem gallon fisken tank med grus i den. Fish tank grus er ikke skarp, og skal ikke skade sneglen myke kropp. Mate den et stykke salat (alle typer) en gang per dag. Om salat er fortsatt der neste dag, bare hoppe over den fôring. Salat vil gi alt vannet sneglen trenger.
 • Noen ganger snegler kan bli fanget. En grunt fat med øl tiltrekker snegler og snegler, men de vil drukne i dem hvis igjen uten tilsyn.
 • Hvis du holder sneglen, må du lese deg opp på stell og mating av at bestemte arter av sneglen.
 • Følge stien i sollys eller skarpt lys vil gjøre det enklere.
 • Se på en snegle når det sitter på et stykke glass for å se den i bevegelse. Dette er en ganske interessant ting å gjøre.
 • Vurdere å se snegler i sitt naturlige miljø i stedet for å plukke dem opp.

Advarsler

 • Vask alltid hendene etter berøring snegler som de kan bære sykdommer.