Wkino

Hvordan vise foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å eie et kjæledyr

Mange barn har en drøm om å eie et spesielt kjæledyr, men mange foreldre ikke tillate dem til fordi de tror at deres barn er ikke ansvarlig nok. Ikke gi opp selv - alt du trenger å gjøre er å vise at du er ansvarlig og moden nok ved å følge disse foreslåtte tipsene.

Trinn

Hvordan vise foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å eie et kjæledyr. Vær ærlig med deg selv.
Hvordan vise foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å eie et kjæledyr. Vær ærlig med deg selv.
 1. 1
  Vær ærlig med deg selv. Er du ansvarlig nok? Tenk på disse spørsmålene og besvare dem sannferdig:
  • Er du klar til å mate, børste, rydde, bade, gå og leke med kjæledyret på en jevnlig basis?
  • Er du klar til å rense ut sine bur, seng, stue, etc. regelmessig? Mange kjæledyr trenger daglig opprydding for å holde lukt manageable.If lukter blir for sterk, kan foreldrene bli sint. Dessuten vil ditt kjæledyr ikke være glad i det miljøet heller.
  • Har du for mange andre forpliktelser som kan hindre deg fra å ha et kjæledyr og leter etter den riktig? Tenk om sport, etter skoletid, helg lekser osv. Ta vare på et kjæledyr krever tid at du må sørge for at du har.
 2. 2
  Forskning dyret du tror du vil (prøve ditt lokale bibliotek eller internett). Skriv ned hva du lærer. Dette vil forberede deg for omsorg for dyret, hjelpe deg å velge riktig dyr, og vise foreldrene dine at du vet hva som er involvert, samt la dem vite at du er ansvarlig og interessert. Hva ulike typer kjæledyr er der ute? Hva liker de? Hvor lenge lever de? Hvor rotete er de? Hva slags omsorg de krever? Ikke glem de gode delene! Er de hengiven? Kan de trenes til å gjøre triks? Kan hele familien nyte deres selskap?
 3. 3
  Lag en liste over ting du vil gjøre for å ta vare på kjæledyret. Vise dette til foreldrene dine til å vise at du er klar, og se hva de synes om å la deg ha dette dyret.
 4. 4
  Kjøp en liten kosedyr i form av hva kjæledyr du ønsker. Det høres kanskje rart ut, men det vil hjelpe. Ta vare på den, og late som om det er reell for uansett hvor lenge du vil (det vil vise foreldrene dine at du har tålmodighet). Ikke holde spør om du kan ha et kjæledyr ennå, bare vise at du er omsorg om leketøy. Noen mennesker er ganske fornøyd med kosedyr og kanskje ikke engang vil ha et kjæledyr lenger, og noen kan synes det er for mye arbeid og gi opp helt. Hvis du fortsatt vil ha et kjæledyr, går du videre til neste trinn.
 5. 5
  Starte små. Vis foreldrene dine hva du har gjort med din kosedyr og hvis de godkjenner, så høflig be dem om å kjøpe deg en fisk. Målet er å starte i det små, deretter jobbe opp. En fisk lukter ikke og gjør ikke lyder. Du trenger bare å mate den og endre vann regelmessig. Hvis foreldrene dine fremdeles ikke er enig, så spør for sjø aper. De er billige, og du trenger bare å mate dem.
 6. 6
  Utvikle seg til større dyr. Etter foreldrene dine har sett hvordan du ser etter dine små kjæledyr, sakte flytte til de større, mer high-vedlikehold dyr. Hvis du bare vil ha en mus, dette vil ikke ta lang tid, men hvis du ønsker en hund så vil det ta lengre tid.
 7. 7
  Fortell foreldrene dine om venner som har kjæledyr. Ikke overdriv dette, i tilfelle de tror at den eneste grunnen for å ville et kjæledyr er fordi en venn har en. Må bruke det viser at noen på din egen alder er allerede omsorg godt for et kjæledyr.
 8. 8
  (Alternativ til ovennevnte) Tilbud om å kjøpe dyret selv (hvis det er noe liten), slå opp utgifter for dyr og elementene den trenger på nettet, gjøre noen slags plakat eller powerpoint presentasjon og vise det til foreldrene dine legge inn mange ting du har forsket på dette dyret, og hvorfor det ville være et godt kjæledyr for deg. Hvis det er noe som en hund (som du åpenbart ikke har råd) tilbyr vedta en redning, og mange av dem er knapt 75€ og mange kommer også huset trent, og er bedre i det lange løp.
 9. 9
  Begynn å ta opp mer ansvar rundt i huset, også begynne å rydde opp rundt huset uten å bli spurt. Være like nyttig som mulig til foreldrene dine, men ikke over-gjøre det.
 10. 10
  Hvis noen i familien din er allergisk mot hunder, se til å få en hund som røyter ikke (pass på at den allergiske familiemedlem har en sjanse til å møte dyret før du tar den med hjem), eller velg et annet dyr. Kanskje en katt, fugl, tarantella kanskje, eller være lettere på bihulene. Mange av disse dyr også kreve mindre plass og pleie enn en hund. Sørg for at dine foreldre er greit med disse dyrene skjønt!

Tips

 • Hvis du får pet du har prøvd å få, følge gjennom med dine løfter. Noen ganger at kjæledyret ikke kan trene, men hvis du er ansvarlig med det da dine foreldre kan la deg få en annen.
 • Hvis foreldrene dine ikke lar deg ha et kjæledyr, ikke kaste et raserianfall eller beg ustanselig. Det vil ikke hjelpe i det hele tatt. Godta det faktum at de sier nei på dette punktet i tid og være tålmodig. Gjøre ekstra oppgaver rundt i huset for å få ekstra penger. Spør igjen om et par måneder, og vise dem at du har tjent penger til å betale for dyret og dets forsyninger. Dette vil definitivt imponere dem!
 • Hvis du er gammel nok, se om du kan jobbe frivillig på et et dyr ly eller kjæledyr-sit for naboenes gnagerne mens de er på ferie. Disse er begge gode måter å tilbringe tid med dyr mens du venter, og de vil hjelpe deg vise ditt engasjement og ansvar. Pet sitter eller hund walking kan selv tjene litt lommepenger.
 • Gå og hjelpe til på et krisesenter for å vise foreldrene dine at du er ansvarlig.
 • Hvis familien allerede eier et kjæledyr, vise at du kan ta vare på den. På regelmessig basis, fylle sin vannskål, rense ut sitt sovested, ryddig sine leketøy og spør om du kan hjelpe mate den. Alle disse vise at du kan ta vare på et kjæledyr.
 • Hvis du er ute etter en hund eller katt, forskning lokale dyr shelters. (Petfinder.com er et flott nettsted for å finne kjæledyr i ditt område som er til adopsjon.) Dette vil vise foreldrene dine at du tenker utover bare hva du vil, men også tenke på hvordan du kan hjelpe et dyr og samfunnet. Vedta et kjæledyr sparer et dyr som trenger et hjem og familie. Også adopsjon avgifter er ofte lav og inkluderer veterinær avgifter og andre utgifter.
 • Se Animal Planet og andre dyr viser for å lære mer om dyr. Fortell foreldrene dine de tingene du har lært om animals.Ask foreldrene dine om du kan fremme omsorg for slags dyr du vil, eller et annet dyr. Når de ser at du tar vare på det de kanskje enig i at du er klar eller ikke.
 • Vær tålmodig med foreldrene dine - de elsker deg. Det kan ikke være at foreldrene dine ikke tror du er ansvarlig nok, men at de ikke liker dyr, eller de ikke føler de har plass eller tid. I dette tilfellet, sette på et smil og vent til du vokser opp, når du er sjefen i huset. Du kan da velge et kjæledyr.
 • Hvis du liker dataspill eller leker, prøv en Tamagotchi eller bli Neopets eller Club Penguin og ta vare på virtuelle kjæledyr før du er i stand til å ha et ekte kjæledyr av dine egne.

Hvis du har prøvd disse tipsene og ingenting fungerer, prøv dette: prøve hardere på skolen! praksis noe din ikke bra i klassen hjemme! Karakterene dine vil gå opp! Etter foreldrene dine se karakterene dine og hvor høyt de er, vil de tror at din nesten der, du må bare hjelpe til hjemme oftere! Deretter dine foreldre mest sannsynlig vil gi deg et kjæledyr! Vel kjæledyr som hamstere, mus, guiny gris, fisk og andre små kjæledyr!

Advarsler

 • Husk at noen mennesker har problemer med tanken på mus, rotter, insekter og reptiler som kjæledyr. Hvis du kjører inn i et problem som dette, bør du vurdere å velge et annet dyr.
  • Hvis du vil ha et kjæledyr, behandler det riktig, behandle den slik du ønsker å bli behandlet.
 • Aldri få et kjæledyr uten dine foreldres samtykke og viten. Ikke bare vil dette ha dem mistillit deg (og du vil få funnet ut om du prøver å skjule det), men de kan være tilbøyelig til å la deg ha et kjæledyr i fremtiden.
 • Dyr som krever en stor investering av tid og penger er: stor rase hunder, hester, ponnier, venemous slanger / edderkopper, etc. Vær realistisk om disse slags kjæledyr og kanskje revurdere ditt ønske om et slikt kjæledyr og endring til en som er rimeligere og er lite vedlikehold.
 • Hvis ønsker fjærfe, Har du sjekket at fjørfe og villfugl har lov til å holdes på eiendommen din? Det ville være en skam å måtte kvitte seg med dem.
 • Noen ganger grunnen til at du ikke kan ha et kjæledyr (som en hund eller katt) er ikke fordi du ikke er ansvarlig. Noen ganger medlemmer av familien min har allergi som vil føre til ekstremt ubehag.
 • Dyr er mye arbeid. Sørg for at du er forberedt på å eie en. Er du klar til å vie masse penger og tid til kjæledyret ditt? Hvis ikke, så kanskje det er på tide å revurdere.