Wkino

Hvordan bygge en kobber fugl mater pol

Tiltrekker dyreliv til omgivelsene kan være morsomt og lærerikt. Disse instruksjonene vil lære deg hvordan du kan lage en vakker, funksjonell, og justerbar stang som skal henge fuglebrett og fugl hus.

Trinn

Hvordan bygge en kobber fugl mater pol. du vil også trenge ca to meter av rør.
Hvordan bygge en kobber fugl mater pol. du vil også trenge ca to meter av rør.
 1. 1
  Bestem på høyden. Utgangspunktet er å avgjøre hvor høy du vil at strukturen slik at du vet hvor mye rør er nødvendig. En god størrelse er en stang som er ca 8 meter høye så forer henge på mellom 5 og 7 meter fra bakken.
 2. 2
  du vil også trenge ca to meter av rør deg>. Prøv å bruke en hammer og en trekloss til å hamre 2 fot delen i bakken ca 1,5 meter dyp. Veden er brukt så du ikke treffer røret direkte med hammeren som ville bøye røret.
 3. 3
  Lodd en enkel skjøteanordning (sleeve) når røret er drevet til en tilstrekkelig dybde, over enden av røret, slik den øvre halvdel av strukturen kan gli inn og ut av kopleren som trengs og understøttes av røret i grunnen.
 4. 4
  Bestemme hvor mange "lemmer" du ønsker. (Husk at jo flere lemmer, jo flere pauser du trenger i den viktigste pol som vil skape mer bevegelse på toppen. Du ønsker også å prøve og utjevne vektfordeling forer til hver side av stangen slik at den ikke helle over tid.) Du kan velge å ha tre lemmer, to på ca 7 meter og deretter en annen av de aller beste. Fra dette punktet, du klipper hovedrøret på høyden du vil at den første lem og legge ved en "T" montering slik at du har muligheten til å legge til et annet rør vinkelrett på hoved pol. Deretter legger en annen lengde av røret inn i "T"-fitting som skal utvide hoved pol til høyden på det andre ben, og gjenta som ønsket.
 5. 5
  Forberede og legge de faktiske lemmer at du vil henge forer eller hus på. Jo lenger ut du vil at forer hengt, jo mindre vekt røret vil bære. Dette bildet viser noen med en "kobberrør som synes å være å holde vekten godt, men det er et mykt metall, og vil knekkes lett slik at det ikke er foreslått å lage lemmer mer enn 12 eller 18 inches lang. En god idé er å finne en måte å sikre forer på en slik måte at de kunne lett spinne til et annet utseende og kunne tas ut for rengjøring og fylling. Den enkleste måten noen tror å gjøre dette var å bore et hull i bunnen av hver arm om en tomme fra enden. Et hull er boret stor nok for et dekk spiker aksel slik at den passer, men ikke hodet. Bruk av et par av filklør, blir spikrene bøyd slik at den spisse enden fungerer som en krok som kan mates gjennom innsiden av den hullet som er boret i røret, slik at spikeren kroken er opphengt i hodet, og kan rotere fritt.
 6. 6
  Skyv hver arm inn i sin respektive "t" fitting, stå på polet med bena festet inn i basen coupler og du er klar til å henge feeders på krokene.

Tips

 • Hvis du har ekorn som liker å spise talg eller frø, prøv sprøyting stangen med non-stick spray eller olivenolje. Dette vil gjøre stangen glatt og gjøre gnagere skli av stangen (hvis de får på i første omgang) Vaselin eller Crisco virker like bra, bare være sikker på at uansett hva du bruker det ikke vil være skadelig for ekornene som kan slikke føttene etter å ha prøvd å klatre stangen. Dette fungerer godt holde dem fra å klatre opp stangen, men ikke å holde dem fra å komme ned grener på struktur ovenfra.... sleipe små fyrene.
 • Mange mennesker kan ikke ha en pipe cutter eller vet hvordan å lodde. Du kan ha din jernvarehandel kutte røret for deg som også gjør transport enkelt, og du kan bore et hull gjennom koblingen og rør i bakken og feste de to ved hjelp av en bolt hvis nødvendig.
 • Hvis du ikke liker utseendet på nye kobber eller ønsker denne strukturen til å ha utseendet for å bli forvitret, kan du spraye saltvann på røret og fremskynde patina å ha det gamle kobber utseende.
 • Du kan prøve å legge muligheten til å flytte forer rundt på en jevnlig basis eller legge mer som tiden går, slik at du ikke lodde alle ledd. Stangen ikke har noen gir i alle ledd, og hvis du ønsker å legge mye av lemmer du kan finne strukturen spinkel. Du kan lodde alle ledd for å solid stangen hvis nødvendig, men med lemmene være høyt på strukturen, som regel, bør du ikke ha noen problemer.
 • Bruk et stykke armeringsjern i stedet for kobber-rør for den del drevet ned i bakken. Du kan få det kuttet til riktig lengde på mange jernvareforretninger. La det være minst 2-3 meter stikker opp av bakken, og bare skyver kobberrør på den. Armeringsjern er sterk nok til å hamre direkte i bakken, er mye billigere enn kobber, og vil bidra til å holde kobberrør fra knekk eller bøyd under belastning. Det kan være lurt å pakke den øvre delen av armeringsjern med tape for en tettsittende passform til kobber.

Advarsler

 • Hvis du setter noe på polet for å holde unna ekorn, sørg for at den er ikke giftig.

Ting du trenger

 • Kobberrør
 • Målebånd
 • Negler egnet for å bygge
 • Salt-vann (valgfritt)
 • Enhver sikkerhetsutstyr du trenger