Wkino

Hvordan trekke en dyp brønn nedsenkbar pumpe

Når dyp brønn pumpe slutter å virke, som ya skal ringe? Den lokale kan trekke det for deg, men det kan koste store penger. Denne metoden krever bare noen, selv om et kjøretøy kan gjøre det mye enklere. Denne artikkelen refererer kun til de installasjonene med fleksible rør.

Trinn

Hvordan trekke en dyp brønn nedsenkbar pumpe. Slå av strømmen til pumpen.
Hvordan trekke en dyp brønn nedsenkbar pumpe. Slå av strømmen til pumpen.
 1. 1
  Slå av strømmen til pumpen. Selv om det er en lavspent installasjon, trenger du ikke ønsker det å slå på ved et uhell og pumping tørr.
 2. 2
  Monter en hånd sveiv vinsj på en slik måte som å løfte pumpen ut partway. Sørg for at alt er bra og sterk, en feil her kan ikke bare gjøre pumpe unsalvagable, kan det koste deg livet eller lem.
 3. 3
  Hekte vinsjen til flensen som kobles fleksible røret til lagring eller trykktanken.
 4. 4
  Vinsj pumpen slik at det er noen få meter av det fleksible rør utenfor foringsrøret.
 5. 5
  Sett to stykker av to-by-seks, med et stykke papp klemt mellom, sammen med c-klemmer. Gjennom sentrum av "sandwich" med en tre bit det samme som rørets utvendige diameter, slik at du ender opp med to halvmåne-formede kutt i hver 2x6. Nå bore minst fire hull gjennom begge platene, slik at du har en "", eller klemme, for å holde røret.
 6. 6
  stram klemmen på fleksible rør stramme>.
 7. 7
  Hekt vinsjkabel fra pumpeflensen.

 8. 8
  Herfra kan du fullføre jobben i en av flere måter:
  • Stafetten metoden:
   1. Lag en annen klemme det samme som ovenfor, men bore to hull i hver klemme, sette en løkke av tau gjennom de to hullene, og knyt en åttetall knute i hver ende.
   2. Klipping vinsjen kroken inn i løkken av tauet i klemmen, vinsje pumpe ut noen flere meter.
   3. Fest den andre klemmen, fjerne den øvre klemmen, og gjenta til pumpen er ute.
  • Lastebilen metode:
   1. Plasser en 55-gallon trommel ved siden av husets pipe på siden med den lengste løp av veien eller åpen plass. Hvis det er mulig, sette et par ledd av pakketau rundt for å knytte den til husets pipe.
   2. Fest flensen på stikk ball av en bil eller lastebil, eller til bakre støtfanger.
   3. Har bilen til å kjøre sakte fremover til pumpen er ute. Hvis det fleksible røret begynner å varme opp på grunn av friksjon mot trommelen, bremse bilen, eller helle såpevann på fat som en kjølende smøremiddel som det blir trukket.
  • Brute force metode:
   1. To eller flere muskuløse folk bytter trekke. Når du starter denne metoden, er det ingen hvile før pumpen er helt ut, men det blir lettere jo nærmere du kommer til enden.
  • 9
   Stuff noe inn i røret for å hindre støv og forurensninger fra å komme inn godt og grunnvann, vil du se den gamle (renset) teppe som ble brukt på bildet øverst. Likeledes, sørg for å rense pumpen, rør og elektriske kabler før du setter det inn i brønnen.