Wkino

Hvordan konstruere en bar ut av drikkevarebokser

Den edle kunst konstruksjonen med ingenting, men drikkevarebokser er ikke en praktisert av mange. Men det kan være en givende og interessant opplevelse.

Trinn

Hvordan konstruere en bar ut av drikkevarebokser. Bygge det første laget ved å feste tre bokser sammen med sellotape.
Hvordan konstruere en bar ut av drikkevarebokser. Bygge det første laget ved å feste tre bokser sammen med sellotape.
 1. 1
  Velge design: dette må tenkes gjennom før du starter byggingen, fordi selv om det er rom for endring senere, er det mye lettere å velge nå.
 2. 2
  Velg din drikke: vanligvis, bør strukturen gjøres med bokser av din favoritt drikke. Konstruksjonen vil være mye bedre dersom de bokser som brukes er de samme.
 3. 3
  Bygge det første laget ved å feste tre bokser sammen med sellotape. Dette kan deretter utvides. Du skal ende opp med et lag av bokser, bør hver av disse har 6 bokser rundt det.
 4. 4
  Stabilisere første laget. Nå som du har festet bokser sammen med sellotape, de trenger å bli sittende fast sammen mer permanent. Dette gjøres best ute med en limpistol. Dette bør være en slags bygging limet som flytende Nails eller slikt, vil varme smelte limet ikke holder den sammen godt nok for strukturelle formål. Fest hver boks til naboen sin på toppen eller bunnen, forlater sellotape på plass.
 5. 5
  Bygge det opp: denne prosessen bør da gjentas for hvert nivå. Disse lagene må nå være festet, og dette kan gjøres med sellotape igjen, og deretter limt pent rundt kanten.
 6. 6
  Hvis du gjør en overflate, vil et stykke glass på toppen avslutte det pent.
 7. 7
  Ferdige.

Tips

 • Hvis du ikke drikker nok av din valgte drikke, så kan du bare bruke dem til å stille prosjektet. Innsiden kan da bestå av andre typer av bokser.
 • Bare foreta dette hvis du har litt tid til overs, fordi det kan være et stort prosjekt. Velg ditt prosjekt i henhold til tidsskalaen (selvsagt, jo større prosjektet desto lengre tid vil ta).
 • Sørg for at limet presiserer at det vil holde seg til aluminium eller metaller generelt.
 • Ha det gøy.

Advarsler

 • Sørg for at boksene er rene, eller annet du kan ende opp med et alvorlig problem med maur.
 • Sørg for at du lime bokser sammen utendørs, ellers kan utilsiktet lim boksene til teppet.

Ting du trenger

 • Favoritt drikkevarebokser (og alternative)
 • Pakking tape
 • Konstruksjons type lim og pistol (din lokale jernvarehandel bør ha disse og være i stand til å forklare sin bruk)