Wkino

Hvordan kjøttfe

ADVARSEL: Den følgende artikkelen INNEHOLDER GRAFISK innhold som kan forstyrre eller fornærme noen seere, og er ikke egnet for yngre publikum betrakterens SKJØNN er sterkt anbefales..

Det er ganske åpenbart at biff er kjøtt fra muskler av storfe, men hvordan få det til bordet vårt? For biff å bli servert på middag tid i form av for eksempel en Porterhouse Steak, må ofre gjøres for å få den biffen. Med andre ord må en dyrets liv tas for å sette kjøtt på bordet. Det gjør lyden trist og grusom, men det er virkeligheten. Storfe, som alle hovdyr, er født til å bli drept og spist. Imidlertid er måten vi mennesker drepe og spise dyr mye forskjellig fra hva en flokk ulver eller en flokk med løver må gjøre det de kan spise. Mennesker er ventet å behandle dyr med samme grad av vennlighet og respekt fra den tiden dyret kom til å bli hevet til poenget med slakting. Dette gjelder særlig for de som bryr seg for og heve dyr for sin egen fryser. Men noen anti-slakte folk er uenige i denne påstanden, på grunn av sine agendaer at alle dyr skal beskyttes, og ingen skal bli drept på alle måter form og form.

Det bør bemerkes imidlertid at denne artikkelen ikke er opprettet med det formål å krangle om [Styrke Character | moral] om slakting dyr til mat er rett eller galt, siden det bør overlates til en annen tid og sted, eller kan diskuteres på Diskuter kategorien av denne artikkelen. Før vi begynner, en definisjon: er Slakting drapet, renhold, skinning og partere dyr for kjøtt. Det er en prosess som begynner når dyret kommer inn på kill gulvet eller området der de lett kan nås skal slaktes og slutter i kjølerom.

Det er tre måter som storfe blir slaktet: Kommersiell, Gjør-det-selv hjemme Slaktarfaget, og Religiøs slakting. Religiøse slakting er den mest kontroversielle gjenstand ved siden av kommersiell slakting, men det ligger utenfor rammen av denne artikkelen for å dekke en så mangfoldig gjenstand på grunn av det faktum at det er mer enn ett religiøse slakting metode som eksisterer, og således vil ikke bli dekket her. Trinnene nedenfor viser bare to metoder, som beskriver hvordan de er gjennomført og detaljene på hvorfor slike metoder og tiltak må gjøres.

Trinn

Hvordan kjøttfe. Gjør nøye forberedelser for å gjøre slakteprosessen.
Hvordan kjøttfe. Gjør nøye forberedelser for å gjøre slakteprosessen.
 • Detaljene i avsnittene nedenfor er bare eksempler på hva som gjøres typisk for kjøttfe. Hver slakteriet eller kjøttforretning, store eller små, og hver DIY praksis er alltid kommer til å være forskjellig fra en annen. Ulike slakting anlegg vil ha forskjellig utstyr som de ser skikket til å bruke for human slakting, og ulike gårder og fylkeskommuner har ulike metoder og regler, henholdsvis, som må følges når du utfører slakting. De grunnleggende begrepene de to metodene, skjønt, er de samme og involvere lignende praksis.
 • Merk: Detaljer om hvordan storfe er kommersielt slaktet finnes i avsnittet etter DIY Hjem Slaughter.

Gjør-det-selv hjemme slakting

 1. 1
  Gjør nøye forberedelser for å gjøre slakteprosessen. Dette vil hjelpe deg å forbli rolig og sørg for at du gjør euthanization prosessen så raskt og smertefritt som mulig. Du vil få en sterk bølge av adrenalin når dyret er drept, men sørg for at du lærer å styre disse følelsene til å gjøre jobben riktig i stedet for å la dem få det beste av deg og botching jobben.
 2. 2
  Pass på at dyret du skal slakte er av den rette alderen til slakteren. Dette gjelder spesielt med en som du har reist for storfekjøtt. Hvis du er eller har fullført et ungt dyr på korn, som mål å slakter når de er rundt 15 til og med 18 måneder gammel. Noen mennesker foretrekker å slakter buskapen mellom 10 og 15 måneders alder. Hvis de er ferdige på beite, er den beste alderen å slakte mellom 24 og 30 måneders alder.
 3. 3
  Pass på at du slakting til rett tid på året, eller dag. Prøv å unngå slakting og slakte storfe eller andre dyr, under flue sesongen, noe som er typisk mellom mai og oktober i de fleste land bortsett fra Australia. For noen områder, kan du slakter når som helst mellom oktober og mai, spesielt de områdene som ikke får mye eller noen snø og temperaturer fortsatt 40 grader Fahrenheit (10 grader Celsius) i løpet av dagen.
  • Imidlertid er vinduet for slakting storfe mye mer smalere for områder som får snø fra november eller desember til mai. For disse områdene, bør slakting gjøres i høst, mellom oktober til første snøfall.
  • Du bør også merke deg tid at dyrene ble født og når det beste alder og tid til slakting skal være. For eksempel ble hvis den styre deg er å øke på gress født i april og du ønsker å slakte ham når han er rundt 18 måneders alder, så bør du slakting i oktober året etter. Men hvis styre ble født i februar, og du ønsker å slakte på samme alder (18 måneder), så du må kanskje vurdere å vente et par måneder mer (i oktober eller november i stedet for i august av følgende) til slakting det.
  • Tenk forskuddstrekk feed for 24 timer før slakting. Det er ikke helt nødvendig, men det er lettere å rengjøre eller gut et dyr når det ikke er mat i mage-tarm (GI) tarmkanalen enn om det var. Men hvis du føler deg dårlig om å forlate storfe sulten før slakting, så er det helt greit også. Men husk å være svært forsiktig når skinning og renseprosessen må starte.
 4. 4
  Vurdere hvilke deler av dyret du ønsker å beholde før slakting. Noen mennesker liker å bruke alle deler av dyret for ulike bruksområder. Hvis du velger ikke å bruke de ulike delene er tilgjengelige for bruk, er verdien bare i å lære og eksperimentere, samt kjenne mulighetene for hva du kan spare og bruke.
 5. 5
  Finn området der du skal avlive din oksekjøtt dyr. Det beste stedet ville være i et område hvor det er mest komfortabel i, og hvor du lett kan komme inn med en traktor å hale det ut.
 6. 6
  Laste pistolen og sørg for at kniven du har med deg er knivskarpe. Du kan bruke hvilken pistol du har tilgjengelig, det være seg en.22 rifle eller en.38 pistol, bare så lenge du vet hvor du skal satse på det beste drepe skutt.
 7. 7
  Aim, og brann. Mål nøye for den usynlige X over øynene, og deretter trykk på avtrekkeren. Hvis skutt er rett på mark, så dyret vil dø umiddelbart eller bli gjengitt følelsesløs.
  • For å vite hvor for å plassere kulen fra pistolen for å gjengi dyret ufølsom, bør en usynlig X bli visualisert: Start ved toppen av bunnen av dyrets horn eller øret, og strek den til midten av det annet øye. Gjør det samme med det andre øret eller øyet. (Eller tenk på det på denne måten:. Venstre øre / horn til høyre øye, høyre øre / horn til venstre øyet) Senteret var linjene møtes er der kula skal plasseres.
  • Hvis pistolen er plassert i mellom øynene, vil skuddet helt glipp hjernen og ganske muligens ikke klarer å drepe. Derfor er det svært viktig å vite hvor du skal plassere pistolen for å la dyret møter en rask og smertefri slutt. Bevegelse av bena bør ignoreres som indikasjon på at dyret fortsatt er i live (se neste trinn nedenfor).
 8. 8
  Kutte strupen rett etter at dyret går ned. Med en stor, veldig skarp kniv (en jaktkniv er best), stikke poenget med kniv i halsen og kutte utover bort fra deg, slik at blodet kan renne ut på bakken. Sag aldri inn i huden gjennom håret, siden bladet vil skli og du kan skjære deg selv eller en del av dyret du ikke vil klippe. Sørg for at alle de viktigste blodårene er kuttet.
  • Ofte pumpe forben opp og ned et par ganger hjelper også få blodet ut.
  • Merk: Før og under de stikker prosessen mange mennesker som har sett videoer av dyr slaktes eller har personlig sett Slakteprosessen observert at dyrenes ben var fremdeles beveger seg og sparker som halsen var å være slit, og dette har ført dem til å tro at dyret fortsatt var i live etter å ha blitt lammet eller drept. Dette er usant. Leg bevegelser er bare ubevisste reflekser som er initiert av synapser som kommer fra ikke selve hjernen fordi hjernen vil allerede være ikke-fungerende etter å ha blitt drept, men ryggmargen. Selv halshugget dyrene vil sparke.
   • For å avgjøre om et dyr er bevisstløs og følelsesløs, leg bevegelse bli ignorert. Eye reflekser, blunking, stemmebruk og rytmisk pust eller bevegelse av dyrets sider må være fraværende for at et dyr skal vurderes avdøde.
  • Det er avgjørende at dyret være helt følelsesløst og blødde ut før den er kledd.
 9. 9
  Fjerne hodet og, hvis dyret er intakt, testiklene, umiddelbart. Dette er slik at kjøttet ikke blir skjemt. Vær forsiktig når du fjerner testiklene fordi dyret kan fortsatt være ufrivillig sparker ut. Hodet bør fjernes ved å kutte hele veien rundt med jaktkniv, nøye med å holde bladet mellom hud og kjøtt, aldri inn i håret, kutte utover, men aldri mot deg.
  • Du trenger en kjøtt-sag til å skjære gjennom ryggsøylen.
 10. 10
  Fjern de fremre fot / leggen. Hold deg poenget med kniven i de kne-ledd og kutt utover, holde poenget med kniven i brusk og kutte rundt, til du kan fjerne beinet.
 11. 11
  Få traktoren. Sørg for at den har front-end loader festet først, ellers vil du ikke være i stand til å gjøre resten av slakting prosessen med mindre du kan gjøre det på bakken som med vilt (hjort, elg, bjørn, etc.). Hvis du velger å bruke denne prosessen, merk at du kan gjøre dette for skinning fronten av dyret, men ikke for å fjerne innvollene og splitting skrotten.
 12. 12
  Gjør åpninger mellom akillessenen (eller gam ledning) og hock bein (tilsvarende vår ankel / hæl) og sette inn en krok kalt gambrel eller biff krok, noe som ville være knyttet til en biff-spreder eller single-treet. Sjakkel single-treet til kjeder og feste kjettinger til lasteren. Hev loader opp så høyt som du er komfortabel med å heve slik at dyrets hode ikke dra på bakken, og så det er på et tilstrekkelig høyde der du kan begynne å jobbe på baksiden av dyret.
  • Hvis du velger å starte slakting av dyr på bakken, er alt som måtte gjøres for å flytte dyret på ryggen og legg en kort prop eller firkantet innlegg på hver side av rib-buret (under albuen) for å holde den der.
 13. 13
  Flytt kadaveret til det angitte slakting området. Det er der du vil være i stand til å gjøre resten av slakting prosedyren. Sørg for at området ligger i et [n]:
  • Tørr, støvfri og godt drenert området.
  • Området ikke er synlig for publikum, som fra veier, naboens hus, etc.
  • Godt opplyst område, for eksempel i et solrikt sted eller hvor du kan få tilgang til elektrisitet hvis du trenger å gjøre slakteprosessen på kvelden eller om natten.
  • Skjermet område for å beskytte deg selv og skrotten fra elementene som vind og nedbør.
   • Du har kanskje allerede en utpekt slakteri hvor en traktor ikke er nødvendig, men rett og slett en kabel og en vinsj. Kom-sammen vinsjer er best for storfe, og kan brukes til å heise dyret til høyden som er mest praktisk for deg å jobbe på dyret.
 14. 14
  Fjern bakbena og Shanks. Skin bakbena akkurat som med å fjerne forbena nevnt ovenfor (kun opp til haseledd, ikke forbi det), så da gjennom benet under hasen (over haseleddet når du har kadaveret hengende).
 15. 15
  Begynn skinning dyret. Du må jobbe fra bakbeina til halsen foran til bak. For å gjøre dette følgende trinn følges:
  1. Sett den korte-spiss kniv inn i sprekken gjort på gam ledningen og kuttet rundt hasen, kutte utover.
  2. Med kniven mellom kjøttet og huden, skjære en linje ned hver etappe til midtlinjen, deretter helt ned til halsen eller halshud.
  3. Bruke skinning kniv, begynner i krysset der beinet skjærene møtes midtlinjen kuttet. Ta tak i skjul med en hånd og dra hardt (ut og ned til oppheng, opp og ut for slakt på bakken) for å skape spenning som du bruker kniven til å skille skinnet fra kjøttet. Plasser kniven hardt mot skinnet med cutting edge vendt mot skinnet med en liten vinkel. Hold trekke gjemme bort med hånden din og holde klippet ned og til siden før magen og brystkassen er helt flådd.
   • Det kan være lurt å vaske ned dette området på dette tidspunkt å fjerne skitt eller andre forurensninger før du går videre til resten av skinning prosessen.
  4. Begynn skinning bakbeina ved å starte på toppen av "Y" og skinning den gjemme opp og over lysken (scrotum eller jur). Skinnet har en tendens til å være tautest her, så du må være spesielt forsiktig hvis du ønsker å spare skinnet. Akkurat som med skinning magen, trekker gjemme seg og ned for å skape spenning mens du arbeider. Fett er bra når skinning dyret som det gjør det relativt enkelt å hud, så bør du la så mye fett på kadaveret som mulig.
  5. Fortsett skinning over anus til halebenet. Gi halen en skarp rykk nedover for å bryte den fra ryggvirvlene. (Hvis du ikke kan gjøre det, er det bare å klippe den av med en kniv fungerer like bra.)
  6. Vekten av skinnet selv vil hjelpe huden resten av kadaveret for deg. Fungerer over hele dyret til du kommer i forkant av skrotten
  7. Skin forbena nærheten skuldrene, som starter på utsiden av leggen og arbeider rundt til forsiden. Gjenta med det andre benet.
  8. Skin halsen og indre forbena. På denne tiden i skjul bør være helt skur.
 16. 16
  Fjern innmat / viscera av dyret. Du må først skille tykktarmen fra kroppen og bind den av, ta ut penis hvis det er et styre eller okse du slakte, og deretter fortsette med fjerning av resten av indre organer, som følger.
  1. Senk dyret, slik at du kan jobbe komfortabelt på den bakre enden av den.
  2. Skjær rundt anus med en kort, spiss kniv, å være veldig forsiktig med å ikke gjøre noen hull i tarmen, som som kan forurense kjøttet. Denne anal området er kjent som proppen.
  3. Trekk proppen ut litt eller nok til at du kan knytte den av. Med mindre du kjenner dine knop og kan gjøre en slip-knot før trekke det ut, kan det hende du trenger en hjelper til å holde endetarmen som du binde den av.
  4. Hvis dyret er mann, kuttet ut penis før du skjærer gjennom magen.
  5. Kutt ned på magen, kutte fra innsiden og ut, jobbe deg nedover fra juret / scrotal området til brystbenet. Bruk den andre hånden til å holde innvollene bort fra poenget med kniv, skjære gjennom magefett som du går.
  6. Plasser en stor beholder under, for å fange innvoller, som ved å nå de ville bli svulmende ut av kroppen.
  7. Skjær gjennom fettet rundt slakteavfall og bryte noen vev som forbinder slakteavfall til baksiden av bukhulen. Trekk så proppen gjennom til innsiden av hulrommet og deretter ut gjennom spalten gjort for å få tilgang til de indre organer. Ta deg god tid skille tarmene fra hulrommet siden du ikke ønsker å søle innholdet i skrotten. Også være forsiktig med å ikke sprekke blæren.
  8. Trekk tarmen og urinblære ut av kroppen, samt deres mager siden det må også være fritt ved nå også. Teleskopisk inn og ned for å løfte det hele ut i beholderen ved å avbryte den gjenværende kjøtt og bindevev som forbinder de magene (også kalt vom) til kroppens hulrom. Dette inkluderer kuttet spiserøret fra magen på det punktet der det går gjennom membranen.
   • Hvis det er noen innmaten som du vil beholde, vil du ønsker å få en egen "keeper" bolle å sette dem i. Dette omfatter nyrene og leveren. Nyrene bør fjernes etter at tarmen tas ut, i tillegg til den buk-fett som kan kuttes opp og matet til kyllinger (hvis du har noen). Fjern leveren og legg den i bollen sammen med nyrene.
  9. Skjær ut mellomgulvet og fjern hjertet og lungene. For å gjøre dette må du ta tak i hjertet og lungene og trekk forover og nedover, kutte den store blodåren festet til ryggraden. Du bør være i stand til å fjerne hjerte og lunger med spiserøret og luftrøret vedlagt. Du må kutte bindevevet mellom dem hvis du ønsker å holde hjertet sammen med lever og nyrer.
   • Du må kanskje presse hjertet litt for å få noe blod ut som kanskje ikke har vært helt pumpet ut.
  • Du bør inspisere slakteavfall for å se om det er noe unormalt som kan påvirke kvaliteten på kjøttet. Hvis du er usikker på hva du skal se etter, kan det være best å få et stort dyr veterinær ut til å gjøre mortem inspeksjon for deg.
 17. 17
  Split skrotten i halvparten. Begynn med å sage gjennom sakralvirvler fra innsiden og brusk som forbinder bekken ben. Så snart bekken-området er kuttet gjennom du kan så fra baksiden, men noen foretrekker å holde saging gjennom tilbake siden ryggvirvlene er mye lettere å se på foran enn bak, spesielt hvis dyret har mye rygg fett. Fortsett saging til halsen. Kutt ned gjennom midten av brisket å kutte brystkasse i to.
  • Du bør vurdere å dele kadaveret i kvartalene å håndtere kadaveret litt enklere. Skjær mellom 12. og 13. ribbein, og la det 13. ribbein intakt slik at luften kan sirkulere over nyre knott og hindre bakterievekst hvis ytterligere hengende tid er nødvendig.
 18. 18
  Rengjør kadaveret med kaldt vann for å vaske eventuelle overskytende blod og skitt. Du må kanskje trimme noen skitne, blåmerker eller blodig stykker av kjøtt også.
 19. 19
  Henge kadaveret til alder det. Hvor lenge til alder er avhengig av lufttemperatur, fett dekker og ønsket smak. De fleste bør henge kadaveret til alder i sju til fem dager (noen sier to uker), lenger hvis aldring er gjort under kaldere forhold, og hvis det er mer fett på skrotten. Hvis skroget er fullstendig tildekket i fett så er det anbefalt å henge lenger enn 10 dager.
  • En god måte å fortelle om du har kjøttet aldring ved riktig temperatur er hvis temperaturen på runde (hind-kvartalet) og andre tykke deler er senket til 40-45 grader Fahrenheit (7-4 grader Celsius) innen 24 timer etter slakting.
  • Henge skrotten i et område hvor off-lukt ikke vil bli absorbert og ikke eksisterer. Lukt som gjødsel, gass, maling eller muggen lukt kan lett absorberes av kadaveret.
  • Den hengende området bør, i tillegg til kjølig og tørr, også være støvfri, luktfrie og forholdsvis sterilt.

Kommersiell slakting

 1. 1
  Storfe blir gjetet av storfe liners og gjetet gjennom et løp eller sjakten som skal veies og deretter sette inn ventemerder. Disse penner, vanligvis holder rundt 20 til 50 kyr i hver, er slik at de skille de ulike karakterene, og selv pelsfarge av storfe som må gå gjennom slakteri. Dette er slik at det gjør det lettere for de ansatte i slakteriet å gradere ulike skrotter som går gjennom.
  • Pennene er også en måte for dem å gjennomgå antemortem (før døden) inspeksjon av lisensierte veterinærer. Dette er for å oppdage eventuelle tegn på sykdom eller unormal tilstand som skulle tilsi et bestemt dyr er syke. Dersom slike dyr er funnet, er et metall øre-tag plassert slik at den gir spesiell post mortem gransking.
   • Hvis det er klare og avgjørende bevis på at, i antemortem undersøkelse, er dyret ikke er egnet til konsum, er det fordømt og ingen mortem eksamen er nødvendig.
 2. 2
  Den gruppen som er klar for slakting blir gjetet ut av sin beholdning pennen ned et løp som fører inn i anlegget. Det er viktig at storfe blir gjetet og holdt i en rolig tilstand å ikke påvirke kvaliteten på kjøttet. Storfe som er i en tilstand av angst eller panikk vil ha mørkere-farget kjøtt (kalt "dark-kuttere"), enn storfe som er rolig og relativt avslappet.
 3. 3
  Reaching the kill gulvet, er storfe gjetet inn en til en bevegelig holder eller boks sjakten, som den på bildet til høyre. Denne holderen er spesielt designet for å blokkere dyrets utsikten fra hva som foregår på utsiden av holderen, beherske det, at personen ovenfor for å svimeslå den, slippe den siden for å slippe lammet eller drept dyret til sjakkel en eller begge bakbena, og fullføre resten av slakting og dressing prosess.
  • Boksen er åpen ovenfor og sidene er høy nok slik at dyret ikke kan se over selv om de prøver å heve sitt hode. Høyre side av sekstenmeteren sjakten frigjøres og la ned for å frigjøre lamslått dyret når drapet / fantastiske prosessen er fullført. Dette tillater tilgang til benene slik at de kan være lenket. Mer om dette i senere trinn.
  • I tillegg er det et faststoff-sidig port på baksiden av boksen holderen slik at storfe bak en som blir drept ikke se hva som skjer foran dem. Dette er slik at de forblir rolig og stille.
 4. 4
  Indusere momentant følelsesløshet. Sjarmere bolt pistol (også kalt cap-bolt, cap-bolt pistol, cap-bolt stunner eller fange bolt stunner) er det viktigste verktøyet som brukes til å overvelde og drepe kveg i en kommersiell slakteriet. Dette apparatet benytter en stålstang som er drevet øyeblikkelig på pannen til dyret. Pistolen er plassert i midten av pannen, aldri mellom øynene, for effektivt å drepe dyret umiddelbart.
  • Stålstaven fra den sikrede skrue pistolen er drevet av komprimert luft eller en tom patron, og er trukket tilbake og innstilles på nytt for den neste dyret.
   • Hetten-bolt pistol vil forbli effektiv hvis de blir vedlikeholdt skikkelig. Patroner bør lagres på et tørt sted, og stålstangen rengjøres regelmessig. Pistolen i seg selv må også rengjøres for å sikre at den induserer øyeblikkelig død til dyret den brukes på.
  • Kalvekjøtt kalver blir ofte drept med karbondioksid.
 5. 5
  Etter storfe er gjengitt meningsløst, de er løslatt fra restrainer. Den sidevegg av holderen faller ned for å tillate tilgang til dyrets ben. Kjedene er lenket til bakbeina og festet til en krok i transportbåndet system som taljer dyret opp. Den lamslått storfe deretter reiser til rettssaken områder som skal blødde ut, flådd, sløyd og halvert.
 6. 6
  Stikker og blødende ut. En meget skarp kniv brukes i denne prosess: det punktet av kniven skjærer seg inn i dyrets hals og skjærer gjennom halshud, luftrøret, spiserør og vena jugularis umiddelbart under kjeve-linje for å tillate blod å strømme ut. Snittet kan gjøres vinkelrett eller parallelt med halsen, avhengig av hva de standarder som er i slakteriet. Dyr er blødd ut før de blir kledd fordi det hindrer blodet fra coagulating i vev og dermed gjør kjøttet gå harsk.
 7. 7
  Skinning. Hind Shanks er flådd og fjernes på hasene: biff kroker er satt inn mellom gam ledningen (som er senen som går fra tuppen av hasen (tuber calcaneus) opp til tibia) og tibia, frigjør kjeden på en av bakbena som hadde blitt brukt til å heise opp dyret. Skinnet åpnes langs midtlinjen av magen og er fjernet fra magen og sidene. Ned-avtrekkerne kan brukes for å fjerne resten av skinnet, herunder skinning hodet.
  • Denne metoden stor grad øker effektiviteten av skinning og avkastningen av headmeat / cheekmeat.
 8. 8
  Fjerning av hode og lemmer. Hodet er ikke skilt fra skrotten før hide er helt fjernet. Inntil da beina, hode, bryst og aitch (rumpe) bein er splittet fra kadaveret ved saging eller ved hjelp av en mekanisk så lik en motorsag, bortsett fra det er bygget for å skjære rent gjennom bein, ikke tre.
 9. 9
  Fjerne innvollene eller slakteavfall. Alle indre organer er fjernet bortsett fra nyrene. Anus er kuttet ut, og slakteavfall er dumpet ut i en vogn eller fat til å bli halt bort.
  • De fleste slakterier planter ikke synes det er kostnadseffektivt å forkaste slakteavfall, ben, hode, blod eller skjule til deponi. Et stort antall fasiliteter selge avfall til ulike slakter butikker eller andre fabrikker som bruker restene for ulike brukere fra kosmetikk til bilseter, hjem isolasjon og materiale for asfaltering veier.
 10. 10
  Mortem inspeksjon. Hvis planten er under føderal kontroll (USDA-FDA i Europa eller CFIA i Canada), skrotten og innvoller blir undersøkt av et føderalt lisensiert veterinær ansatt av FDA eller CFIA på dette stadiet i slakteprosessen. Siden hodet er kuttet fra nakken, trenger hjernen og hjernestammen også å bli undersøkt for tegn på BSE (kugalskap).
  • I Europa og Canada, hjernen, ryggmargen, øyne og andre organer som er mest sannsynlig å holde prioner som forårsaker er BSE kastes som SRMs eller spesifisert risikomateriale og aldri satt i næringskjeden for enten husdyr eller mennesker.
 11. 11
  Splitting kadaveret og fjerne halen. Skrotten er delt gjennom midten av ryggraden, og halen er fjernet. Den ryggmarg må også bli fjernet i løpet av denne prosessen, og kastes, da det som ovenfor omtalt, betegnes som spesifisert Risk materiale.
 12. 12
  Vask av kadaveret. De delte skrotter eller halvdeler er vasket med kaldt vann med et trykk-vaskemaskin, og la tørke.
 13. 13
  Sende halvdelene til kjølere. De halvdeler, etter slakting er fullført, blir sendt til en kjøligere rom hvor de holdes ved en temperatur på cirka 34 grader Fahrenheit i minimum 24 timer. Ofte skrotter er igjen i kjøligere i to til tre uker å la kjøttet kurere før det er kuttet opp eller "ribbet" inn i ulike kutt av storfekjøtt.

Tips

 • Hold kniver skarpe til enhver tid. Dette er svært viktig for riktig skinning og fjerning av indre organer, så vel som for din sikkerhet. En sløv kniv er mye farligere å bruke enn en skarp kniv fordi glidning forekommer mye oftere. Hold en knivsliper eller skjerpe stein med deg mens du arbeider, slik at du kan skjerpe kniver hver så ofte.
  • Beholde så mye fett på dyret mens skinning som mulig. Fett hjelper i skinning prosessen siden det bidrar til å gjøre skinnet løsner lettere.
 • Noen mennesker foretrekker å fjerne hodet med eller etter hide er fjernet. Dette er også ned til personlige preferanser for hva du vil gjøre.
 • Alltid holde spenningen på skinnet når skinning, spesielt i den innledende fasen.
 • Noen mennesker foretrekker å splitte brystkasse og bekken bein før du skjærer i magen. Dette er slik at det er lettere å fjerne slakteavfall. Men det gjør egentlig ingen forskjell om du kutter brystkasse eller ikke.
 • Håndtere dyrene rolig og stille som du ville håndtere dem en annen dag.
 • Ta alltid med arbeidet mot deg (ikke du kommer til ditt arbeid) så mye som mulig. Dette hjelper deg å holde komfortabel, så det er ikke alltid flott å jobbe i en posisjon som du er komfortabel i.
 • Det kan være lurt å vaske ned dyret før skinning det hvis det er veldig skittent med tag (gjødsel på skinnet) for å hindre forurensning av kjøttet.
  • Dette er ikke nødvendig hvis dyret ser ganske ren, eller den har ingen tagger på den.
 • Henger rett etter festing eller oppslaget er, akkurat som med hodet fjerning eller kutte brystkasse, er også et spørsmål om valg, avhengig av hva du er komfortabel å jobbe med eller hvilke ressurser du har tilgang til.
 • Skrotter fra storfe som har vært gress-matet bør henges kortere enn korn-matet storfe. Vanligvis 3 til 5 dager hengende tid for slakt med en svært tynn fett dekselet er nok: fem til syv dager er bra for de med mer fett.
 • Du kan bryte halvdelene i våt, ren musselin å glatte utvendig fett under nedkjølingen. Bruk grillspyd eller bånd for å stramme likkledet.
 • Kjøttfe i løpet av høsten, helst mellom oktober og begynnelsen av desember.
 • Vær forberedt på tide å si farvel ved å legge ut planer, når, hvor, hvordan, hvem, hvorfor og hva du skal gjøre den jobben som må gjøres.
 • Hold tilbake gjæter i 24 timer før slakting.
 • Prøv ikke å slakte et dyr foran andre storfe, da dette kan føre til unødig panikk og spenning.
 • Sørg for at kill shot er bare en, velrettet skudd, ikke flere.

Advarsler

 • Slakting dyr er ikke for alle! Hvis du ikke kan innse at du har et dyr som må slaktes og kan ikke gjøre det selv, så la en profesjonell gjøre det for deg.
 • Ikke kjør eller opphisse et dyr før slakting da dette kan føre til at kjøtt å gå mørk, eller til og med føre til dårlig blødning og gi skrotten en blodig utseende, noe som potensielt kan ødelegge kjøttet.
 • Må ikke slakte et dyr i sommermånedene eller under høyden av fly sesongen. Du vil ha en høyere sjanse for å få kjøtt forurenset og ødelagt i løpet av denne tiden av året enn i løpet av høsten, vinteren eller tidlig på våren.
 • Det aldri gå mellom øynene, alltid over i midten av pannen.
 • Aldri, aldri, noensinne arbeide med en sløv kniv! Du vil ende opp med flere skader på deg og flere feil i ditt arbeid enn du noen gang vil jobbe med en kniv holdt skarp, skarpe nok til å enkelt barbere håret bort armen eller, hvis du er en mann, ansiktet ditt.
 • Du vil bli skitten blødning et dyr ut, så vet hvor og hvordan du skal kutte strupen og hvor de skal stå er viktig.
 • Vær svært forsiktig med håndtering av kniver. De er designet for å gjøre en ting og en ting bare, så du må være forsiktig i å håndtere dem slik at du ikke kutter deg selv, eller kutte noe i eller på kadaveret du ikke skulle kuttes.
 • Vær veldig forsiktig skinning magen! Dette er den vanskeligste området for huden fordi hide er ganske tynn, og det er ganske enkelt for kniven for å skli og skjære gjennom abdominal membraner.
 • Vær veldig forsiktig når du skjærer ut proppen og når du klipper bort tarmen og vom! Du sørge for at du klipper på en slik måte at kniven ikke vil skli og kutte magesekken eller tarmen ved et uhell, noe som kan påvirke kjøtt. En kniv som holdes knivskarpe vil også bidra til å forhindre slike ulykker mens butchering.
 • Aldri skjære gjennom håret. Dette vil føre til at bladet å skli og potensielt kutte deg. Kutt alltid mellom huden og kjøttet.

Ting du trenger

Hjem slakting

 • .22 Kaliber rifle best for euthanization
 • Traktor med hydraulisk heis eller front-end loader
  • Eller kabel med come-sammen vinsj
  • Eller svart og takle kjettingtalje
 • Beef spreder eller single-tre med biff kroker på hver ende og ring i sentrum
 • Stor jakt eller slakter kniv (rundt 8 inches er lang nok)
 • Skinning kniv
 • Kort spiss kniv (rundt seks inches lang)
 • Skjerpe stein eller annen kniv skarphet verktøy
 • 24 - til 26-tommers kjøtt så
 • Keeper bolle å holde spiselig kjøtt (nyrer, lever og hjerte)
 • Kjøligere rom eller område hvor kadaveret kan kjøles riktig
 • Eget slakting området (gresskledd, skjermet, godt opplyst, støvfritt område)
 • Tilstrekkelig tilførsel av rent kaldt vann

Kommersiell slakting

 • Utdannede og kvalifiserte slakte personell
 • Slakteri
 • Håndtering anlegg med lasterampe, vekter, holder penner, trengsel badekar og arbeider smug som fører inn til slakteriet
 • Lisensiert stort dyr veterinær
 • Transportørsystem som sleper skrotter fra ett område av innretningen til den annen
 • Box stall eller bevegelige holderen
 • Blokkere og takle kjettingtalje
 • Stunning utstyr som cap-bolt pistol
 • Beef kroker med biff spredere eller enkelt-trær
 • Slakter, skinning og boning kniver
 • Beholderen eller trillebår for å holde slakteavfall
 • Kjøtt så (power-type er best over manuell som med Home Slaughter)
 • Kjøligere rom