Wkino

Hvordan kaste ut en romkamerat

Romkamerater kan være gunstig å hjelpe betale utgifter og hjelpe til med husarbeid og plikter. Men hvis romkamerat handlinger begynner å føre til at du problemer og du ikke klarer å løse problemet gjennom forhandlinger eller kompromiss, kan det hende du trenger å vite hvordan man skal kaste en romkamerat. Selv evicting en romkamerat bør være en siste utvei, det finnes tilfeller der det blir absolutt nødvendig. Hvis romkameraten din har blitt fornærmende eller voldelig, slutter å betale husleie og verktøy eller har begynt å engasjere seg i kriminell aktivitet, kan tvangsfravikelse være den eneste ressursen tilgjengelig for å beskytte deg selv.

Trinn

Hvordan kaste ut en romkamerat. Sjekk lokale og statlige leietaker lover.
Hvordan kaste ut en romkamerat. Sjekk lokale og statlige leietaker lover.
 1. 1
  Sjekk din lease.
  • Dersom leieavtalen er både ditt navn og din samboer navn, kan du ikke kaste din romkamerat. Du blir nødt til å ta kontakt med utleier og verve hans eller hennes hjelp i evicting din samboer som lovlig du ikke har rett til.
 2. 2
  Sjekk lokale og statlige leietaker lover.
  • Leietaker lover variere med hver stat. Din lokale domstoler vil ha informasjon om de konkrete skritt som må tas for å kaste din romkamerat.
 3. 3
  Skriv en begjæring om utkastelse gi romkameraten din 30-dager til å fraflytte lokalene.
  • Utkastelse varsel må inneholde navn og romkamerat navn, adresse av hjemmet, en beskrivelse av rommet han eller hun brukte (dvs. "andre soverommet på høyre, 2. etasje"), den dagen meldingen ble gitt og datoen romkamerat er å være ute av huset.
 4. 4
  Lag en kopi av utkastelse varsel for filene dine.
 5. 5
  Overlevere varsel til romkameraten din eller tape det til hans eller hennes dør.
  • Enkelte stater kan kreve hånd levering av begjæring om utkastelse og at du får en skriftlig bekreftelse på at romkamerat har mottatt den. Sjekk din lokale jurisdiksjoner før servering innkallingen.

Tips

 • Det er også mulig å verve tjenestene av en utkastelse selskap. Disse selskapene håndtere alle aspekter av romkamerat utkastelse, herunder begjæring om utkastelse og fjerning av personlige eiendeler på dagen for utkastelse.
 • Hvis din samboer forårsaker noen skade på hjemmet mellom den tiden han eller hun blir servert utkastelse varsel og den dagen han eller hun er å forlate, sørg for å ta opp skaden med bilder eller videoer så du har udiskutable bevis.

Advarsler

 • Hvis din samboer blir voldelig, kan du være i stand til å fremskynde utkastelse av romkameraten din. Kontakt med politiet og sende inn en rapport som helst din romkamerat skader eiendom eller blir konfronterende. Dette vil opprette en post som du kan ta til domstolene for å få fortgang i utkastelse prosessen.
 • Hvis din samboer nekter å forlate, må du kanskje få hjelp av domstolene. Dette varierer stat-til-stat, men det vanligvis innebærer å fylle ut et skjema og legge ved din utkastelse brev og noen bilder du måtte ha av skade. Retten vil gjennomgå dokumenter og henvise den til det lokale politiet, som deretter vil komme og kaste din romkamerat.