Wkino

Hvordan å resirkulere papp med en rundballepresse

Resirkulere du mye papp fra lageret ditt? Hvis du virkelig ønsker å hjelpe miljøet, unngå å bruke en søppelcontainer for papp samling, som 2,5 pounds av diesel luftforurensning genereres for hver søppelcontainer tømt. Du kan eie en nedoverslaget baler, som komprimerer 20 pounds av papp per kubikk fot av baled materiale, for samme pris som en åtte kubikk yard søppelcontainer som blir tømt en gang per uke. Her er hvordan du kan finne, velge og kjøpe en rundballepresse til papp din.

Trinn

Hvordan å resirkulere papp med en rundballepresse. Velg en rundballepresse som pakker 20 pounds av papp per kubikk fot av øste materiale.
Hvordan å resirkulere papp med en rundballepresse. Velg en rundballepresse som pakker 20 pounds av papp per kubikk fot av øste materiale.
 1. 1
  Søk i for presser. En stor søkemotor som og Yahoo! er et godt sted å begynne.
 2. 2
  Velg en rundballepresse som pakker 20 pounds av papp per kubikk fot av øste materiale. Dette reduserer samling med 50% som betyr at 50% mindre luftforurensning. Også ballene er 50% mindre enn samme vekt baller på 10 pounds per kubikk fot, noe som betyr mindre lagringsplass.
 3. 3
  Pressen skal ikke kreve dine ansatte til å pre flate boksene for å få maksimal ballevekt Finn pressa som kan knuse hele bokser innen bokser -. Det sparer tid.
 4. 4
  Få en baler på hjul for portabilitet i lager rom. Du vil være glad det har hjul når dagen for lager rom omorganisering kommer.
 5. 5
  Sørg for at det drives fra en hvilken som helst 115 volt A. C. stikkontakt. Ingen elektriker skulle være nødvendig. Dette sparer penger, og flytting er enkelt ved hjelp av en skjøteledning spesifisert eller levert av produsenten.
 6. 6
  Ingen mekaniker bør være nødvendig å installere pressen... Dette sparer også penger.
 7. 7
  Pressen skal passe gjennom en standard dør, slik at det ikke er behov for å bygge dyre, større dører.
 8. 8
  Se etter myke balle stropping på en rull, for å binde seg ballene av papp, ikke ståltråd (som forårsaker skader fra skarpe spisse ender).
 9. 9
  Bales skal feste fra forsiden av pressa, uten å måtte gå bak pressen. Dette sparer gulvplass og tid.
 10. 10
  Finn en rundballepresse som tar 60 sekunder å feste en balle og løsne det fra pressens manuelt. Drevne bale eject systemer er mindre trygge og de større presser krever 10 til 15 minutter å binde seg og løse ut.
 11. 11
  Kontroller at det gjør ikke mer enn 80 pounds per balle, eller du trenger spesiell håndtering utstyr.
 12. 12
  Velg en liten størrelse med stor ytelse. Presse gulvplass bør holdes på et minimum for å frigjøre lager rom plass.
 13. 13
  En feed døråpning på ca 20 inches med 30 inches vil arbeide for 75% av alle eskestørrelser. De resterende 25% ikke rettferdiggjøre et større, dyrere høy tetthet. Bare trampe på de to apposing sider av de større boksene, og de ​​vil passe inn i pressen.
 14. 14
  Se etter en syklus på 15 sekunder ned til å knuse en last av bokser og 15 sekunder å returnere knusing plate opp igjen. I løpet av den tiden, er ansatt samle den neste batch av esker.

Tips

 • Det er lettere å stable små baller oppå hverandre enn større baller. Stacking fire baller i høyden er veldig viktig hvis lager rommet plass er dyrebart. Feste med de mindre, kraftigere rundballepresser.
 • Hvis du ønsker større baller, kan du krympe wrap tolv £ 80 baller på toppen av et tre pall for bulk håndtering 1,000 pounds om gangen.
 • Husk at 20 pounds av papp per kubikk fot, disse ballene er 50% mindre enn vanlige baller på 10 pounds per kubikk fot.
 • Unngå rulle av komprimatorer... Deres transport fører til 8 pounds av luftforurensning for hver 6 miles av reiser.
 • Ikke få snakket til en større tetthet. En £ 150 bale eller £ 350 bale har fortsatt bare 10 pounds per kubikk fot og vil kreve spesiell håndtering.

Advarsler

 • Sørge for at folk som skal jobbe med pressen er skikkelig trent og ta de nødvendige forholdsregler. Feil bruk av pressen eller ballene kan føre til alvorlig personskade.