Wkino

Hvordan å resirkulere aluminium bokser og plastflasker og tjene penger

Resirkulering ikke bare fordeler miljøet; resirkulering visse elementer kan også dra nytte lommeboka ved å gi deg ekstra lommepenger. Den enkleste elementer å resirkulere for pengene er aluminiumsbokser og plastflasker, som kan slås inn på resirkulering sentre som betaler deg av vekt eller antall elementer slått i. Her er hva du trenger å vite for å resirkulere aluminium bokser og plastflasker å tjene cash.

Trinn

Hvordan å resirkulere aluminium bokser og plastflasker og tjene penger. Vet hvilke stater og land har flaske innskudd lover.
Hvordan å resirkulere aluminium bokser og plastflasker og tjene penger. Vet hvilke stater og land har flaske innskudd lover.

Forbereder seg på å resirkulere

 1. 1
  Vet hvilke stater og land har flaske innskudd lover. Den første amerikanske staten til å vedta flaske pantelovgivning var Oregon i 1971, under ledelse av daværende guvernør Thomas Lawson McCall. Flaske innskudd lover setter en verdi på hver drikk container solgt, forbrukerne betale depositum når de kjøper drikke og kan returnere den tomme beholderen til å ta tilbake depositumet. I praksis er det imidlertid mange mennesker forkaste containere, så ved å samle dem, kan du slå dem i deg selv for pengene innskudd.
 2. 2
  Lokalisere nærheten innskudd og resirkulering sentre. Resirkulering sentre, som betaler for aluminiumsbokser etter vekt, vanligvis plassert på grunnlag av bedrifter som driver med skrapmetall eller papir. (De som ligger på grunnlag av papir forhandlere ofte betale for gamle papir, også.) Depositum sentre, som betaler penger for aluminiumsbokser og plastflasker med antall containere, er funnet på eller nær grunnlag av supermarkeder og drikke, enten innenfor butikken eller tilstøtende til den.
  • De fleste innskudd sentrene har en grense for hvor mange beholdere en person eller gruppe kan slå i per dag. Grensene varierer fra så lite som 48 til så mange som 500, med 144-150 er blant de vanligste.
 3. 3
  Vet hvilke elementer er tillatt på innskudd sentre. Alle statene med flaske innskudd lover vil akseptere aluminiumsbokser og plastflasker brukes til å holde kullsyreholdige drikker (øl og brus), mens noen stater kan ta beholdere for slike ikke-kullsyreholdige drikker som vin, brennevin eller flaskevann. I tillegg vil de fleste butikk-baserte innskudd sentre innløse bare beholdere av merkene de selger på deres plassering.
  • Nylig er en rekke innskudd sentre også kreve at visse drikkevareemballasje bære et stempel indikerer at elementet kom fra den butikken eller distributøren som wholesaled drikke til denne butikken.
  • Bokser og flasker er vanligvis nødvendig å være ren, tom, relativt intakt og i stand til å stå oppreist. Det er mulig å rette bøyde bokser ved å sette inn en tre-eller metall-stangen i den kan og presser ut mot sidene av boksen. (Ikke presse hardt nok til å rive Kan 's sider, men.) Plastflasker kan rettes på samme måte, eller ved å blåse luft inn i dem.
 4. 4
  Se etter etiketter som viser at kan eller flasken er et depositum container. Aluminiumsbokser er merket som har pant enten ved å ha etiketten stemplet inn i beholderen øverst eller trykt på undersiden. Flasker har informasjonen skrives på halsen eller siden etiketter og noen ganger direkte på flaske eller på siden av hatten sin.
  • Fordi bokser er stemplet og flaskene er merket ved tapping plante, disse innskudd label identifikatorer identifisere alle de statene der beholderen kan innløses mot et depositum. Den kan eller flasken kan ikke nødvendigvis bli distribuert til en av disse statene, men, det er mulig å få en container med et innskudd som ikke er gyldig i staten
  • Husk at hvis en boks eller flaske mangler et innskudd identifikator, kan du fortsatt resirkulere den, enten ved å ta den inn til gjenvinning eller gjennom byens curbside resirkuleringsprogram.

Slå dine bokser og flasker i

 1. 1
  Samle et tilstrekkelig antall bokser og flasker. Snu i noen få pounds av aluminiumsbokser eller en 6 - eller 12-pack av plast brusflasker på et tidspunkt vil ikke tjene deg mye penger, og du vil sannsynligvis bruke mer i drivstoffutgifter snu dem i enn du gjør. Prøv å samle minst maksimalt antall innskudd beholdere som et innskudd sentrum aksepterer og / eller flere søppelsekker fulle av ikke-pant aluminiumsbokser, du kan alltid gå mer enn ett innskudd sentrum for å slå alt i, hvis det er nødvendig.
  • Samtidig samle aluminiumsbokser og plastflasker, kan du lagre containere i garasjen eller kjelleren i løpet av vinteren eller ute i godt vær. Men vær klar over at sukker i brus rester i containere vil tiltrekke seg maur, bier og veps.
 2. 2
  Separat innskudd fra ikke-pant beholdere. Aluminiumsbokser og plastflasker med pant identifikatorer gå til innskudd sentrum, aluminiumsbokser uten et innskudd identifikator gå til en resirkulering av aluminium senter og plastflasker uten pant identifikatorer gå inn i papirkurven.
  • Non-deposit aluminiumsbokser kan knuses slik at de tar opp mindre plass og slik at du kan slå flere av dem i på et gitt tidspunkt i færre poser enn hvis du ikke knuse dem. Innskudd bokser vil vanligvis ikke bli akseptert dersom knust, imidlertid.
 3. 3
  Skill innskudd bokser fra panteflasker. De fleste innskudd sentre krever bokser og flasker som skal separeres fra hverandre. Flasker kan plasseres i pappesker eller plast melk kasser, mens aluminiumsbokser må plasseres på papp leiligheter, de grunne bokser som bokser er levert til butikken. Disse leilighetene vanligvis holde 24 bokser stykket, som vil hjelpe deg å telle antall containere du har og får en viss idé om hvor mye penger du får når du tar i.
  • De fleste innskudd sentrene har en rekke tomme leiligheter som du kan organisere dine bokser før du slår dem i. Du kan også få leiligheter på forhånd for å organisere dine bokser før du går.
 4. 4
  Organiser dine innskudd bokser og flasker etter merke. Selv om det ikke er nødvendig, kan du øke din tid gjennom innskudd sentrum ved å organisere containere etter merke. (Dette gjør det også lettere for senteret å returnere bokser og leiligheter til deg hvis du vil ha dem tilbake.) Dagligvarebutikkene får forskjellige merker av drikkevarer fra forskjellige distributører, og akkurat som du returnerer tomme beholdere til butikken, de returnere tomme beholdere til distributøren som solgte drikke til dem, at de må sortere beholderne etter produkt linje før de kan sendes ut til riktig distributør. De fleste distributørene avtale i de tre største brus selskaper: Coca-Cola, PepsiCo og Dr. Pepper/7-Up. Nedenfor er en ufullstendig liste over produkter som selges av hvert enkelt selskap:
  • Coca-Cola: Coke, Diet Coke, Zero Coke, Cherry Coke, Vanilla Coke, Sprite, Fresca, Mr. Pibb, Barq tallet, Fanta, Tab
  • PepsiCo: Pepsi, Diet Pepsi, Pepsi Free, Pepsi Max, Mountain Dew, Sierra Mist
  • Dr. Pepper/7-Up: Dr. Pepper, 7-Up, Diet 7-Up, Cherry 7-Up, A & W Root Beer, Crush, Diet Rite. Squirt
  • Storebrand har pant kan vris i bare på innskudd sentrum av butikken som selger produktet. Holde disse bokser og flasker atskilt fra de nasjonale merker du slår inn på en annen butikkens innskudd sentrum.
 5. 5
  Slå dine bokser og flasker i. Det hjelper å vite på forhånd hvor mange bokser og flasker du slår inn, så mange innskudd sentrene vil spørre deg hvor mange containere du har i stedet for å telle dem for deg. Noen bokser eller flasker i butikken ikke selger ikke vil bli returnert til deg, sammen (vanligvis) med tømt leiligheter og bokser. Du kan enten betales ved senteret selv eller få en kvittering for å ta til butikken for å motta pengene.

Tips

 • Samle innskudd aluminiumsbokser og plastflasker kan være en god måte for organisasjoner å skaffe penger. Flere personer kan samle og slå i innskudd containere og ikke-pant aluminiumsbokser på en gang, øke mengden organisasjonen kan tjene på en gang.

Ting du trenger

 • Pappesker og leiligheter
 • Plast søppelsekker (for innsamling av containere eller levere ikke-pant aluminiumsbokser)