Wkino

Hvordan håndtere huset gjester som opphold for lenge

Å ha overstay deres velkommen er aldri en hyggelig ting. Her er hva du skal gjøre, når gjestene bare ikke få hintet og gå hjem!

Trinn

Hvordan håndtere huset gjester som opphold for lenge. Setter pris på dine gjester når de oppfører seg godt.
Hvordan håndtere huset gjester som opphold for lenge. Setter pris på dine gjester når de oppfører seg godt.
 1. 1
  Sette grenser. Forebygging er nøkkelen. Før noen faktisk lander på dørstokken, la dem vite hvor lenge du er villig til å ha dem bo i ditt hjem. Bestem deg som en familie, og deretter være klar og direkte i din kommunikasjon. Du kan si "Ja, vi vil gjerne se deg. Vi er tilgjengelig i morgen før 18:00" Eller, hvis det er en overnattingsgjest, si "Ja, kan du komme og bo hos oss, vil vi gjerne ha deg for to dager. " På den måten vet alle parametrene.
 2. 2
  Setter pris på dine gjester når de oppfører seg godt. Hvis de hjelper til med oppvasken eller tilbud om å se barna, takke dem. Gode ​​relasjoner har en 5-1-forhold av appreciations til kritikk og ja, dette inkluderer at ditt forhold til din mor-i-lov! Hun kan være et dyr, men jo mer du kan finne for å sette om henne, jo lettere vil det være for deg å være i samme rom sammen.
 3. 3
  Hold bakken. Det er så lett når noen faktisk plantet på sofaen for dem å bli lenger enn du planla. Hvis de prøver å bli lenger enn avtalt, ber vi fortelle dem at det er på tide å gå. Du kan si "Det har vært en flott besøk og vår tid sammen er allerede oppe. Takk så mye for å være en god gjest og holde timeplanen. Sees neste år."
 4. 4
  Forvent huffy viser av "hvem tror du at du er!" Masse folk forventer at andre skal avstå fra sine egne ønsker for å gjøre dem lykkelige. Men bare du kan skape din egen lykke og du må. Folk som ønsker å presse grensene for andre ofte bli opprørt og lage drama. På denne måten føler de at de har makt i sine liv. Ved å opprette klare grenser og holde seg til dem, er du vise reell makt, en ferdighet de kanskje ikke har, som kan føles truende for dem. De kan føle seg såret eller de kan føle seg redd. La dem ha sine følelser uten å prøve å redde dem.
 5. 5
  Velg å hedre deg selv og din familie for å lage akkurat det du alle ønsket. Finn en måte å feire etter at gjesten har gått. Dele med hverandre noe som føltes vanskelig eller skummelt og de som var fantastisk og styrke.
 6. 6
  Prøv antydet med høflig måter. For eksempel kan du gjespe, se på klokken / watch, og si "Åh, det blir så sent allerede. Jeg er så sliten..."

Tips

 • Noen ganger må du innrømme at du er stive vert, og kanskje dine ideer om gjestfrihet er grenser på aggressiv gjestfrihet. Hvis du peker ut til folk du har invitert til ditt hjem de burde være takknemlig du er "blir satt ut", eller lage hint om hvordan de skal gjøre flere retter, kanskje du bør revurdere innbydende enn husets gjester. Noen som liker underholdende og hosting er ikke ventet deres gjester å hoppe til det, og du som vert kunne ha leid catering og rengjøring tjenester hvis du føler deg overveldet. En vert har rett til å ha visse regler om gjester som besøker hjemmene sine, men noen verter kan være bedre å bare ikke invitere folk over på alle. Kanskje du bør velge for å besøke familie og venner på husene sine for Thanksgiving eller jul i stedet. Også, som vert din ønsker kanskje å reflektere over ting du kanskje har sagt eller gjort som har holdt tidligere huset gjester fra å komme til huset ditt, og tenk hvordan det er en mulighet du kan bli en mer storsinnet vert når det er gjester. Din nåværende gjest vil foretrekke å bo på et hotell i fremtiden hvis de er laget for å føle at de må stå i gjeld til deg for hver lille ting, eller de kanskje revurdere om du besøker med deg er også verdt sin tid.
 • Når individer innenfor en familie har ulike ønsker for lengden på oppholdet, er det best å gå med det laveste antall dager. For eksempel, hvis svigermor kommer og kona sier "Oh hun kan bo i en uke", men mannen sier: "Uh, jeg tror jeg bare kunne håndtere to dager." Gå med lavest antall dager og finne måter for kona og hennes mor til å komme sammen utenfor hjemmet, i løpet av flere dager. Kanskje mor holder med andre familie eller i et hotell, og hun og hennes datter shoppe.
 • Gjør ditt beste for å holde din sans for humor. Når beruset onkel Bert starter siklende og fortelle grove vitser foran barna, finne en måte å le så du eskortere ham ut døren eller i det minste ut til garasjen.
 • Når college-alderen unge menn overstay deres velkommen på grunn av spilløkter, blir det klart at en voksen har til å gripe inn. I min erfaring, kan dette gå på i ukevis, spesielt om sommeren. Dagligvarer er ikke det eneste problemet. Den voksne må være up-front om grensene for tiden helt fra begynnelsen. Man tenker aldri at dette vil gå i flere uker, men det gjør. Forventer sønnen til å kommunisere med sine venner virker ikke. En enslig mor kan ha mer problemer med å ta opp spørsmålet. En mann kan bare si: "Gå hjem", og ingen krangler oppstår, uansett grunn. Mamma må være fast på få farten om hvor lenge hun vil tåle dette.
 • Snakker av onkel Bert, liste de husordensregler og legge dem: ingen røyking, ingen drikking til poenget med siklende, ingen tisser på forsiden busker, alle som kritiserer har å gjøre retter OG si fem anerkjennelsen fra den personen de kritiserte, Anyone som spør Jane hvorfor hun ikke er gift ennå har til å synge en hel kjærlighetssang! Når noen bryter reglene, bare peke på listen din, og smil.

Advarsler

 • Dealing med medlemmer av storfamilien er ofte den største årsaken til stress i løpet av ferien. Kjerne familien er de som for tiden bor i ditt hjem. Noen andre, er uansett hvor forbundet med blod de er, storfamilien og er underlagt husregler, beslutninger og parametere, men får ikke til å bestemme reglene.