Wkino

Hvordan overleve en skole eller arbeidsplass skyting

Hva ville du gjøre hvis en skyteepisode skjedde i din egen skole eller arbeidsplass? Det er en skremmende tanke, men det er noe som kan skje med hvem som helst. Å ha noen ideer om hvordan de skal reagere på forhånd kan redde livet ditt.

Trinn

Hvordan overleve en skole eller arbeidsplass skyting. Kjør til sikkerhet og komme bort fra faren.
Hvordan overleve en skole eller arbeidsplass skyting. Kjør til sikkerhet og komme bort fra faren.
 1. 1
  Kjør til sikkerhet og komme bort fra faren. Kjører bort bør være ditt første plan. Hvis du er utenfor, komme så langt vei fra skytteren som mulig. Forlate campus om nødvendig, men sørg for å la noen vite hvor du er.
 2. 2
  Skjul og barrikadere deg i et rom hvis du ikke kan kjøre. Du ønsker å fjerne deg fra skytterens synsfelt. Du forbedre dine sjanser til å overleve hvis han ikke ser deg.
 3. 3
  Vet hva prosedyren er som allerede er på plass. De fleste skoler har "" prosedyrer. Et eksempel på dette kan være at studentene i hjørnet av klasserommet, ute av syne for dører og vinduer, mens læreren låser døren og slår av lysene. Hvis du er i hallene, kan du bli forventes å inne i nærmeste klasserommet. Uansett hva det er, vet hva det er, og hvis det ikke er noen prosedyre på plass, snakke til en lærer eller rektor om å lage en med en gang.
 4. 4
  Ringe 911. De fleste har mobiltelefoner i disse dager. Selv om du ikke kan snakke på telefonen (fordi du gjemmer), kan du nå ut og la noen vite at noe skjer.
  • Unngå å fortelle skytteren at du har en mobiltelefon, og at du ringer 911 hvis han ikke gikk bort, fordi han kan angripe deg å få mobiltelefon fra deg.
 5. 5
  Skjul. Finn et sted å gjemme seg. Hvis du er i et klasserom, låse døra, slå av lyset, lukke blinds / nyanser og gjemme ut av syne. Forbli rolig og sørg for å slå noen mobiltelefoner til lydløs eller vibrere. Hvis du har tid, barrikadere døren med tilgjengelige møbler. Hvis du er i et bad forbli der. Låse badedøren hvis du er i stand til og gå inn i en stall, låse den, og Crouch på toalettsetet å skjule og holde så stille som mulig.
 6. 6
  Husk å hjelpe de rundt deg hvis du kan. Hvis noen blir skutt, har en tendens til dem så raskt som mulig. Se Hvordan behandle et skuddsår.
 7. 7
  Kjempe. Dette bør være siste utvei. Hvis du velger å slåss være sikker på at du er fullt ut forpliktet. Du bør bare kjempe om dette er din siste alternativ.
 8. 8
  Vent. Vent for hjelp til å komme. Bare åpne døren for rettshåndhevelse personell. De kan ikke være i uniform, men de vil identifisere seg før de ber deg om å åpne døren. Har noen i rommet teksten 911 og å la dem vite hvor du er. Hvis du forlot campus sørg for å la noen vite hvor du er. Fortsatt ganske. Når politiet ankommer ikke løpe til dem eller be om hjelp, da dette kan føre dem til å tro at du er en trussel. Gjøre akkurat hva offiserene forteller deg å gjøre, gjør det raskt, og gjøre det uten argument eller protest. Være like nyttig som mulig for myndighetene. Fortell dem alt du vet.

Viktige ting å huske

 • Hold våken og alltid rapportere mistenkelige hendelser til myndighetene. Dersom en student eller snakker om å drepe folk, eller truer med å bringe en kniv eller en pistol på skolen, rapportere dette til en lærer eller politi. Du kan hindre en katastrofe ved å gjøre det.
 • Når politiet ankommer ikke løpe til dem eller be om hjelp, da dette kan føre dem til å tro at du er en trussel. Gjøre akkurat hva offiserene forteller deg å gjøre, gjør det raskt, og gjøre det uten argument eller protest. Være like nyttig som mulig for myndighetene. Fortell dem alt du vet.
 • Angripe. Husk at dette bør bare gjøres hvis du ikke har andre alternativer. Skulle du velge å angripe være sikker på at du fullt forplikte eller du risikerer å gjøre situasjonen verre.
 • Å ta skytteren fokus av hans eller hennes våpen og plan for angrep, kan du kaste stoler, bærbare datamaskiner, eller brannslukningsapparater, eller sette av sprinkleranlegg eller brannalarm. Deretter plukke opp et skrivebord eller en annen skjold og lade rett på skytteren. Det er en risiko du vil bli drept i prosessen, men hvis to eller tre personer jag på en gang, det er også en sjanse for at noen vil ta skytteren ned. Ubevæpnede sivile som band sammen har en mye bedre sjanse til å overleve et angrep.
 • Hvis du allerede er i et trinn eller to av skytteren, kan du være i stand til å ta hans eller hennes våpen. Dersom skytteren er mot deg, raskt komme opp og ta tak i tønna, og deretter sikte den bort fra kroppen din. Flyttingen bør være så ren og økonomisk som mulig. Drapsmannen vil refleksivt trekke pistolen tilbake bort fra deg. Følge bevegelsen, gripende pistolen og presse vekten fremover. Deretter slå ham i ansiktet eller halsen så hardt du kan. Slå ham på nesen, stikk fingrene inn i øynene hans, eller slå ham med hælen på den åpne håndflaten. Deretter bruker den ledige hånden til å ta tak i non-business enden av pistolen. Med to hender på pistolen, kan du kneet angriperen i lysken.

Tips

 • Søke terapi etterpå, hvis hendelsen var dypt problematisk for deg.
 • Hvis du kan se skytteren (e), kan skytteren (e) sannsynligvis se deg.
 • Hvis du er i samme område som skytteren, finner dekke, rask. Dersom skytteren åpner ild, forsøke å ta dekning bak tunge møbler eller noe annet tungt hindring. Hvis det ikke er noe tett, rett og slett falle til gulvet og ligge flatt. Dette vil beskytte dine vitale organer og gjøre deg til en mindre mål til skytteren. Ligger flatt kan også gjøre skytteren feil du for død. Forbli rolig og stille.
 • Forbli rolig.
 • Hvis du kommer ansikt til ansikt med gunner, løpe vekk i sikksakk-mønster. Det vil være vanskelig for gunner å nøyaktig skyte et bevegelig mål.

Advarsler

 • Ikke ta personlige eiendeler eller sette deg selv i fare for å samle disse elementene. Personlige eiendeler kan erstattes - ditt liv kan ikke.
 • Ikke la frykten for en skyteepisode forandre livet ditt. Det er ute av kontroll. Bare livet til fulle vite hva de skal gjøre hvis en skyteepisode noensinne skjedde.