Wkino

Hvordan gjøre om rommet ditt på et veldig stramt budsjett

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan gjøre rommet ditt ser fabelaktig, selv når du vet at oppdateringen ikke koste deg mye penger i det hele tatt. Men, trenger du ikke å fortelle dine venner at.:) I motsetning til andre artikler, vil dette vise deg hvordan du gjør det med et budsjett så lite at det nesten ikke eksisterer.

Trinn

Hvordan gjøre om rommet ditt på et veldig stramt budsjett. Når du har fått det hele, flytte den rundt til rommet ditt ser på det største og beste.
Hvordan gjøre om rommet ditt på et veldig stramt budsjett. Når du har fått det hele, flytte den rundt til rommet ditt ser på det største og beste.
 1. 1
  Innredning. Først trenger du et tomt lerret. Hvis du er fornøyd med fargen på rommet ditt, bra. Hvis ikke, bruk hvit maling. Hvis du tror at hvit maling er også "blah", og deretter bruke nøytrale farger som beige eller brun. Disse fargene, eller noen nøytrale farger kan gå med nesten alle design. Det er veldig billig, eller du kan ha noen i hagen din skur / garasje osv. og du kan endre fargevalget så mye du vil. For gulvet, bruke det du allerede har. Hvis du helt avskyr det, så splurge på laminatgulv. Laminat er billigere enn hardtre, men noen mennesker liker utseendet på løvtre bedre. Beige teppet er også et annet alternativ også. Hvis du soverommet har forskjellige gulv enn resten av huset, da, for å lage et mer helhetlig utseende, matche gulv til andre rom. Plukk gulvet farge og type som passer din innredning og dekker dine behov.
 2. 2
  Møbler. En flott måte å få gratis møbler er å finne stjeler. Gå til din nærmeste by og jakte rundt noen gater med rimelighet posh hus. På den måten vet du det er sannsynligvis god kvalitet. Noen ganger er alt et stykke trenger er en sliping ned eller litt maling. Andre måter inkluderer:
  • [Http / /: www.freecycle.org], som lar deg gi og motta gratis elementer,
  • [Http / /: www.gumtree.com] (kjøpe og selge brukte varer)
  • lokale veldedighet butikker.
 3. 3
  Når du har fått det hele, flytte den rundt til rommet ditt ser på det største og beste.
 4. 4
  Bruke tekstiler. Tekstiler. Stoffer gjøre rommet ditt. Bruk Ikea gardin stoffer hvor som helst. I stedet for å kjøpe dyre puter, gjøre dem. Bruk din egen symaskin, eller skolens tekstiler avdeling hvis du er tillatt. Hvis budsjettet er enda mindre, kjøpe ren klut, gjør et par puter, deretter bruke bilde overføring papir for å skrive på bilder av din favoritt band, venner, etc. Det er bare ca £ 1 et ark. Kjøp en vanlig blinde / gardiner og jazz dem opp med stoff maling, eller bruke sarier. Få et hvitt dynetrekk. Hvis du har mange kast / puter, ser det ikke ut kjedelig.
 5. 5
  Art. Kjøp et par eksemplarer av moten eller elle eller NME. Klipp ut bilder av noe du liker og lage collager til å feste på veggen din. bland dem inn med tegninger du gjorde deg selv for en variert utseende. Alternativt kjøpe en pakke med kunstkort fra Ikea og sette dem i feilaktige veldedighet butikk rammer. Hvis du ser et design du liker, men ikke har råd til det, gå på deres hjemmeside, kopiere og lime det inn i ord og skrive ut. Ingen vil noen gang vite!
 6. 6
  Finpuss. Finn noen gamle, rare pyntegjenstander, enten på håndverket messer, loppemarkeder eller veldedighet butikker og vise dem på hyller. ebay.co.uk er også bra, eller bagasjerommet salg og rabatt / £ 1 butikker. Se etter gamle bokser, kinesisk papir lanterner, porselen dyr og kuttet krystall parfymeflasker. Hvis du ikke har nok lagringsplass, kjøpe billige, fargerike marked poser og henge dem av kroker på baksiden av døren.

Tips

 • Bruk det du allerede har!
 • Se i din loftet, din bestemor loftet, noen som vil la deg i. Du kan finne noe bra.
 • Handle ting med venner.
 • Få hjelp fra venner / foreldre. De kunne ha en virkelig god øye for et røverkjøp.