Wkino

Hvordan gi rommet en makeover

Lei av din kjedelige gamle soverommet? Rommet ditt bør være et fristed for din egen. Et sted hvor du kan flykte fra alt dramaet i livet ditt. Hvis rommet ikke løser den beskrivelsen, er det på tide du gir rommet en makeover.

Trinn

Hvordan gi rommet en makeover. Planlegg ut soverommet ditt før du gjør noe.
Hvordan gi rommet en makeover. Planlegg ut soverommet ditt før du gjør noe.

Spillet plan

 1. 1
  Rydd rommet . Det er lettere å forestille seg et nytt rom hvis det er ingen rot.
 2. 2
  Planlegg ut soverommet ditt før du gjør noe. Uten en plan, vil det være flere hindringer enn selv den beste interiørdesigner kan håndtere.
 3. 3
  Regne ut din ordningen. Prøv ikke å velge din favoritt farger akkurat nå, fordi sjansene er du vil komme over dem i rett tid. Velg farger som du har hatt glede av nesten hele livet, og som har vært "in" i flere år.
  • Bruk et fargehjul som referanse. Farger ved siden av hverandre på fargehjulet går godt sammen. Farger rett overfor hverandre kontrast med hverandre. Med andre ord, når de er satt sammen fargene virkelig skiller seg ut og synes å stikke hodet. En flott triks for å bruke farger er korrekt 60-30-10 regelen. Selv profesjonelle interiørdesignere bruke det! Den 60-30-10 regelen forklarer å bruke 60% av romprisen i hovedfargen. 30% av rommet ditt bør være sekundær farge. Og 10% av rommet ditt bør være i din aksent farge. På denne måten deler opp fargen jevnt uten å gå over bord ved å bruke for mange forskjellige farger.
  • Hold en i tankene, mens plukke ut farger. Du trenger ikke nødvendigvis å ha et tema som på 1980-tallet eller baseball. Bare tenk på hvilken type rom du vil ha. Hvis du vil ha et rom som virker søt og uskyldig male veggene babyen blå og innrede det med masse hvit innredning. Men hvis du ønsker å formidle en funky følelse, bruke lyse, klare farger som kontrast, som oransje, limegrønn, og lyse blå.
  • For inspirasjon, se til din favoritt objekt i rommet ditt. Du kan basere hele rom av denne ene tingen. For eksempel, hvis du er glad i din grønn og svart lava lampe, så du kan male veggene grønne med svarte detaljer eller har en 1970 tema. Igjen, ikke plukke noen siste favoritt som du kan vokse ut av eller blir lei av i et par måneder, bruke noe du har verdsatt "alltid".
  • Bestem hvilke veggene er hvilken farge. Sørg for å finne ut hvilken farge veggen med et vindu vil være, og alle andre vegger.
  • Være overbærende med ditt fargevalg. Når du tar en tur til maling butikk, kan du ombestemmer deg om dine fargevalg.
 4. 4
  Mål lengden og bredden på rommet ditt med målebånd. Også måle møbler du har tenkt å sette inn det nye rommet. Så si rommet ditt er 6 meter med 6 ft Klipp et stykke papir, slik at det måler 6 tommer med 6 i. Gjør det samme, bortsett fra med møblene dine. Merk hver bit med et passende navn, for eksempel, seng, skrivebord, skuffer. Nå kan du ordne "" i "rommet" før alt er i sin ideelle stedet.
 5. 5
  Tenk gulv. Foretrekker du tepper, paneler, eller flis? Hvis du ikke liker gulvet ditt, kan du endre det farge og materialer hvis du har råd til det. Hvis du vil ha tepper, kan du også legge tepper på gulvet for flere farger og mønstre på gulvet.
 6. 6
  Tenk på den atmosfæren du ønsker å opprette. Atmosfæren er hvordan et rom føles. Dette er svært viktig når det gjelder å ta rommet ditt akkurat. Hvis du ønsker en for eksempel prøve bare dekker dine lys for å myke dem, hengende og drapering stoff fra taket ditt, og bruke små lamper i stedet for tak flomlys å dempe rommet ditt. Eller for en mørk, illevarslende, spille høyt, hard musikk, og la alt litt rotete. Prøve og bruke farger som er på mørkere enden av spekteret. Farger, materialer, belysning og musikk spiller en stor rolle i atmosfæren på rommet ditt.

Paint

 1. 1
  Gå til nærmeste jernvarehandel og samle alle dine forsyninger.
 2. Primer. Hvis veggene er allerede malt, men du ønsker å male det være sikker på å få primer. Primer er i utgangspunktet hvit maling som forbereder vegger for maling og garanterer at veggens forrige fargen ikke vil vise.
Male. Se på maling prøver og sette alle dine utvalgte farger sammen for å se om de ser bra ut sammen. Husk at du enkelt kan ombestemme deg om fargevalget før du begynner å kjøpe ting. Etter det, gjør hvert trinn er det stadig vanskeligere å reversere avgjørelsen din.
2
Tømme rommet så mye som mulig. For å gjøre livet enklere, bare flytte alle dine viktige ting som din seng og skrivebord til midten av rommet, vekk fra veggene, og hoper så mye ting som du kan på sengen og ta alle andre ting ut av rommet ditt.
3
Dekk til gulv med avis, plast, papp etc, slik at du ikke får noen maling på teppe eller andre gulv.
4
Male veggene med forsiktighet. Første bruk valser å male de store åpne områder. Deretter male trim, hjørner og kanter på veggene dine med en børste. Du kan lage en aksent vegg ved å male et mønster som prikker og striper. Vær kreativ!

Finpuss

 1. 1
  Handle på din favoritt møbelforretning for møbler og tilbehør. Husk at du ikke trenger å handle på dyre møbler butikker. Prøv å finne gode kjøp på steder som Walmart, Target, eller K mart. Du kan selv finne gode alternativer på garasje salg hvis du ser hardt.
 2. 2
  Se etter dekorasjoner. Se om noen belysning, malerier, eller blomster går med temaet. En flott måte å vise frem dine blomster er å samle gamle, glass cola flasker, male dem en rekke farger, og bruke dem som blomstervaser. Hvis du har lagt til et design til vegger, vær forsiktig så du ikke over dekorere. Less is more!
 3. 3
  Hamstre på lagring. Det er veldig viktig å få skuffer og slikt, ellers dine eiendeler skulle ende opp på gulvet. Lagring kan inneholde bokhyller, skuffer, eller til og med pappesker. Du kan sette gave wrapper matchende veggfarge å gjøre deg pappeske attraktiv. Hvis du ikke vil at lagring for å vise, og kjøpe store, men korte, plastbokser. Når du fyller dem med ting, bare skyve dem under sengen.
  • Vær forsiktig så du ikke bli lat her-bare stuffing tingene dine inn i skapet og under sengen din vil gjøre det umulig å finne ting. Hvis du skal bruke plassen under sengen til oppbevaring, sørg for at du har nok lagercontainere å organisere ting i. skap, kommoder, skuffer, hyller, cubbies og oppbevaringsrom kan alle brukes til å organisere tingene dine. IKEA selger mange interessante lagringsløsninger, selv om du blir nødt til å sette sammen møblene selv.
 4. 4
  Velg. Hvis rommet har ingen stoler eller skjegg ting andre enn sengen din, kan det være lurt å vurdere å få noe å sitte på og slappe av. Du kan bruke saccosekker, stoler, hvilestoler, tosetere, eller til og sofaer i rommet for å gi deg et godt sted å slappe av. Det trenger ikke å være fancy, though. Hvis du er på et veldig stramt budsjett kan du bare rett og slett hoper puter i et hjørne.

Tips

 • Holde rommet ditt rent. Det kan være spennende når du først renovere rommet ditt, så pass på å holde den i tipp-topp form hele tiden.
 • Ikke la dårlig lukt ta over rommet ditt! Sørg for å ha et potpourri eller en plug-in luftrenser på rommet ditt. Du kan kjøpe spray-in-the-can rom fresheners for stoffer eller luft. De nøytralisere lukten og fyller luften med en frisk duft.
 • Hvis du noen gang blir lei av ditt nye rom, bør du ikke umiddelbart gjøre den. Endring rundt møblene, vil det virke et helt nytt rom.
 • Alltid sørge for at du aldri har noen gnagere i rommet ditt eller rommet ditt kommer til å være en pest rom.