Wkino

Hvordan å passe en seng headboard

Er du frustrert over at irriterende headboard som bare ikke vil synes å passe på sengen. Frykt ikke! Denne artikkelen vil lære deg hvordan å passe et hodegjerde på en seng.

Trinn

Hvordan å passe en seng headboard. Se hva som hodegjerde du har.
Hvordan å passe en seng headboard. Se hva som hodegjerde du har.
 1. 1
  Se hva som hodegjerde du har. De fleste rom er innredet komme med de viktigste hodegjerde panel, to ben (avhengig av bredde) og to skruer per etappe. Beina er festet med en skrue og brettes i å tillate enklere transitt og mindre boks pakking.
  • Når åpnet, vil de hodegjerde bena brette ned og den andre etappen feste skruen kan settes inn (følger med) til begge beina.
 2. 2
  Forbered divan base:
  • Forbereder divanen basen er en rett frem nok hvis du allerede har hatt en headboard montert og erstatte den med en ny hullene vil allerede være synlig og sengegavlen festeskruer som fulgte med sengen satt inn.
  • Hvis det er en ny seng så vil det mer enn sannsynlig har noen små klistremerker over hullene for sengegavlen skruene (store plast avkortet skruer ca 2 ½ inches 6.5cm lang). Pierce gjennom klistremerke for å finne hull som sengegavlen skruen festes. Det er lettere å bruke en spiss redskap. Carful ikke å skade materialet rundt skruehullet for mye.
 3. 3
  Skru sengegavlen skruene inn i hullene i divanen basen slutten der du nettopp sydde, og pass på ikke å snag materialet.
 4. 4
  På noen merker seng divaner, er det to hull per hodegjerde etappe per side, og for 6 fot så mange som fire linjer med to hull som gjør åtte totalt. Dette er på grunn av vekten av de lange 6 fot hodegjerder.
 5. 5
  Nå er du klar til å passe den nye hodegjerde til sengen. Skyv hodegjerde bena på skruene som er i divan base, for tunge hodegjerder er det lettere å ha to personer på dette stadiet.
 6. 6
  Når du har hodegjerde beina gled på sengegavlen skruer, kan du nappe skruene slik at hodegjerde forblir i posisjon og ikke slippe.
 7. 7
  Med madrassen på sengen, justere hodegjerde å være bare på den øverste kanten av madrassen. Stå på slutten av sengen og sjekk at den er i vater. Justere tilsvarende, og deretter stram sengegavlen skruer.
 8. 8
  Stå tilbake og se forskjellen det nye hodegjerde gjør til sengs rom!

Tips

 • På store hodegjerde få hjelp løfte på sengen festeskruer.

Ting du trenger

 • Flat blad skrutrekker
 • Stjerners blad skrutrekker
 • Skarpe gjenstander