Wkino

Hvordan bygge en veranda swing

Få ting slå avslapning av å sitte i skyggen passerer en kjølig vårkveld i en veranda swing. For de som har noen grunnleggende verktøy og ferdigheter til å bruke dem, her er fremgangsmåten for å bygge ditt eget tre veranda swing.
Legg merke til at denne sving kan også monteres til en frittstående bærerammen istedenfor en veranda hvis ønskelig.

Trinn

Hvordan bygge en veranda swing. Måle plass der du vil installere swing.
Hvordan bygge en veranda swing. Måle plass der du vil installere swing.
 1. 1
  Måle plass der du vil installere swing. Dette området vil avgjøre hvor lenge veranda swing vil bli. Hvis taket over verandaen din har bjelkelag, synlige bjelker, eller andre strukturelle elementer med sprekker som kjører mellom dem, kan det være lurt å lage benken en lengde som vil tillate deg å sentrere ankere (for hengende swing) mellom sprekker; bygge hele greia bare for å finne ut at du ikke kan henge den på riktig måte ville være enraging.
  • Du må også vurdere hvor dypt sete / hvor høy ryggen vil bli, men dette kan lett måles mot setet og baksiden av en lignende stol som du føler deg komfortabel i (ex. en spisestue stol). Eksempelet swing bygget i løpet av disse instruksjonene er 20in (508mm) dypt i setet og 18in (457mm) høy i ryggen, noe som er behagelig for en ganske høy person, men kanskje ikke så behagelig for en person med kortere ben.
 2. 2
  Velge materialer du vil bruke for å bygge din swing. Denne artikkelen beskriver bygge med behandlet sørlige gule furu, men sedertre, gran, sypress, einer, eller til og med bjørk vil fungere like godt så lenge komponentene er tykk og sterk nok til å tåle vekten de skal bære.
 3. 3
  Samle alle de verktøy, festene, og trelast du trenger for prosjektet. Her er listen fordelt på type, se hva du trenger for ekstra dimensjoner og størrelser.
  • Verktøy: sirkelsag, stikksag, hammer, målebånd, firkantet, og drill med bits
  • Festene: Tre skruer, øyebolter
  • Trelast: Femten 1x4in (25.4x102mm) styrene så lenge bredden i sving
   En 2x6in (51x152mm) bord som er 8 fot (2,44 m) lang
 4. 4
  Still et bord opp til å jobbe på. Illustrasjonen viser et par av metall sagkrakker med en finerplate som en make-shift tabellen, men enhver flat overflate som gir et arbeidsområde på en komfortabel arbeidshøyde vil gjøre.
 5. 5
  Mål og kutte sju 2x4in (50x100mm) styrer lengden du ønsker det ferdige swing å være. Den ene brukes som et eksempel her er 5 ft (152cm) lang. Skjær disse styrene til lengden, er forsiktig med å gjøre alle kutt kvadrat (90 grader).
 6. 6
  Sett blokkene på bordet for å støtte styrene, deretter legge en stopp for å holde dem fra å skli mens du rippe dem til bredde. Hvis du har en bordsag, kan du bruke denne for ripping lamellene i stedet.
 7. 7
  Rippe snitt styrene i lamellene for sete og rygg. Setet lamellene må være 3/4in (19mm) bred, mens baksiden lamellene (som støtter mindre vekt) trenger bare å være 1/2in (12.7mm) bredt. For et sete 20 inches (508 mm) dypt, vil du bare trenger ca sete 17 lamellene (for å tillate gap mellom lamellene), for en rygg 18 inches (457 mm) høy, trenger du bare 15 tilbake lamellene. Hvis setet eller tilbake vil være en annen størrelse enn den i dette eksemplet, og du er ikke sikker på hvor mange lameller du trenger, gjøre flere lameller færre enn det totale måling av plassen i inches. (Mål på den lave siden for nå, du kan alltid rippe mer senere.)
 8. 8
  Bore gjennom hver lamell 1i (25 0,4 cm) fra begge ender med en 3/16in (4.76mm) bor. Senere, når du kobler lamellene til rammen med treskruer, vil disse pre-boret hull holde lamellene fra splitting.
 9. Du kan også være lurt å bore et hull i dødt sentrum av hver slat avhengig av om du tror din benk trenger et senter støtte. Hvis du gjør en kort benk og / eller arbeider med løvtre, kan et senter støtte ikke være nødvendig. Er du i tvil, omfatter imidlertid en. Benken i dette eksemplet vil ha et senter støtte.
9
Skjær enten fire eller seks 2x6in (51x152mm) rygg og bunn støtter. Hvis benk bare trenger ytre støtte, kuttet to tilbake og to nederste støtter, hvis det også behov for et senter støtte, kutte tre av hver. Lengden av de bakre stykker skal være lik den ønskede høyde av benken, lengden av de nederste deler skal være lik den ønskede dybde av setet.
10
Tegne og klippe kurver inn i ryggen og nedre støttene (valgfritt). Benken i dette eksemplet vil ha myke kurver kuttet i benken støtter å gjøre benken mer behagelig (og ikke minst estetisk tiltalende). Mengden av krumning avhenger av dine preferanser (se bildene nedenfor for ideer), men sete og rygg kan faktisk være rett hvis du foretrekker det.
 • Velg en ryggstøtte brikke, tegne kurven frihånd med en blyant, og deretter gå over den med en markør. Med mindre ryggen og nederst støtter vil være av samme lengde, må du gjøre dette igjen med en nedre støtten stykke.
 • Skjær den markerte ryggstøtte stykke med en stikksag (forlater den smale enden litt lang for trimming å passe leddene sammen), så enten spore det på de andre rygg støtter eller bruke den som en pilk. Gjenta med den nedre støtten stykker.
11
Skjær en gjæring i endene av ryggen og setet brettet slik de blir i riktig vinkel for mengden av vinkling (hvile) du vil at setet skal ha. Du kan begynne med å kutte en 45-graders vinkel inn i en av de to delene, og deretter legge den på toppen av det motsatte stykke og vri den til du får den mengden av vinkelen du ønsker. Når du er fornøyd, merk vinkelen på uklippet stykke ved å spore langs kanten av den øverste brikken du bare kutte, så kutt langs sporet linje. De to vinkler vil trolig ikke være den samme, men det vil ikke saken siden de er nede i bakkant av swing, ute av syne. Trace klippekanten i ryggstøet stykke inn i alle de andre tilbake støtter og skjær dem å matche, deretter gjøre det samme med bunnen støtter.
12
Fest baksiden støtter til bunnen støtter. Bore pilothull for skruene som skal koble hvert par av støttene sammen, og fest dem med 3 1/2 i (89mm), # 12 gullbelagte treskruer. Dette er en kritisk sammenheng: Siden skruene er den eneste støtten for denne felles, de vil ha en god bit av trykk i dem. Avhengig av lengden på felles, kan det være lurt å sette inn de to skruene på motstridende vinkler.
13
Sett de ferdige støtte-brikke par på bordet og legge den innerste slat tre du dratt tidligere på tvers av dem. Kontroller at du har plassert de støtter jevnt og orientert alle tilbake støtter i samme retning, og skru den sentrale slat på plass.
 • Med mindre du ikke har noe imot å kutte i overheng for armlenene, ikke plassere dine skifer slik at de overheng både sidestøtter. Armlenene vil senere legge til sidestøtter, noe som betyr at overhenget vil bare komme i veien.
14
Fest de andre lamellene. Bruk først en innramming kvadrat for å sikre at støtten brikkene er firkantet med den foreløpige slat, så skru på de andre lamellene.
 • Plasser felt langs både den foreløpige slat, og en av støttene og måle hvorvidt de er firkantet. Gjenta med de andre støttetjenester stykker som nødvendig. Hvis det er nødvendig, samle de støtter (ved å flytte dem sidelengs) for å gjøre en mer perfekt 90-graders vinkel.
 • Space flere lameller på tvers av setet, og etterlater en 1/4 til 3/8 in (6,35 - 9,5 mm) mellomrom mellom dem. (Om nødvendig rippe flere lameller for å få avstanden slik du liker det.) Du kan tack disse midlertidig eller gå videre og feste dem sikkert, men du kan finne det nødvendig å justere dem for å få avstand til å trene jevnt. (Feste øverste tilbake slat og front-mest sete slat først før du fyller i de andre kan gjøre det lettere å holde rammen kvadrat.) Pass på at du bruker tykkere (3/4 tommer, 19mm) strips for sete, og 1/2 tomme (13mm) strips for ryggen.
15
Lag to armlene støtter og armlener. Generelt bør armlenet være ca 8in (20cm) høy og 18-20in (ca. en halv meter) lang.
 • Gjør armlenet støtter. Cut to kileformet 2x4in (50x100mm) styrene om 13 inches (33cm) lang, konisk fra 2 3/4 inches (7mm) på den ene enden til 3/4 tommers (19mm) på den andre.
 • Gjøre de faktiske armlener. Skjær to styrene 22in (56cm) lang, konisk på den ene enden fra 1 1/2 inches (3.8cm) til full bredde på 10 inches (25,4 cm) for hvert armlene selv.
 • Fest armlenene. Finn høyden du ønsker armlenet på baksiden ramme, deretter finne posisjonen du ønsker støtte på setet delen av rammen. Fest disse med 3in (7,5 cm) # 12 treskruer. Festes ved toppen av armlenet ned i støtte brett med to flere treskruer.
16
Bor et hull gjennom armlenet støtte og setet rammen for øyebolten som vil feste swing kjeden til swing, og bore gjennom ryggen ramme for en annen øyeskrue for baksiden kjeden. Skru i øyekrokene, plasserer skiver over ryggen (for å holde nøtter fra tegning i treramme), og stram nøtter over endene med en skiftenøkkel.
17
Finn posisjonen og høyden du vil installere swing, installere øyebolter eller eyescrews for overhead-tilkobling, og måle lengden du vil trenge din kjeder å henge swing. Du kan finne du trenger å justere kjedene for å få sving på skrå tilbake riktig mengde til å være behagelig for deg.

Tips

 • Sand eventuelle kanter glatt for å hindre splinter eller andre skader som kan oppstå fra veden.
 • Curve noen kanter som kan trenge det for å forhindre barn fra å komme borti dem og skade seg selv.
 • Bruk galvanisert eller lakkert festene for å hindre korrosjon. Galvaniserte fester er ikke anbefalt for sedertre, imidlertid.
 • Vurdere å gjøre lengden på planker 8 meter når du kjøper dem. Vanligvis er 8 fot trelast minst kostbare, og skrap kan anvendes for andre prosjekter.
 • Avslutt med en utvendig belegg som polyuretan eller maling for å gjøre din swing ser bedre og varer lengre.

Advarsler

 • Bruk sikkerhetsregler når du bruker elektroverktøy.
 • Tilkoblinger være sikret for sikker bruk av det ferdige swing.
 • Aldri la små barn leke på denne swing uten tilsyn, de kan falle av, eller det kan svinge inn i dem.

Ting du trenger

 • Femten 1x4in (25.4x102mm) styrene så lenge bredden i sving
 • En 2x6in (51x152mm) bord, 8 fot (2,44 m) lang
 • 30 (ca.) 3 eller 3 1/2 i (76 eller 89mm) # 12 messing / galv skruer
 • 180 (ca.) 2Autofullfør (51mm) # 8 eller # 10 messing / galv skruer
 • To 3/8in x 3-tommer (9.5mm x 16mm) galvaniserte øyebolter med muttere og skiver
 • To 3/8in x 2IN (9.5mm x 51mm) galvaniserte øyebolter
 • Lengde på kjede (3/16in, 4.7mm) til å henge swing
 • Sirkelsag, stikksag, hammer, målebånd, firkantet, og drill med bits