Wkino

Slik å lage et ark sving

Noen gang ønsket å svinge, men kan ikke finne en lekeplass? Dette how-to vil vise deg hvordan du kan lage en enkel ark swing som vil gi timer med underholdning hjemme, og det kan lett tas ned når du er ferdig. Og ikke bekymre deg - det er trygt forutsatt at du gjør det riktig, slik det er beskrevet her.

Trinn

Slik å lage et ark sving. Samle materialer som trengs til dette prosjektet, et ark og en stang.
Slik å lage et ark sving. Samle materialer som trengs til dette prosjektet, et ark og en stang.
 1. 1
  Samle materialer som trengs til dette prosjektet, et ark og en stang. Forsikre deg om at er i god stand (ikke slitte eller full av hull), og den horisontale pol er svært solid.
  • Stangen bør også være fri for hindringer hvor du kan svinge som plante-beholdere, stoler, statuer, greiner, osv. - fjerne mulige hindringer før start.
  • Stryke arket før du gjør arket swing, og igjen før hver ekstra bruk. Dette vil holde arket sterk.
 2. 2
  Plasser arket på en flat, ren overflate. den opp slik at den danner en stor lang ark "tau". Ikke rull eller brett den - rett og slett knuse den i dette skjemaet.
 3. 3
  Heng arket tauet inn på den horisontale. Heng midten av sammenkrøllet ark over toppen av stangen og la de løse endene dingle til midten. Juster hvis nødvendig, slik at endene henger ned jevnt.
 4. 4
  Knyt endene av arket sammen i en over-under knute eller en. Gjør det stramt, men ikke dobbelt knyte det.
  • Sjekk for å se at det er nok plass for deg å sitte på knuten og swing.
 5. 5
  Test for å se om stangen vil holde. Gjør dette ved å gripe inn på stangen på forhånd, og løfte føttene opp fra bakken. Hvis du kan høre pole knirke, eller stangen beveger seg mye, så du er for tung. Sørg for å teste hver person sannsynlig å bruke swing.
 6. 6
  Nyt nytt ark swing. Mens svingende, holde på de "haler" av. Dette vil holde det stramt og hindrer deg fra å falle. Fortell noen som bruker den til å gjøre det også.
  • Ta det ned når du er ferdig, la det eksponert for elementene vil føre til at det å råtne og bli en fare for alle som prøver det.

Tips

 • Dette fungerer best for barna, men sørg for å overvåke dem, og stramme knuten når det begynner å se løs.

Advarsler

 • Hvis du ikke teste hvilken vekt stangen vil holde første, kan du bli skadet ved å bryte stangen. Ouch.
 • Bruk et nytt ark for best resultat. Gamle er mye mindre sterk, og enklere å rive mens du bruker din swing.

Ting du trenger

 • En meget solid tre pol, horisontal
 • Et ark (best dersom ny)