Wkino

Hvordan få huset til å lukte som kjæledyr

Selv om du elsker dyrene dine, kommer kjæledyr eierskap med unike utfordringer som å holde hjemmet lukter friskt og rent - og ikke som en barnyard. Uansett hvor godt du bryr deg og stelle dyrene noen ganger kan de presentere en lukt som kanskje ikke formidle din innsats. Uavhengig av om de jord i huset eller har en ekstra stinkende pels, det er skritt du kan ta for å redusere og med eliminere kjæledyr lukt.

Trinn

Hvordan få huset til å lukte som kjæledyr. Aksje opp på natron.
Hvordan få huset til å lukte som kjæledyr. Aksje opp på natron.
 1. 1
  Aksje opp på natron. En naturlig lukt absorber, er natron menneskets beste venn for å fjerne generelle kjæledyr lukt. Ikke bare kan den brukes som en naturlig luftrenser (la en åpen boks på disken), kan det fjerne lukt på tekstiler, møbler og selv inne søppel boksene.
  • Sjekk stoff kompatibilitet før du bruker natron. Vanligvis natron bør ikke flekker eller skade møbler eller rug stoffer, men det er alltid best å være trygg snarere enn etter snar. Strø litt frisk natron i et lite synlig område av møbler eller rom og støvsug eller tørk rent.
  • Strø bakepulver på dyr urin. Så snart som mulig, suge opp urin med et hvitt håndkle og strø bakepulver over våte området. La det tørke og deretter klapp området forsiktig med et rent håndkle. Vakuum resten når området har tørket helt.
  • Legg natron til kull. Du kan trenge noen esker med natron for en kull-boksen. Dryss et lag med natron før du legger kull til boksen. Så, så lenge katten din ikke er altfor kresen om kullet, dryss en annen boks med natron på toppen av kullet. Dette bør absorbere og nøytralisere noen ekstra lukt.
 2. 2
  Bruk et HEPA filter og endre ovn og a / c-filtre ofte. Airborne kjæledyr lukt kan bli fanget i luftfiltre og resirkulere stank på en kontinuerlig basis. Faktisk noen hundeeiere blitt så vant til måten deres hjem lukter, kan de ikke innser at det herjer av stinkende hund eller katt (eller andre dyr du eier).
  • Kjøp en HEPA air filtreringssystem for å fjerne stygg kjæledyr lukt. Vanligvis er disse filtrering systemer kan koste så lite som 75€, men kan kjøre inn i tusenvis, avhengig av størrelsen og evner. En liten luftrensing system kan fjerne lukt fra flere rom, og krever samme generelt vedlikehold som en vanlig HVAC system (filterskift og periodisk vedlikehold).
  • Endre eller rengjøre HVAC filtre på månedlig basis. Ikke bare vil endre eller rensing av filtrene forbedre HVAC systemets levetid (og spare penger) gjør dette vil bidra til å fjerne uakseptable luftbårne lukt.
 3. 3
  Bruk nøytraliserende lukt remover å fjerne lukt og hindre dyret fra tilsmussing området igjen. Selv spray og fin smelling stearinlys kan hjelpe maske dyr lukt, den eneste måten å redusere hyppigheten eller forekomst er å eliminere ønsket. Dyr vil markere eller urinere i det samme området igjen og igjen fordi de kan lukte deres opprinnelige duften. Hvis du bruker et naturlig ioniser eller nøytraliserer du vil redusere sannsynligheten for at dyret vil se området og ta skritt mot å fjerne lukt.
  • Fjern eventuelle spor av animalsk avfall fra området. Ikke bare dumpe neutralizer på møbler eller teppe - må du først sørge for at animalsk avfall har blitt helt fjernet (eller så mye som du kan fjerne). Bruk friskt rent vann og papirhåndklær å rense området.
  • Vurder å bruke en våt støvsuger eller uttrekking av å sikre alle spor av urin eller avfall er borte. Ikke gå over området med en i hjemmet damp renere. Dette kan bare stivne lukten inn i teppet eller møbler i stedet.
  • Sjekk teppet puten eller under møbler. Pet urin vil gå utover overflaten, typisk gjennomtrengende pad og eventuelle andre vesentlige under. Det er lurt å trekke tilbake teppet og avsløre ikke bare puten, men muligens undergulvet for rengjøring.
  • Bruk høy kvalitet pet bestemt nøytraliserer. Kjøpe et produkt som er ment å fjerne dyr lukt spesielt. Dette kan omfatte ikke bare urin, men annet avfall og oppkast. Følg instruksjonene på flasken spesielt for å fjerne lukt.
 4. 4
  Male huset. Dette høres kanskje drastisk, men når alt annet svikter male interiøret i ditt hjem kan være akkurat det du trenger.
  • Velg en vaskbar maling hvis dyrene liker å legge ved veggene eller mark territorium langs gulvlister. Faktisk den naturlige oljer væskende fra dyr pelsen kunne være å skape en stank og kan ha gjennomsyret inn i gips eller tre.
  • Rengjøre veggene med en enzymatisk renere før males veggene. Dette vil først fjerne alle spor lukt eller olje før du påføre et lag med maling.
 5. 5
  Ren dyrets leker, retter og området minst en gang i uken. I tillegg til sprut litt ikke giftig, frisk luktende spray på sengetøy og leker, gi kjæledyret området en god scrub hver uke.
  • Kjør pet retter i oppvaskmaskinen eller rengjør med varmt såpevann. Sanitize kjæledyret retter på samme måte som du rense retter for familien din. Sørg for at kjæledyret vannskålen er også alltid rent og fylt med friskt drikkevann.
  • Vask leker i vaskemaskinen hvis mulig. Hvis kjæledyret elsker utstoppede dyr bør du være i stand til å vaske leker uten å skade dem. Inspisere hver leketøy før du legger det i vaskemaskinen for rips, som kan tillate det å lekke stuffing eller squeakers inn i maskinen din. Dessuten kan en rippede leketøy utgjøre en kvelningsfare for kjæledyret ditt og skal kastes. Hvis du ikke tror hans / hennes leker kan vaskes i maskin, prøv forsiktig vask dem med samme vannfrie pet såpe du bruker på ham / henne i mellom bad.
  • Vask sengetøy og områder i hjemmet hvor han / hun liker å legge eller sitte. Noen kjæledyr elsker å ligge i et bestemt område av rommet eller i nærheten av et bestemt møbel. Disse områdene bør vaskes og rengjøres med jevne mellomrom for å fjerne kjæledyret lukt. Bruk overflaten passende vask for å sikre at du kan rengjøre overflaten, men også vil ikke skade den.

Tips

 • Lys duftlys eller brenne potpourri når du er hjemme.
 • Skjul frisk smelling tørketrommel ark inne kjæledyret sengetøy. Sørg for at kjæledyret ditt ikke kan komme til tørketrommel ark så pakk hans / hennes seng og skyv to eller tre ark i mellom vask.
 • Besøk hundefrisør eller bade ditt kjæledyr minst en gang i uken. Vurder å bruke parfymert shampoo av kjæledyret ditt tåler det. Også gir vannløse pet mousse en skånsom måte å fjerne lukt fra kjæledyret ditt i mellom bad.
 • Bruk duftende teppe freshener hver gang du vakuum dine tepper (som skal være ofte).

Advarsler

 • Unngå bruk av sterke eller giftige rengjøringsmidler rundt pet områder. Sterke kjemikalier er ikke bare giftige de kan skape et øye irriterende for dyret ditt.