Wkino

Hvordan lage kroker og kleshengere fra gamle bestikk

Over tid er det ikke uvanlig å finne bestikk skuff fylt med noen designerfritidsklær som er pen, men som ikke klarer å matche resten av bestikk. Hvis du har gode minner fra bestikk eller bare elsker design, kan du finne en god ny bruk for disse bortkommen stykker ved å slå dem i kroker for noen del av huset. Enten det er gafler eller skjeer, kan de bli bøyd i en krok form og festet til veggen, bokhyller eller andre områder og vil være sterk nok til å henge jakker, hatter, vesker og pene bilder.

Trinn

Hvordan lage kroker og kleshengere fra gamle bestikk. Utrydde noen kule bestikk.
Hvordan lage kroker og kleshengere fra gamle bestikk. Utrydde noen kule bestikk.

Velge bestikk

 1. 1
  Utrydde noen kule bestikk. Sjekk skuffer for ensomme stykker av bestikk eller sølvtøy eller bruke reservedeler fra settene som har mange brikker. Hvis du ikke har spesielle konstruksjoner hjemme, ransake gjennom salget skuffer i kjøpesentre eller kjøkkenutstyr utsalgssteder. For enda mer moro om, prøv antikk, sparsommelighet og brukt element butikker for eldre, mer eklektisk funn - faktisk, vil disse redskaper har ofte en rekke vakre mønstre og preging som vil legge stil til interiøret i hjemmet ditt. Et annet sted å lete etter interessante bestikk er på nettet, sjekk ut nettauksjoner og nettsteder som Freecycle. Når du velger bestikk, her er noen viktige ting å huske på:
  • Bestikket må være all metall - plast, semi-plast, tre eller annet knuselig / non-bøyelig bestikk vil ikke fungere.
  • Bruk bestikk i god stand. Unngå å bruke brikker som er avskallinger eller dårlig farget. De risikerer å avvike fra interiøret.
  • Hvis bestikk virker svakt, bruke hvis for et annet fartøy formål. Bestikket må tåle er bøyd inn i sin nye form.
  • Hvis du planlegger en rad med kroker (for eksempel for en frakk hengende plass), kan varierte mønstre se like elegant som passer seg. Faktisk kan design være mer interessant blandet sammen.
  • Veve en historie inn i bestikk du velger. For eksempel, i stedet for å la din bestemors gamle sett med bestikk å samle støv i lagring, bruk disse brikkene (kanskje med familiens tillatelse) til å bli din hengeren kunst.
 2. 2
  Bestem hva hver del av bestikk kan bli omgjort til ved hjelp av kroker. Størrelsen og stabilitet av bestikk vil bestemme levedyktigheten til sin endekrok formål. For eksempel bør teskjeer bare holde lette gjenstander som nøkler, baby Hattene eller hundens bånd. På den annen side kan full størrelse gafler og skjeer være i stand til å ta vekten av en frakk eller pose, avhengig av hvordan du feste dem. Å velge en av metodene foreslått under, samsvarer med bestikk til metoden. Selvfølgelig er du også fri til å eksperimentere med din egen tilnærming til det å kroker.

Sikkerhet og verktøy

 1. 1
  Bruk egnet verneutstyr når bøying og boring av bestikk. Du arbeider med metall, og hvis den er plassert under stress og en del av det slenger øye-avdeling, risikerer du å miste et øye. Det anbefales at du øyebeskyttelse (vernebriller eller vernebriller) og også hansker når manipulere og boring av bestikk.
 2. 2
  Velg gode verktøy å jobbe med. De verktøyene som trengs er grunnleggende:
  • Bøye bestikk: I noen tilfeller vil du kunne bøye bestikk med din egen styrke. I andre tilfeller vil du trenger hjelp av et annet element for å legge press. Elementer som kan hjelpe er: en gummihammer, hammer, fiske wire, skruer og / eller vice grep.
  • The drill: The drill bør være egnet for boring gjennom metall - noen øvelser er spesielt utviklet for å gjøre dette. Be om å låne en fra en venn hvis du ikke har en allerede.
  • Kabelkuttere: I noen tilfeller kan disse komme til nytte.
  • Vice grep: Dette kan være hendig for å holde bestikk brikke på plass for bøying.
  • Skruer: For feste til veggen, tre eller annet objekt som brukes.
  • Flytende negler (industriell styrke lim): Hvis du ikke ønsker å forholde seg til å bore hull, prøv flytende negler. Dette kan være sterk nok til å feste bestikk kroker til en rekke ulike overflater - husk å sjekke produktinstruksjonene først.

Prosjekt en: teskje nøkkelen hengeren

 1. 1
  Velg tre teskjeer som du liker.
 2. 2
  Finn et lite stykke tre. Veden kan være en enkel rektangel eller du kan velge et design, for eksempel et dyr, blomst eller hus. Stykker av tre som allerede er skåret i slike former kan finnes i båter butikker. Kanskje du har lyst til å male et design på veden før du legger skjeen kroker.
 3. 3
  Bøy håndtaksenden av den første teskje ved omkring midten av håndtaket. Bøy inn i en U-form, men ikke for mye - forlate halen av håndtaket peker mer utover enn bakover mot skjeen.
 4. 4
  Gjenta med de resterende to skjeer.
 5. 5
  På planken, mark tre med posisjoner for å plassere de bøyde skjeer.
 6. 6
  Med bormaskin, lage et hull i hver teskje bare på basis av hodet, toppen av håndtaket. Deretter bore skruen inn i skogen, gjennom håndtaket, samkjøre nøye med hver merket sted på trestykket. (Eller bruk flytende negler hvis du ikke borer.)
 7. 7
  Fest hengende / festekrokene til baksiden av trevirke og bruk fiske wire / tynn gauge for å lage en hengende tråd. Henge nær fronten eller bak døren for enkel å finne nøklene dine. Nøkler gled over krokene på samme måte som hvilken som helst tast henger kroken.

Prosjekt to: kjøkken kroker

Disse krokene er stor for hengende elementer som grytekluter, grytekluter, sleiver, notater på en snor, noe annet kjøkkenutstyr som har evnen til å bli hengt fra en krok.

 1. 1
  Finn noen solide, kvalitet skjeer eller gafler. Du kan også blande dem.
 2. 2
  Bøye skjeer eller gafler i en krok form. Bøye hånden fra rundt midten for å danne en svak U-form kroken. Hold kroken litt vendt utover - ikke trykk for langt tilbake mot bestikk.
  • Enten du bøyer deg mot fronten av gaffel eller skje, eller bort fra det, vil avhenge av din preferanse for det endelige utseendet, samt om bunnen av bestikk har et monogram du ønsker å vise. Bøyer peker fremover av skje eller gaffel, vil et monogram i bunnen av håndtaket være skjult, mens hvis man bøyer kroken mot baksiden av gaffel eller skje, vil monogram vises klart på utsiden av kroken. Dette er mye bedre der du vil at monogram til funksjonen.
 3. 3
  Velg et godt sted å feste krokene. Krokene bør plasseres for enkel bruk, for eksempel i nærheten av komfyren, over et arbeidsområde, over vasken, etc.
 4. 4
  Med bormaskin, lage et hull i den gaffel eller skje bare på basis av hodet, toppen av håndtaket.
 5. 5
  Bor et hull i veggen. Fest hver kokekaret krok med en skrue. (Eller bruk flytende negler hvis du ikke borer.)
  • Skyv en liten skrue eller spiker gjennom hullet og senter stykket på overflaten eller vegg. Du kan bruke en blyant for å plassere et lite hull på overflaten før du skrur den på for å sikre at du montere den på rett sted.

Prosjekt tre: skrivesaker pick-me-up

Dette er en flott måte å bruke tindene på gaffelen å holde binders, bindemiddel klipp, og for å holde noen streif skrivesaker element på plass, etter behov.

 1. 1
  Velge en kvalitet gaffel.
 2. 2
  Bøy bunnen av gaffelen i en liten krok U form, holde halen noe overfor utover. Bøy mot forsiden av gaffelen, og ikke dens rygg.
 3. 3
  Finn et passende sted å feste gaffel til veggen over skrivebordet. Alternativt kan det være bedre knyttet til en bokhylle eller et annet element nær eller på skrivebordet, til selv på skrivebordet selv.
 4. 4
  Ved hjelp av boret, å lage et hull i gaffelen bare på basis av hodet, toppen av håndtaket. Bor et hull i veggen. Fest med en skrue. (Eller bruk flytende negler hvis du ikke borer.)
 5. 5
  Bruke. Binderser og andre diverse papirvarer elementer kan puttes over tinder for sikker oppbevaring, mens kroken kan brukes til å henge USB-pinner og andre elementer fra.
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Det er mye lettere å bore dine skrue festehull, FØR, bøy deg utensil.Doing så trenger du ikke ha sammenlagt håndtak delen av kroken, i veien for drillen kropp. (Som kan lett føre til "å gjøre deg bore i en vinkel ", for å unngå at boret treffer bøyd krok.
 • Mange gafler, kniver og skjeer har en avrundet som håndtak, noe som kan føre til borekronen, "reiser" bort fra det tiltenkte plassering. Før boring, sette en liten strekpunkt i kokekaret ved hjelp av en hammer og enten et "center punch" eller ved hjelp av en spiss spiker vil arbeide.Dette lite innrykk vil gi borekronen et sted å sentrere seg selv, som det begynner å bore, og det vil ikke "gå" eller "reise" nesten så lett.
 • Hvis du ønsker å male kroker og kleshengere, bruker rustfri spraymaling.
 • Du må kanskje ta spesielle forholdsregler hvis du planlegger å bruke krokene i et utendørs miljø som et utendørs spiseområde, eller hvis du bor i et fuktig miljø. Påfør anti-rust eller anløpe produkter på brikkene for sikkerheten og for å opprettholde integriteten av bestikk.
 • Bøye og kombinere ulike deler av bestikk sammen for å skape et unikt design. Bland en skje og en gaffel sammen for å designe en multidimensjonal stykke som en binders caddy kombinert med et notat kortholderen. Bruk flytende lim eller en blåselampe til å forme og kombinere bitene.
 • Bruk en dekorativ sløyfe i stedet for et fiske ledning til å henge kroker.
 • Du kan også bruke gamle plast skjeer som kan være bøyd ved hjelp av en liten oppvarming i midten av håndtering og deretter la den avkjøles, etter at du har bøyd dem til ønsket posisjon. Plast skjeer er også behagelig og trygt å bore på i forhold til stål skjeer.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke purloin biter av hverdagen bestikk at du fortsatt trenger - unbending dem vil ikke returnere dem til sin opprinnelige form eller styrke!
 • * Være sikker, å gripe din redskap svært snevert, (med skrustikke grep, eller legge det i en skrustikke), før du begynner å bore dine hull! En borekrone kan "fange", spesielt når du først begynner å bore, og det kan slå redskap i en svært rask, roterende og farlig stykke metall!
 • Vær forsiktig mens oppvarming plast skjeer som overdreven oppvarming eller overeksponering kan føre dem til å smelte bort. Ikke ta på brann, men varme dem når de er i en avstand fra brannen.