Wkino

Hvordan du skal ta vare på land eremittkreps

Mange sier at eremittkreps "lett" å ta vare på og de tar vare på dem de mest grunnleggende måten de kan, men de trenger fortsatt trenger litt omsorg, og denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå den riktige måten å ta vare på ditt land eremitt krabbe.

Trinn

Hvordan du skal ta vare på land eremittkreps. Bruk en egnet kapsling.
Hvordan du skal ta vare på land eremittkreps. Bruk en egnet kapsling.
 1. 1
  Bruk en egnet kapsling. Den beste kabinett å bruke er et glass akvarium. Størrelse er en svært viktig faktor når du bestemmer hvor mange eremittkreps du vil beholde. En god tommelfingerregel er: en tomme per gallon. å fastslå hvor mange inches dine krabber er, måle over skallet åpningen. Husk at habitat (eller som mange kaller "crabitat" eller bare "tat") må være i stand til å holde tre retter, klatring leker, leskur, skjell og plass for krabber å gå rundt. Du ønsker ikke tanken å bli overfylt, men du ikke vil at det skal være for åpen, heller. En ti gallon tank vanligvis gjør pent for maksimalt seks små eremittkreps. Det kan være lurt å vurdere å starte med minst tjue gallon tank. Dette vil sørge for alle nødvendige plassen som trengs er oppfylt. En større tank vil tillate flere klatring leker og mer plass. Du vil til slutt må oppgradere tank hvis du starter med en ti gallon. Men på den annen side, trenger eremittkreps ikke vokse raskt. Du kan bruke en tank ikke verdig vann, da det ikke vil være å holde noen. Så en lekk tank vil fungere!
 2. 2
  Bruk riktig lokket. Eremittkreps er escape kunstnere. Hvis det er noen mulig måte for krabber å rømme, vil de nesten alltid finne det. Bruk et glass lokk eller skjerm lokk med glass hvilte på skjermen hvis du bruker varme lys. Dette vil sørge ingen krabber flukt, og at alle fuktighet forblir i tanken. Sørg for at det er luftehull installert på lokket.
 3. 3
  Eventuelt en egnet substrat. Underlaget, eller sengetøy er trolig en av de minst gitt behov for en eremitt krabbe kan få. Eremittkreps krever dyp substrat som har å fullstendig dekke to ganger høyden din største krabbe, helst noen få inches dypere. Medium krabber (golf ball størrelse) trenger minst seks inches av underlaget for å skifte ham. Små krabber (kvartal størrelse) trenger 5 inches og bitte små krabber (ofte kalt "micros", på størrelse med en krone) trenger 4 inches av underlaget. Disse underlaget beløpene er tradisjonelle molting dybder. Sand er vanligvis det beste valget, men du kan også brukes komprimert kokos fiber ofte referert til en solgt som "Eco Earth", "Bed-A-Beast" eller "Forest Sengetøy". Du kan også bruke en blanding av de to. Sand eller coco fiber må holdes på en god fuktighet nivå. Det bør ikke være tørr, men det bør ikke være dryppende våte. Hold underlaget med sand slott konsistens. Du bør være i stand til å lage et hull i den lett, men ikke får fingrene våt. Underlaget med disse egenskapene vil tillate din krabbe å vokse (ved skifte ham, eller Shedding sin exoskeleton) var vellykket. Molting utføres alltid i en egen tank holdt i mørket. Ikke alltid> bruke treflis, grus eller avis osv...
 4. 4
  Sett serviset, leker og tilfluktsrom inn i tanken. Sørg for at din ly har en stor nok åpning for krabbe enkelt inn og ut. Dens en god idé å plassere mer enn én ly i tanken i tilfelle en krabbe ønsker å være alene. Selv om de er sosiale vesener, de noen ganger liker å være sanne eremitter. Du kan bruke kokos hytter, keramiske blomsterpotter, store skjell, krypdyr grotter, fisk innredning og mange andre ting som tilfluktsrom. Det spiller egentlig ingen rolle. Eremittkreps liker å være skjult i løpet av dagen, slik at de vil tilbringe mye tid i disse sentrene. Eremittkreps også elsker å klatre! Gi klatring leker for å holde krabber og underholde deg. Du kan bruke cholla tre, Grapevine, fig tre, drivved, Mopani tre, bog tre, Lego strukturer, kork bark, falske eller levende planter, steiner, vann stein, store koraller, hvitkinngås klynger, fisk dekor og mye mer. Gir dette trinnet er svært enkel og dine krabber vil elske deg for det! Når landskapsforming serviset ditt, holde en ting i tankene: la vannet retter bort fra varmekilden. Hvis vannet er plassert nær varmeenhetsdesign bakterier vil vokse, og det er ikke bra. Holde vannet på kul side av tanken. Sørg for at rettene er dypt nok til å senke krabbe 3/4 av sin kroppsstørrelse. Retten skal være store nok slik at krabbene kan gå rundt i fatet slik at de kan fylle sine skjell med vann. Hvis bolig små og større krabber krabber, sted steiner, skjell, små biter av akvatisk tre, eller falske planter slik at de små krabber å enkelt avslutte parabolen.
 5. 5
  Forbered vannet. Eremittkreps trenger to typer vann. Fersk-og saltvann. Eremittkreps kan heller ikke drikke vann fra springen. Dette vannet er behandlet med klor som kan forårsake permanente blemmer på krabber gjellene (ja de har gjeller) som vil være svært smertefullt for de eremittkreps. Av denne grunn alle vann (herunder drikkevann og misting vann) må unchlorinated. Kjøpe en liten flaske med vann fra springen conditioner i fisken delen av din dyrebutikk. Følg instruksjonene for å lage en liter vann. Det er mye lettere å ha en gruppe med vann klar til bruk for de neste ukene eller så i stedet for å måtte gjøre en liten mengde hver dag. Når du velger en balsam, ikke kjøp "Stress Coat" som dette brukes strengt for bading krabber og holde fisk bare. Se etter en balsam som fjerner klor og kloramin og nøytraliserer tungmetaller. Ikke bli en balsam som stimulerer en slim pels, annet enn for bad. Etter det, har du en gruppe med ferskvann. Nå bare gjøre en annen gruppe av vann og tilsett litt akvariet salt i blandingen. Vanligvis ca 8-10 spiseskjeer salt er nok. Du kan høre at bare eksotiske arter av eremittkreps trenger salt vann, men dette er ikke sant. Alle eremittkreps inkludert den lilla pincer (Coenobita clypeatus) trenger dette. Mange krabber drikke saltvann for timer før molting. Og deres skall vannforsyningen har en spesifikk balanse av jern. Gir salt vann gjør at eremitt krabbe å velge hva slags vann det ville ha å drikke. La vannet sitte over natten, slik at det kommer til romtemperatur og saltet er oppløst.
 6. 6
  Plasser maten i fatet. Eremittkreps er altetende åtseletere som kan dra nytte av alle tilgjengelige mat både i naturen og fangenskap. Feed eremitt krabbe i utgangspunktet noe du ville spise selv som ikke er sukkerholdig, krydret, salt eller konserveringsmidler pakket. De elsker druer og blåbær, samt de fleste usaltet nøtter. Epler er også en favoritt. De nyter mange grønnsaker og sjømat er et absolutt must i kostholdet. Den beste måten å sørge for at de får riktige næringsstoffer er å mate et variert kosthold som mulig. Mate kjøtt når de får muligheten, og du kan også mate dem vanlig korn, ris, pasta og havregryn. Mange Hermies elsker T-Rex merkevare Frukt og Flower Food. Den morsomme ting om fôring disse krypene er at du kan ta opp og eksperimentere med hva de liker og hva de ikke liker. Eremittkreps spiser veldig lite, og i små mengder. For å sette det i perspektiv, de fleste eremittkreps ta noen timer å spise en halv cheerio. Så tror ikke at eremittkreps er sultne, fordi de ikke er! Sørg for å fjerne matvarer etter 24 timer for å forhindre rask tilsmussing av tanken.
 7. 7
  Installer en varmekilde. Eremittkreps er tropiske skapninger som kommer fra steder som Karibien og Florida Keys. De krever temperaturer mellom 75 grader Fahrenheit (24 grader Celsius) og 84 grader Fahrenheit (29 grader Celsius). Ditt hjem er mest sannsynlig ikke varm nok til å gi varme disse skapningene trenger uten en ekstern varmekilde. Ved bruk av et ti gallon tank, er den beste måte for å varme opp tanken med en under tanken varmeapparat (vanligvis referert til som en UTH). Disse er små pads som festes på utsiden glass av kabinettet og vanligvis heve temperaturen opp mellom 4 og 6 grader, noe som er perfekt. Jeg vil anbefale å plassere aggregatet på bunnen av tanken. Selv med tykt lag av substrat UTH den vil være effektiv. Å plassere den på siden av tanken varmes bare luften rundt tanken, og ikke luften i det. Du kan også bruke varme lys, som fungerer fint på større kabinetter og kan vanligvis varme opp tanken til noen ønsket temperatur. Varme lys har en stor ulempe: De tørker ut tanken svært raskt. Når du bruker lysene være sikker på å velge riktig wattstyrke av lys, vil en 40 watts gjøre pent på en 10 gallon tank. Pass på at varmekilden er plassert på den ene siden av tanken, og ikke i midten. Dette er så tanken har en varm og kul side slik at de kan være rundt uansett temperatur de ønsker etter behov. Uansett varmekilde du bruker, må du huske å kjøpe et termometer / hydrometer å bestemme luft temperaturen i tanken.
 8. 8
  Legg skjell. Eremittkreps ikke dyrke sin egen shell. De tar dem fra døde snegler som snegler. I fangenskap, må du sørge for at det er et bredt utvalg av skjell å velge mellom. Du kan fortelle om en eremitt krabbe er skallet passer hvis det kan forsegle åpningen av skallet med sin store klo og rustning etappe (bak til venstre). Hvis bena stikke ut litt, og du kan fortsatt se sine øyne, vil eremittkrepsen være på markedet for et nytt skall. Bare slippe skjellene i tanken og den eremitt krabbe vil endre seg når du er klar. Lilla knipetang som skjell med en rund åpning, mens ecuadorianske eremittkreps som skjell med en bredere åpning. Du kan dyppe skjell i saltvann jevne mellomrom for å trekke krabber oppmerksomhet til dem hvis du ønsker det.
 9. 9
  Forbered og vente. Ta en liten dugging på flaske og spray substratet og veggene i tanken med kondisjonert vann. Slå på varmekilden og vente minst førtifem minutter. Den fuktige deler av tanken vil fordampe med varmekilden på, øke fuktigheten. Eremittkreps puste gjennom herdet gjellene som bare fungerer skikkelig hvis luften er fuktig. Eremittkreps ser ut til å nyte en luftfuktighet på 77% - 88%, men absolutt ikke under noen omstendigheter bør det være under 70%. Med fuktig sand og retter som er full, bør fuktigheten bo på en tålelig rekkevidde. Hvis ikke, kan du lett tåke tanken litt mer. Når temperaturen og luftfuktigheten nå et ønskelig nivå, gå videre til siste steg.
 10. 10
  Få de eremittkreps! Eremittkreps er ikke faktiske eremitter. De er svært sosiale vesener som trenger en eremitt krabbe å holde det selskapet. Sitt beste av for å komme seg rundt fem eremittkreps, slik at du kan være vitne til dens sosiale atferd. Eremittkreps i alle størrelser, arter og kjønn kan gjerne bli plassert sammen. Prøve og få en aktiv krabbe. Noen krabbe som har antenner som flagrer i varierende hastigheter er generelt sunt. Krabber som henger løst når den holdes vanligvis er nær døden. En sunn eremitt krabbe trekker seg raskt når plukket opp. Noen ganger dukker eremittkreps når holdt, med antenner flagrende. Dette betyr at eremittkrepsen er sosial og sunn. Prøv og plukke disse krabbene. Alt du trenger å gjøre nå er å legge krabbene på tanken og du er klar!

Tips

 • Legg masse falske planter som stikker til veggene i tanken for å skape en naturlig look. De eremittkreps elsker klatring dem også!
 • Du kan legge levende planter til tanken som eremittkreps kan spise.
 • Ikke bruk svamper å fukte tanken. Svamper må renses ofte. Bruk mose å fukte. Det fungerer bra og ikke trenger å bli renset.
 • Lag en andre nivå ved hjelp av en dusj caddie stakk til glassvegger av tanken. Så du kan fylle med mose eller kokos fiber. Legg en gren til å fungere som en stige og der du går!
 • Bli en eremitt krabbe forum eller diskusjonsforumet. Deretter kan du chatte med andre andre "crabbers" om noe du liker!
 • Hold et ark med plast over lokket på kabinettet for å hindre noen store rømminger.
 • Sette de under tank varmeapparatet på SIDE.
 • Støtte opp en stor gren inn i et hjørne og legg den med falske planter, slik at den fungerer som et tre som eremitt krabbe vil nyte gjemmer seg i. Eremittkreps er også kalt Tre krabber!

Advarsler

 • Aldri prøve å tvinge en eremitt krabbe ut av skallet sitt. Disse skapningene en veldig sterk, og du vil ende opp med å rive av krabbe i to.
 • Ikke bruk bordsalt for å gjøre saltvann. Den inneholder skadelig jod.
 • Ikke bruk malte skjell, vil malingen chip ut og kan inntas av krabbene.
 • Kontroller at du har et lokk, slik at ingen eremittkreps kan unnslippe.
 • Bruk aldri bartrær i tanken. Dette er en naturlig frastøtende å leddyr som ikke er trygt for eremittkreps.

Ting du trenger

 • Et glass tank på minst 10 liter
 • Et glass eller skjerm lokket til å passe din tank ovenfor
 • Sand eller kokos fiber
 • Et termometer
 • mat og drikke boller
 • leker for krabber
 • En hygrometer (luftfuktighet gauge)
 • Sprayflaske som tåke, ikke spruter
 • To vann retter
 • Varme lys eller yngre tank varmeapparatet
 • En matskål
 • Trykk Vann Conditioner
 • Akvarium salt vann blanding
 • Ulike klatring grener eller steiner
 • Shelter (er) for krabber å gjemme seg i
 • Masse ekstra, naturlige skjell
 • Eremittkreps