Wkino

Hvordan redusere støynivået i leiligheten din

Vi har alle hørt skrekkhistorier av støyende naboer som bor i leiligheten ved siden av. Du vet, de med bjeffende hunder, skrikende babyer, super-loud filmer og bråket stereoanlegg? Hvis dette beskriver din nabo, ikke la støyen stresse deg ut lenger. Tro det eller ei, er det flere måter du enkelt kan dempe støyen inn din leilighet, uten å få leilighet ledelse eller politiet er involvert i situasjonen. Du vil faktisk bli overrasket over hvor effektive disse enkle teknikker kan være med å redusere støynivået inne i din leie leilighet.

Trinn

Hvordan redusere støynivået i leiligheten din. Tepper og matter Jo flere elementer du har i leiligheten din som kan absorbere og suge opp lyd, jo bedre.
Hvordan redusere støynivået i leiligheten din. Tepper og matter Jo flere elementer du har i leiligheten din som kan absorbere og suge opp lyd, jo bedre.
 1. 1
  Tepper og matter Jo flere elementer du har i leiligheten din som kan absorbere og suge opp lyd, jo bedre. Tepper gjør en overraskende god jobb med å absorbere lyd i hjemmet (i stedet for å reflektere lyd, som tregulv). Men hva hvis leiligheten ikke er teppebelagt? Simple - brukt tepper. Jo mer Kast tepper og området tepper du har rundt leiligheten din, og jo større og tyngre de er, jo mer støy de vil absorbere.
 2. 2
  Vegg-forheng og gardiner Jada, tepper fungere hvis det er leietakerne under leiligheten din som gjør all støyen. Hvis det er folk ved siden av deg at du trenger å bekymre deg, kan du prøve å sette opp noen vegg-veggtepper, gardiner eller veggtepper på siden av leiligheten at støyen kommer fra. Disse kan gjøre en stor innvirkning på å redusere mengden støy i leiligheten din, og samtidig legge litt stil til ditt hjem samtidig. Gardiner eller forheng er nyttig for å redusere støy uansett hvor de befinner seg, enten det er på en vegg, over et vindu (for å blokkere ut utvendig støy) eller rett og slett plassert over en åpen plass i leiligheten. Spesielle lydisolerte vegg-omheng, takplater og romdeler, som alle er laget av materialer som er spesielt utviklet for å overdøve lyden, kan også kjøpes i spesialforretninger.
 3. 3
  Passende støynivå - det er en toveis gate Teknikkene nevnt ovenfor er gode forslag - men de ville ikke engang være nødvendig hvis du, dine naboer og alle andre i din bygård var litt mer bevisst på leiligheten du bor i og effekten støy har på alle leietakerne som bor der. Du kan være en mer hensynsfull nabo ved å følge etter disse common-sense

Tips

 • · Plasser følte puter henhold stol og bord ben for å hindre dem fra fintfolk skraping over gulvet;
 • · Unngå å gå i høy hæl og harde såler, spesielt i leiligheter til leie med flislagt gulv eller tregulv, som lyden vil gi gjenlyd i hele enheten og de ved siden av deg;
 • · Bruk tepper eller matter i områder hvor gjenstander som sko og kjøkkenredskaper er mer sannsynlig å falle eller bli droppet;
 • · Hold volumet på datamaskinen og TV til rimelige nivåer, særlig sent på kvelden. I tillegg, ikke vent til sent på natten for å komme i gang på andre støyende aktiviteter som støvsuging, reparasjoner og flytte tunge møbler.
 • · Plasser stereoanlegg og lydutstyr unna veggene som er delt med andre leilighet enheter;
 • . Prøv å bytte polariteten av kablene til høyttalerne. Hvis man er svart til svart snaps, handle den andre siden for rødt i den svarte snaps. Dette vil føre til destruktiv interferens, avbryter lyden på avstand.