Wkino

Hvordan du kan beskytte hjemmet ditt når du er borte

Ikke være et hjem innbrudd offer. Ta deg tid og krefter på å gjøre det vanskelig for noen å komme inn Better safe than sorry.

Trinn

Hvordan du kan beskytte hjemmet ditt når du er borte. Sørg for at det ser ut til du er hjemme mens du er borte.
Hvordan du kan beskytte hjemmet ditt når du er borte. Sørg for at det ser ut til du er hjemme mens du er borte.
 1. 1
  Sørg for at det ser ut til du er hjemme mens du er borte. Lett og moderat støy kan avskrekke innbruddstyver.
 2. 2
  Bruk lette slått timere å realistisk simulere belegg.
 3. 3
  La nyanser og persienner som du vanligvis gjør.
 4. 4
  Lys opp veranda og verksted med en gang kontrolleren.
 5. 5
  Koble en gammel, analoge typen TV eller radio (moderne, elektroniske meldinger kommer på i standby-modus - ikke i å spille modus), eller innbruddstyv avskrekkende CD-innspillinger med en tidsplan-stand spiller med tidtakere.
 6. 6
  Har plener klippet, fortau feid, hekker klippet på timeplanen.
 7. 7
  Låse alle ytterdører sikkert - for eksempel, bruker tykke sylinderlåser på utenfor innganger. Hvis du er bekymret for noen plukke eller tvinge låsen - som vanligvis er lett å gjøre - bruke mer sikre låser inkludert de anses pick-resistente.
 8. 8
  Innse at vanlige vinduer er lett knust, men fortsatt bruke avkrokningsbeskyttelse på vinduene for å holde under gjennomsnittet crooks ærlig og preschoolers in-/out-side.
  • Prøv å holde skjermene festet innenfra, men det er "child's-play" å spalte dem åpne før du skyver vinduet glass på med en pute av noe slag.
 9. 9
  Danne et nabolag kriminalitet klokke med hjelp fra din lokale politiet. Teamarbeid, samarbeid, sunn fornuft kan bidra til å gjøre eller ødelegge et nabolag. Rapportere noe mistenkelig.
 10. 10
  Spør en betrodd nabo å se din eiendom når du er borte. Gjør det samme for dem.
 11. 11
  Sjekk alle nærliggende gatelys for å være sikker på at de er funksjonelle. Hvis ikke, ta kontakt med elektrisitetsverket for å be om en reparasjon. Vil være inntrengere er ikke så glad i godt opplyste områder.
 12. 12
  Planlegger å ha en nabo hente post, rundskriv og aviser når du er på ferie. Hvis det ikke er mulig, avbryte alle leveranser, inkludert aviser. Ordne med postkontoret å holde e-posten eller la det med en nabo.
 13. 13
  Aldri annonsere din avreise. Dette kan være lettere sagt så gjort, spesielt for dem som ofte dele personlig informasjon på nettsamfunn (som Facebook og Twitter).
 14. 14
  Erstatte eventuelle utvendige hul dører med solid seg.
 15. 15
  Installer låser som kile og bolt i skyvedører og dobbel hang vinduer.
 16. 16
  Invester i en god alarm system. I det minste, kjøpe en av disse alarm selskapet signerer. eBay er bra for det.
 17. 17
  Sjekk med din politiet, kan du være i stand til å ha en direkte forbindelse fra huset ditt til politiet, men falske alarmer kan koste deg en bot.
 18. 18
  Gjøre det, hvis og bare hvis politiet er strengt ærlig og sikker. Folk skal på ferie som har varslet politiet har hatt sine adresser hacket, stjålet eller solgt (?) Og sirkulert på lister for driftige tyver og røvere. Mange nettsteder er ikke lenger anbefale varsle politiet, men bare en god nabo, når du er borte.

Tips

 • Du kan kjøpe en utvendig dør ganske billig. Lette gauge stål-kledde dører kan koste så lite som 135€ -150€, men heavy duty eller spesielle dør design, eller med funksjoner som slagfast glass (eller skuddsikre pleksiglass), kan øke prisen til 1120€ eller mer.
 • Få huseiere forsikring, eller leieren er forsikring.

Advarsler

 • Hvis du er en leilighet leietaker, ikke anta at utleier eller utleier vil refundere deg for eventuelle tap på grunn av et innbrudd eller brann. De mest sannsynlig ikke vil, ikke fordi deres forsikring ikke dekker dine verdisaker (hvorfor ellers ville du trenger leieren forsikring).