Wkino

Hvordan å drepe en giftigste edderkopp

Ugh! De skumle edderkopper! Husk de fleste edderkopper er ufarlige, og bør stå alene for å holde bug befolkningen fra å ødelegge jorden, men noen kan være farlig.

Trinn

Hvordan å drepe en giftigste edderkopp. Ikke få panikk og løpe skrikende inn i det andre rommet, det er viktig å vite hvor edderkoppen er.
Hvordan å drepe en giftigste edderkopp. Ikke få panikk og løpe skrikende inn i det andre rommet, det er viktig å vite hvor edderkoppen er.

Identifisere farlige edderkopper

 1. 1
  Ikke få panikk og løpe skrikende inn i det andre rommet, det er viktig å vite hvor edderkoppen er.
 2. 2
  Hvis du ikke er redd for edderkopper, prøve og få en nærmere titt på det, sørge for ikke å komme nær nok (eller rett under den slik at den kan komme ned på deg) slik at den kan bite deg.
 3. 3
  Hvis det er en tykk, hårete, kraftig bygget edderkopp og ser ut som den har kamuflasje (sjekk for mangelen på en fiolin form på ryggen uansett, for å være sikker), er det sannsynligvis en ulv edderkopp, og er relativt ufarlig. Noen ganger biter og etterlater en liten brodd, men bortsett fra det, kan trygt igjen alene å håndtere fluer (og vi alle hater fluer, ikke sant?).
 4. 4
  Hvis det er en ekstremt tynn edderkopp, til poenget med å se ut som den har ingen bein i det hele tatt (men svært lange ones) det er en Daddy Long-ben, også forveksles med kjeller edderkopp, og er veldig trygt, og noen mennesker selv holde dem, og de ​​forholde seg rolig til de er la gå. Daddy Long Legs kan stå alene også, og faktisk ofte spiser insekter. Opiliones eller harvestmen, er navnet på Daddy Long Legs. Disse ser ut som kjeller edderkopper, men med en rund kropp segment, sammen med bena, og det er ikke farlig. En urban legende er at disse edderkoppdyr er ekstremt giftige, men kan ikke skade mennesker på grunn av deres svake munn. I sannhet, de inneholder ingen gift i det hele tatt.
 5. 5
  En vanlig feil som gjøres i å identifisere den sorte enke tenker det er en stor edderkopp. De største som er bare ca 5/8ths tommer lang (kroppslengde).
  • Svarte enker har et timeglass form på magen deres. Dette er sannsynligvis det første du vil legge merke til.
 6. 6
  Om edderkoppen er brunaktig, og semi-skinny, se nøye på ryggen, hvis du ser en mørkere brun strek som vagt ligner en grotesk strukket fiolin, er denne edderkoppen nesten definitivt en brun eneboer. Fargen er absolutt ikke en god måte å identifisere en brun eneboer som de kan variere fra lys brun til kaffe farget. Hele edderkopp inkludert ben er vanligvis ikke større enn en fjerdedel. Denne edderkoppen er svært giftige, og det er aggressiv, og vil bite hvis truet.
 7. 7
  En annen brun edderkopp med semi-tynne bein er hobo edderkoppen. Det blir ofte forvekslet med den brune eneboer, men den mangler den samme fiolin design på ryggen. På magen sin er to mørkere-farget sikk zags. De er litt mindre giftig enn Brown Recluses, men de er like aggressive.
 8. 8
  Svært store edderkopper mer enn tre inches i lengde (om bredden på en dollarseddel bare for å være sikker) hvis funnet i europa faktisk er alle relativt harmløse. For eksempel, den gigantiske huset edderkopp kan vokse til en enorm størrelse og vil hindre utbredelsen av flere farlige edderkopper.


Drepe edderkopper

 1. 1
  Ta et dypt pust, og plukke opp det nærmeste objektet til deg som er hardt, flatt og glatt (for å være sikker på at edderkoppen ikke får i en sprekk, avhengig av størrelse).
 2. 2
  Om edderkoppen er på taket, fjerne gulvet rett under der edderkoppen er. Du kan sette noe (som en stor kjele) under edderkopp i tilfelle det faller.
 3. 3
  Gå tilbake og bli forberedt på noen hurtigvirkende! Du må holde det harde flat gjenstand nær ved eller i hånden som du er sprøyting stedet hvor edderkoppen er.
 4. 4
  Spray edderkoppen så lenge som det tar for den å bli vektet ned av væsken.
 5. 5
  Om edderkoppen er på veggen eller gulvet, kan du bruke den harde flat gjenstand å knerte den der den står, og være sikker på at den er klemt sammen, fordi edderkopper er kraftigere enn fluer eller Kakerlakker.
 6. 6
  Om edderkoppen er i nettet sitt, bruke en støvsuger med en lang dyse til raskt suge edderkoppen i. La vakuum kjøre i et par sekunder for å være sikker på at edderkoppen ikke er fortsatt i munnstykket.

Tips

 • Hvis det har blitt identifisert som en vanlig husholdning edderkopp, la den være alene, det å holde tusenvis av andre insekter og insekter ut av huset. Svært store edderkopper mer enn tre inches i lengde i Europa er spesielt verdifullt fordi du kan være sikker på at de er ufarlige, og de vil drepe større skadedyr som kakerlakker, skolopendere, og selv giftige edderkopper som den brune eneboer eller Black Widow.
 • Hvis du lider av edderkoppfobi, bare prøve å være rolige. Husk at det er langt mer vettskremt av deg enn du er av det. Drep den på avstand, med et vakuum, og du vil være i orden.
 • Unngå å slå en giftigste edderkopp. Dette kan rett og slett slå dem til gulvet, hvor de lett kan unnslippe. Edderkoppen kan også falle på hånden eller en annen del av kroppen din. Det er langt tryggere å drepe edderkoppen fra avstand med en støvsuger.
 • Parfyme, spray rengjøringsmidler, luftrensere og hårspray kan være effektiv som edderkopp mordere, men anbefales ikke. Husk, det er spray tilgjengelig spesielt for å drepe skadedyr.
 • Hvis et produkt sier "ikke bruk dette produktet stund..." så du aldri skal bruke det produktet under omstendighetene beskrevet på advarsel etiketten.

Advarsler

 • Om edderkoppen er giftige, være forsiktig for ikke å bli bitt. Den øverste edderkopper å unngå er den brune eneboer Spider og Black Widow.

Hvis du bor i Brasil, bør du riste ut skoene dine og undersøke dine klær for den brasilianske Wandering Spider. Hvis du bor i Australia, bør du riste ut skoene dine og undersøke dine klær for trakt Web Spider. Begge edderkopper er ekstremt dødelig!