Wkino

Hvordan å identifisere en termitt angrep

Termitt angrep kan forårsake store skader på bygninger og møbler. Mest termitt angrep er godt etablert før ytre tegn blir synlige, men å bli kjent med termitt angrep skiltene kan hjelpe deg med å identifisere et angrep og få rask behandling.

Trinn

Hvordan å identifisere en termitt angrep. Se for bevingede termitter svermende fra inne i en bygning, som angir en termitt angrep.
Hvordan å identifisere en termitt angrep. Se for bevingede termitter svermende fra inne i en bygning, som angir en termitt angrep.
 1. 1
  Se for bevingede termitter svermende fra inne i en bygning, som angir en termitt angrep.
 2. 2
  Plasser en bevinget termitt i hetteglass eller liten krukke med isopropanol. Hvis du ikke har disse forsyninger tilgjengelig, scoop termitt inn i en liten, lukkbar plastpose. Ta prøven til en Exterminator eller en regjering eller universitet forlengelse kontor som kan identifisere om du fant en termitt.
 3. 3
  Se etter skitt rør under bakken i stiftelsen eller yttervegger. Underjordiske termitter konstruere gjørme rør for å gi seg med et trygt miljø mens du reiser fra sine underjordiske kolonier til sine mat kilder. De kan også bli funnet i støtte brygger og gulvbjelker for rør. Dirt rør er brun og generelt diameteren av en blyant eller penn, selv om noen kan være større.
 4. 4
  Klipp opp eventuelle skitt rør du finner. Se etter termitter. Vanligvis vil du finne arbeidstaker, som har små, hvite gjennomsiktige kropper. Hvis du ikke ser termitter, kan de ha forlatt den aktuelle tube og du kan fortsatt har et angrep.
 5. 5
  Tas hensyn til alle skadet treverk. Sprekker i finer eller labyrint som tunnelering kan indikere en drywood termitt tre angrep. Underjordiske termitter hul ut tre langs korn og du vil finne tørket leire eller jord inni.
 6. 6
  Se etter sunkne eller bølget tapeter. Noen ganger depresjoner vil oppstå på grunn av termitter gravende under veggbelegg.
 7. 7
  Søke etter små hull på gips eller gips vegger. Hull forårsaket av termitt angrep vil ha skitt rundt kantene.
 8. 8
  Inspisere eventuelle områder som synes å ha vannskader. Termitt skade kan være lik i utseende og inkluderer hovne gulv eller tak og knekking brett eller vinduskarmer. Termitt angrep kan også gi en mold eller mugg duft.
 9. 9
  Se etter fekal pellets. Drywood termitter, som vanligvis bor innenfor vegger eller møbler, form kolonier innenfor tre. De skaper hull for å tvinge ut sitt avfall og la hauger av fekal pellets nærheten hullene. Sjekk møbler eller vegger for små hull. Hullene vil vanligvis være misfarget og forseglet fra innsiden. Se om det er små hauger av fekal pellets nærheten hullene. Drywood termitt fecal pellets er vanligvis tørr, glatt og pulveraktig ser og kan være mange forskjellige farger.
 10. 10
  Feie opp fecal pellets og kast dem. Sjekk stedet daglig for å se om mer fecal pellets vises. Hvis ikke, kan de termitter har dødd ut eller flyttet til en ny koloni.
 11. 11
  Trykk tremøbler å se om noen fecal pellets falle ut av små hull. Hvis du ser små hull, eller labyrint-lignende tunnel i møbler, tregulv eller vegger, slå den fast for å se om noen fecal pellets falle ut av hullene. Mange antikke eller eldre møbler vil ha hull eller tunnelering, men ikke være for tiden infisert, men fecal pellets er et tegn på en gjeldende infestation.

Tips

 • Typiske svermende ganger inkluderer våren og høsten, eller etter den første regn i områder som har en distinkt tørre årstiden.

Advarsler

 • Kontakt en profesjonell Exterminator hvis du har mistanke om en termitt angrep. De fleste gjør-det-selv-sett vil ikke eliminere en termitt angrep, og de fleste vil ikke vite hvor du skal lete, eller være i stand til å komme til de områdene termitter har befengt - eller har de nødvendige behandlinger for å drepe dem.

Ting du trenger

 • Hetteglass eller liten krukke
 • Isopropanol
 • Plastpose