Wkino

Hvordan du får en dårlig lukt ut av en søppeltømming

En søppeltømming er et lite stykke av maskiner som lar deg bryte opp mat og gjør det mulig å passere fra vasken og inn i VVS din. Søppel salg kan kvitt huset og din søppelbøtta av odiferous eller råtnende mat. Imidlertid kan det hende at søppeltømming seg selv noen ganger avgir lukt. Dette er forårsaket av matpartikler som ikke har blitt spylt ut av rørene. Rutinemessig rengjøring av søppeltømming kan løse problemet, eller du kan ha å gjøre en dyp rengjøring. Les mer for å finne ut hvordan du får en dårlig lukt ut av en søppeltømming.

Trinn

Hvordan du får en dårlig lukt ut av en søppeltømming. Slå på søppeltømming og kjøre en tykk strøm av varmt vann gjennom søppeltømming i 40 sekunder.
Hvordan du får en dårlig lukt ut av en søppeltømming. Slå på søppeltømming og kjøre en tykk strøm av varmt vann gjennom søppeltømming i 40 sekunder.

Rutinemessig rengjøring

 1. 1
  Slå på søppeltømming og kjøre en tykk strøm av varmt vann gjennom søppeltømming i 40 sekunder. Dette bør være nok tid til å presse partikler gjennom rørene i huset ditt. Det er første skritt i å eliminere søppeltømming lukt og bør gjøres etter hver kjøring av søppeltømming.
 2. 2
  Slå av søppeltømming.
 3. 3
  Stopp opp vasken med en gummipropp. Fyll vasken bassenget med varmt vann og et fett-cutting oppvaskmiddel.
 4. 4
  Fjern gummipropp og raskt slå på søppeltømming. Tillate innholdet i vasken til å renne, mens i søppel fjerning fordeler vaskemiddel omkring rørene og bladene.
 5. 5
  Stopp søppeltømming og rengjør gummi klaffer med en liten nylon børste. Sørg for å rengjøre bunnen av klaffene. De kan enkelt bygge opp matrester siden de ikke ta direkte kontakt med vannet.
  • Fjern eventuelle deler av søppeltømming som løfter ut og rengjør dem med en tannbørste eller skrubb børste og såpevann. Hvis den ikke har løse deler, løfte gummi flaps for å rense området mellom klaffen og knivene.
 6. 6
  Kjøre vann i 30 sekunder med søppeltømming på. Gjenta denne rutinen hver gang du kjører en stor belastning i din søppeltømming å unngå mat bygge opp.

Luktfjern rengjøring

 1. 1
  Løft gummi flaps og hell 1/2 kopp (103 g) av natron på din søppeltømming. Hele avløpet skal være dekket med hvitt pulver. Hvis ikke, legger mer natron.
 2. 2
  Hell 1/2 kopp (118 ml) eddik ned søppeltømming avløp. Eddik er et naturlig deodorizer og bakterier morder.
 3. 3
  Tillat løsningen å sitte i 1 time.
 4. 4
  Slå på avhending og kjøre kaldt vann i 40 sekunder.
  • Bruk denne metoden med måte. Eddik er surt, og det kan skade gummi deler inne til disposisjon. En oppvaskmiddel er vanligvis pH nøytral og vil ikke skade noen flater.

Dyprens

 1. 1
  Besøk en rørlegger levere store, for å få materialer for en dyp rengjøring av rør, hvis lukten vedvarer. Kjøp en gummi test cap som har en rustfritt stål klemme. Eventuelle gjenværende lukt kan bety at mat slurry ble ikke ordentlig skylt og har herdet på rørene.
  • Be om en test klemme som er en 1/4 inches i diameter. Disse er vanligvis laget for et standard 40 PVC-rør.
 2. 2
  Kjør vask med varmt vann i 15 til 30 sekunder, for å varme opp vannet temperaturen.
 3. 3
  Løsne røret som går fra søppeltømming under vasken. Dette er den delen av røret etter at fellen. Du bør være i stand til å fjerne det med en skiftenøkkel.
 4. 4
  Fest gummi test hetten til bunnen av røret som går fra søppel avhending. Dette vil stoppe vannet fra å gå gjennom røret og lar deg suge røret med en løsning.
 5. 5
  Plasser en bøtte under røret og gummi cap å fange søl.
 6. 6
  Løpe varmt vann inn i søppel disposisjon til vannivået når toppen av sluket. Ikke fyll opp vasken bassenget.
 7. 7
  Tilsett 1/2 kopp (103 g) pulverformig oksygen blekemiddel til avløpet.
 8. 8
  La den sitte i 1 time.
 9. 9
  Fjern gummi test lokket forsiktig og la løsningen renne ned i bøtta.
 10. 10
  Koble rørene.
 11. 11
  Gjør en rutine søppeltømming rengjøring ved å fylle opp vasken med såpevann. Dette vil skylle den løsnet mat slurry gjennom rørene.

Tips

 • Selv om noen mennesker foreslår at du kan fjerne lukt søppel salg ved sliping opp sitron rinds, kan dette forverre et problem hvis du har mat bygge opp. Den beste metoden for å unngå lukt er rutinemessig spyling av salget med varmt vann i 30 sekunder etter hver bruk.

Advarsler

 • Ikke hell væske avløp rengjøringsmidler ned søppeltømming. De kan skade de bevegelige delene inni disposisjon.
 • Plasser aldri hendene nær en fungerende søppeltømming. Slå av strømbryteren når du arbeider nær disposisjon, hvis mulig.

Ting du trenger

 • Vann
 • Oppvaskmiddel
 • Gummipropp
 • Nylon børste
 • Tannbørste
 • Natron
 • Eddik
 • Gummi test cap
 • Wrench
 • Bucket
 • Oksygen blekemiddel