Wkino

Hvordan å reparere en glidelås når glideren har kommet seg helt

For noen grunn, kommer glideren ofte av gamle eller billig glidelåser og det er ingen måte å få den på igjen. Den første metoden vil ikke skade stoffet, men kan skade glidelås, og den andre metoden lagrer glidelåsen på bekostning av stoffet.

Trinn

Hvordan å reparere en glidelås når glideren har kommet seg helt. Juster de to sider av glidelåsen som best du kan.
Hvordan å reparere en glidelås når glideren har kommet seg helt. Juster de to sider av glidelåsen som best du kan.

Metode 1

 1. 1
  Juster de to sider av glidelåsen som best du kan. Den aller enkleste måten å gjøre dette på et flatt underlag.
 2. 2
  Lette tennene fra den løse siden i glideren så langt du kan få dem.
 3. 3
  Med tang ovenfra (slik at de innvendige flater av tang ville berøre utenfor sidene av glider), lette den løse siden i glideren. Den løse siden skal nå være det meste av veien inn glideren.
 4. 4
  Skyv glidebryteren opp og ned for å se om glidelåsen vil fullt ut re-feste på egen hånd. Hvis den ikke gjør det, skyv glidelåsen så nær slutten som mulig. Du ønsker å velge slutten der du vil begynne den avsluttende zip.
 5. 5
  Orient tangen slik at de innvendige flatene ville berøre toppen og bunnen av overgangen. Lette tang ned til den løse side smekker på plass.
 6. 6
  Du må kanskje veksle bruk av tang fra sidene og fra toppen til den løse side er fullt reattached.
 7. 7
  Når du er ferdig, vil du ikke være i stand til å pakke noe mer enn det punktet hvor du tvunget den løse side tilbake i slider som du vil ha vridd flere av tennene på den vedlagte side.

Metode 2

 1. 1
  Se på din ødelagt glidelås. Den ene siden har fortsatt skyveknapp, gjør den andre ikke. Det er en "opp" retning (du bevege glidelåsens denne måten å lukke), og en "ned"-retning.
 2. 2
  Med en god saks, et snitt på siden av glidelåsen som ikke har glideren på samme høyde som bunnen av overgangen når det er på sitt lavest mulig posisjon. Gjøre kutt mellom to av tennene på glidelåsen.
 3. 3
  Mate den frie side av glidelåsen i den øverste enden av glideren hvor du gjorde kuttet.
 4. 4
  Skyv glidebryteren helt til toppen, helt til du ikke kan flytte den lenger. Den siden med kuttet kan ha litt slakk. Hvis den gjør det...
 5. 5
  Trekk sidene av glidelåsen hverandre slik at du har to løse tråder under slideren.
 6. 6
  Trekk side av glidelåsen der du gjorde kuttet ned slik at slakk på toppen av lysbildene forsvinner. Du må kanskje trekke hardt.
 7. 7
  Sett limet over klippekanten, og på glidelåsen under snittet så det er holdt sammen. Du vil ikke være i stand til å trekke lysbildene lenger ned fra det punktet.

Metode 3

 1. 1
  Bruk en flat skrutrekker, setter den ved siden av lysbildet at glidelåsen stopp er på.
 2. 2
  Plasser på en hard overflate og litt trykk ned på toppen av skrutrekkeren litt spre åpen raset. (Merk dette vil bare fungere på metall lysbilder.)
 3. 3
  Sted gli over glidelåsen, og bruke litt kraft, skyv den opp eller ned til raset glir over glidelåsen.
 4. 4
  Nå bruker en tang presse raset lukket. Ikke bruk for mye press slik at lysbildet ikke bryte.

Metode 4

Bruk en sikkerhetsnål for å koble de to delene som er skilt

Metode 5

Hvis glidebryteren har glidelås av enden og glidelåsen er lukket, kan du få hendelen tilbake på med et lite offer til glidelåsen.

 1. 1
  Separer ender av glidelåsen bare litt. Prøv for 5-6 tenner. (Du kan vinkle tennene sammen igjen hvis du får for mange i starten.)
 2. 2
  Hvis du kan få et egnet verktøy - Jeg brukte en liten bolt cutter - Ta den ene siden av åpnet zip og kutte nubs av de fem eller seks tenner som du skilt. Helt på slutten av glidelåsen vil ikke lukke nå. (Det er offeret.)
 3. 3
  Hold endene sammen igjen og begynne å sette glideren på bakover. (Så, er de sammenkoblede endene mates inn i den smale enden av glideren.)
 4. 4
  Fortsett å trekke zip gjennom og det bør begynne å skille inne i glideren fordi du klippe nubs av.
 5. 5
  Hvis du fortsetter å trekke, glidebryteren burde flytte inn i i takt deler av zip og skikkelig skille sidene.
 6. 6
  Bruk en sikkerhetsnål eller reparere glidelåsen / stoff for å stoppe glideren neste gang du trekker det stengt.

Tips

 • Du kan alvorlig skade glidelåsen når du trekker den gjennom for å unngå slakk. Du kan også gjøre kutt (på trinn 2) på nivå med toppen av glideren, slik at du minimerer slakk.

Advarsler

 • metode 3 kan forårsake skade på hånden hvis skrutrekkeren glipper ut av raset.

Metode 1

 • Ved hjelp av tang kan skade glideren utover reparasjon.
 • Med tang for å tvinge den løse side tilbake i glideren vil skade tennene på vedlagte side. Du vil ikke være i stand til å pakke utover poenget med å re-vedlegg.

Metode 2

 • Bare gjøre dette hvis du ikke vil rive stoffet. Hvis det er verdifullt nok til at du ikke ønsker å risikere det, vurdere å endre glidelåsen.
 • Dette vil ikke fungere på glidelåser som skal trekke hverandre hele veien, som i jakker. Så igjen, er den glideren skulle komme helt av for dem, slik at du ikke ville ha til å lese denne artikkelen...

Ting du trenger

 • En ødelagt glidelås

Metode 1

Metode 2

 • Gode ​​saks eller avbitertang og saks
 • Sterkt lim for stoff