Wkino

Hvordan bruke en tom Altoids tinn

Altoids godteri kommer i en rekke små, solide metall bokser som inviterer kreativ gjenbruk. Hvis du har en (eller en gigantisk bunke) til overs, kan du prøve en av disse prosjektene for å sette den til god bruk.

Trinn

Hvordan bruke en tom Altoids tinn. Fjern og kast papiret.
Hvordan bruke en tom Altoids tinn. Fjern og kast papiret.
 1. 1
  Fjern og kast papiret.
 2. 2
  Fjern godteri lukt fra innsiden ved å vaske tinn med oppvaskmiddel og skylling godt. Sørg for å tørke tinn grundig slik at den ikke ruster.

Hacks

 1. 1
  Lag en gitar ut av det. Ja, du kan faktisk spille det!
 2. 2
  Lag en pintoid kamera - et pinhole-kamera med Altoids tinn som casing.
 3. 3
  exte rnal batteripakke exte>.
 4. 4
  Gjør en ipod shuffle saken fra en tyggegummi tinn. Et hull kan gjøres for hodetelefonledningen.
 5. 5
  Bruk Altoids bokser som saker for elektronikk. Huset noen små elektroniske prosjekter som passer.
 6. 6
  Bygge en datamaskin strømforsyning tester i henhold til våre instrukser.
 7. 7
  Lag en krystall radio inne i tinn.
 8. 8
  Konvertere den til en USB-stasjon.
 9. 9
  Lag en vibrobot. Med en resirkulert motor, en kleshenger, noen wire og litt varmt lim, kan du lage en liten vibrerende robot som Wiggles og beveger seg på gulvet.
 10. 10
  Lag din egen mp3-spiller. Det er et ambisiøst prosjekt, men hvis du er hendig med elektronikk, gi det et forsøk.
 11. 11
  Lag din egen hodetelefon amp.

Art

 1. 1
  Dekorer tinn. Avhengig av formål og prosjekt, kan det være lurt å male over grafikken, eller fjerne den eksisterende maling med malingsfjerner eller sandpapir. Hvis du ønsker et design og du føler deg ikke dyktige nok til å male en, husk at du kan bruke frimerker, klistremerker og sjablonger for å oppnå ulike effekter, også.
  • Male tinn åpne og være forsiktig rundt hengslene.
 2. 2
  Du kan bruke polymer leire å pynte tinn, for eksempel gi den bena slik at det ser ut som et lite bord, eller et håndtak slik at det ser ut som en liten bagasje.
 3. 3
  miniatyr kunstverk. Du kan feste magneter til tinn og vise dem på en hvilken som helst overflate av metall.
 4. 4
  Lag en lomme håndverket kit med akkurat nok av dine foretrukne forsyninger til å holde deg opptatt hvis du finner deg selv venter.
 5. 5
  coppe r platekledning og etsning kobber>. Du kan bruke magasinet sider som billige toner overføre media, etse de bokser med salt vann løsning, og / eller kobber plate tinn med en elektrisk strøm.
 6. 6
  Foreta en reise sysaker. Samle en miniatyr saks, et par ekstra knapper, sikkerhetsnåler, nåler og tråd i fargene du bruker regelmessig (svart, hvit, brun, mørk blå og rød er vanlige farger). Bære den med deg i vesken, bilen, eller reise kit, eller la den ligge i en skrivebordsskuff eller skap på jobben.
 7. 7
  Gjør en lommeformat tegning kit. Aldri være uten en blyant og notatbok.
 8. 8
  Gjør en lommeformat maling boks. Sett leire i tinn og gjøre flere fordypninger og bake å herde leire. Putte maling (akvarell, tempera) i hvert innrykk. Pakk en mini pensel og du er klar til å gå.
 9. 9
  Gjør en liten reise versjon av Tic Tac Toe brikker (ved hjelp av knapper med små magneter limt på ryggen, og male utsiden som styret) inne male en tavle og lagre kritt, eller legge liten notisblokk og blyant for hangman eller scorer holde. Selv gjøre opp et spill for å holde barna underholdt på lange bilturer.

Overlevelse & nødhjelp

 1. 1
  Lag en survival kit.
 2. 2
  Oppbevar sykkelens dekk lappesaker i en Altoids tinn. De dekk spaker kan ha å leve utenfor tinn, men det er omtrent riktig størrelse for et par patcher, en tube lim, en rasp eller litt sandpapir, og en bit av kritt (bra for merking en punktering når du finner den). Også holde en dollar i det er en fin måte å fikse hvis den ytre kanten er punktert.
 3. 3
  Lag en brann starter kit.
 4. 4
  Lag en mini førstehjelp kit. Legg band-hjelpemidler, alkohol pads, anti-bakteriell salve, og pinsett (i tilfelle av splinter).
 5. 5
  Gjør det til en bærbar optiker kit hvis du bruker kontaktlinser. Sett en liten flaske øyedråper i det, sammen med en kontakt linse tilfelle fylt med løsningen i ditt tilfelle øynene blir irritert og du må ta dine kontakter ut. Pakk en hånd tørk i der også, slik at du kan vaske hendene før du berører øynene.
 6. 6
  Lag en mageknip kit. Legg litt mage beroligende medisiner i form av tyggetabletter, syrenøytraliserende tabletter, anti-diaré tabletter, reisesyke medisiner, ingefær godteri, og en liten bit av løs te.

Diverse

 1. 1
  Lagre lommepenger mens du bruker papp for å skape rom
 2. 2
  Bruk Altoids bokser til å organisere skruer, perler, småpenger, din flaske-cap samling, eller andre småting.
 3. 3
  Lim flate biter av skum til tinn og lokket og bruke den til å holde fluefiske fluer organisert. Ved hjelp av tykkere lukket celle skum hjelper det å flyte, i tilfelle ulykke på elven! Du kan også bruke magnetstripe (fra din favoritt hobbybutikk) hot limt inne i tinn for problemfri fly lagring.
 4. 4
  Bruk den til å holde tannkjøttet fra å bli knust i ryggsekken.
 5. 5
  visittkort eller mini kort.
 6. 6
  Bruk den som en bæreveske for din Nintendo DS kassetter, tannkjøtt bokser passe åtte perfekt!
 7. 7
  Plasser en duftende voks terte i formen og legg på et stearinlys varmere, holder lokket åpent. Terte vil smelte og passer perfekt inn i tinn, som kan lukkes når kjølig og pent lagret.
 8. 8
  Lim en bit av veke på innsiden bunnen av en eske og fyll med vanlig eller duftende smeltet voks. Voksen vil kjøle, og etterlater et stearinlys inni praktisk tinn lysestake.
 9. 9
  Lag en geocache eller mini tidskapsel med tinn som en beholder.
 10. 10
  Gjør det til en personlig porto assistent. Med to bokser, kan du lage en pakke som inkluderer en skala, lar deg vite hvor mye porto du trenger, og dispenserer frimerker.
 11. 11
  Bruk tinn som lommeboka.
 12. 12
  Bruk tinn som en forelsket motstandsdyktig sigarett tilfelle. -Dette er egentlig avhengig av hva slags sigaretter du røyker selv, som de fleste ikke passer godt.
 13. 13
  Gjør en øyenskygge og / eller leppestift kit, bruke de samme instruksjonene som med å lage en akvarell maling kit.
 14. 14
  Gjør en lommeformat religiøse eller åndelige alter. Fyll den med små symboler som representerer din tro, som bilder eller miniatyr statuer av en religiøs leder eller guddom
 15. 15
  Bruk den som et sted å oppbevare din bluetooth headset.
 16. 16
  Gjør det til en solid kamera holder. Lim tynne stykker av filt for å hindre riper på kameraet. Kontroller at kameraet er lite nok. En Pentax Optio er den perfekte størrelsen.
 17. 17
  Sett bilder av kjære inne og pakke i kofferten din. Dekorere utsiden av boksen og du har en travel fotoramme.
 18. 18
  Bruk den til å lagre din gitar eller banjo plukker.
 19. 19
  Hold bobby pins og andre små hår elementer i det.
 20. 20
  Oppbevar øredobber eller andre små smykker på reise eller i garderoben.
 21. 21
  Bruk den som et askebeger i jeep din. Det renner ikke når den er lukket, og skaper en tett nok segl til snus ut rumper. Denne måten du ikke søppel eller opprette en brann.
 22. 22
  Bruk den som et sted å sette klipp og rullepapir.
 23. 23
  Dekorer (eller ikke) og bruke som en pille boks.
 24. 24
  Sett vev i den og bruke den til å lagre fagott eller obo siv. Fungerer veldig bra.
 25. 25
  Sett skum i sidene for å holde pilspisser.
 26. 26
  Plasser en del av asken etter en avdød kjæledyr i en dekorert tinn og holde den på skjermen for minnene. Du ønsker kanskje å lime lokket stengt i dette tilfellet, siden folk er naturlig nysgjerrig på hva som er i lukkede bokser.
 27. 27
  Lærere sette små manipulerende, syn ord eller abc i dem for elevene å bruke på sentre og for spill.
 28. 28
  Hold hemmelige elementer i det... Ingen vil mistenke dem i en Altoids tinn.
 29. 29
  Gjør det til en minne-boksen. Hold små elementer som minner deg om spesielle tider i det (billett stubs, blyanten du brukte mini golf, døren din hotellet kort, etc.)
 30. 30
  Oppbevare ekstra batterier for ditt digitale kamera. Bare fyll og skli inn kameraet bag, veske eller lomme.
 31. 31
  Sett 1-2 par ørepropper i skum i en liten altoid tinn. Hold i håndbagasjen for fly og andre reiser.
 32. 32
  Gjør det til en baby rangle ved å sette noen ukokt ris (eller andre små gjenstander) i den.
 33. 33
  Bruk den til å lagre cheerios i en bleie pose uten dem får knust.
 34. 34
  bruke dem som ekstra lagringsplass for kort samlinger
 35. 35
  Hold snacks i dem
 36. 36
  Altoids Smalls bokser er akkurat passe størrelse for å holde ørepluggene eller in-ear hodetelefoner. Sett dem i formen for å hindre dem fra å bli flokete eller lage riper i skjermen på din MP3-spiller eller telefon, og å holde dem fra å bli en stor floke i lommene.

Tips

 • Mange av disse ideene kunne gjøre en god gave til en selverklært nerd eller geek.
 • Disse er ikke de eneste ting du kan gjøre med en tom Altoids tinn. Drømme opp dine egne ideer og legge dem til på denne listen!
 • Miltons Black & Mild Fastbreak mini-sigarer (4 + lighter eller fem av de seks sigarer) passer perfekt i et rektangel Altoids tinn.

Advarsler

 • Hvis du skjærer eller sand tinn i løpet av prosjektet, være forsiktig med skarpe kanter og lunter av metall. Bruk vernebriller og hansker ved behov.
 • Hvis du bruker en Altoids tinn til huset elektronikk, ikke prøv å bære den på et fly med mindre du er forberedt på å ha det konfiskert av sikkerhet.
 • Sørg for å ha kompetente foreldrenes tilsyn når du prøver noen av disse prosjektene!
 • Ikke oppbevar batteriene i en metallbeholder med mindre de er beskyttet mot kortslutning og lekkasje.