Wkino

Hvordan lage en garn dukke

Å gjøre et garn doll er en fin måte å tilbringe kvalitetstid gjør et barnevennlig prosjekt med ungen din. Ikke bare det, men det vil gi ham eller henne noe å leke med og være stolt av. For å gjøre et garn dukke, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan lage en garn dukke. Bestem deg for hvor høy du vil at dukken skal være.
Hvordan lage en garn dukke. Bestem deg for hvor høy du vil at dukken skal være.
 1. 1
  Bestem deg for hvor høy du vil at dukken skal være. Skjær ut et stykke papp (eller du kan bruke en musematte) som er omtrent samme høyde. (For en liten dukke, kan du bruke et CD-etui.)
 2. 2
  Loop garn én gang rundt papp lengderetningen. Pass på å bruke en myk garn, så skrapete garn vil ikke være like huggable. Håndverks butikker har mange forskjellige stiler og teksturer og størrelser av garn som du kan bruke.
 3. 3
  Knyt en knute på toppen for å sikre det. Ikke klipp tråden ennå.
 4. 4
  Hold innpakning garnet rundt papp. Du trenger minst 100 sløyfer for en god dukke. Husk at jo flere ganger du vikle den, vil den tykkere din dukke være. På den siste sløyfen, knytte det til en tidligere løkke for å feste den.
 5. 5
  Skyv en hyssing mellom buene og papp. Skyver den opp til toppen av kartongen og knytte en knute stram. Dette vil samle alle strengene sammen i midten av jajshhwudjejudhdhudhhshhehshehhsheudhedsieekcardboard. For en pen aksent bue, kan du bruke en annen farge stykke garn.
 6. 6
  Skyv strengene ut av papp. Knyt en hyssing i en stram knute rundt der du ønsker halsen på dukken å være. Ikke bekymre deg hvis det ender opp med å bli for høy eller for lav, og du kan justere den senere.
 7. 7
  Trekk ut noen løkker på hver side for å danne dukkens armer. Knyt en hyssing stramt rundt midten av loopet strenger der du vil at livet skal være.
 8. 8
  Bind armene på "håndledd" og trimme loopet garn endene. For et annet utseende, flette armene før binde dem av.
 9. 9
  Skjære over bunnen av legemet for å danne en "skjørt" av garn. (Du kan også la endene loopet hvis du foretrekker utseendet.) Alternativt kan du ta bena ved å dele midt i 2 deler fra livet og ned og knytte dem av som du gjorde i armene, ikke glem at du kan flette disse også.

Tips

 • Hvis du vil at dukken å ha hår, sørg for å sette noen ekstra sløyfer i begynnelsen. Deretter, før du knytte halsen stykke, trekker ut noen sløyfer for håret. La dem dingle i ryggen mens du er ferdig dukken og deretter klippe og flette dem inn i håret.
 • Prøv noen utsmykking som bånd eller bruke to farger av garn suksessivt.
 • For å gjøre en gigantisk størrelse garn dukke, bruke en streng mopp i stedet for garn. Ta moppen av plastbiten som ville koble det til håndtaket, brett i to, og knytte til å gjøre hodet.
 • Korn skrelle dukker er laget på en lignende måte, bare fra korn skall stedet for garn.
 • Du kan sette en ring av livreddere i midten for en mer solid kropp. Det er virkelig søt!

Advarsler

 • En stor dukke kan spise gjennom en masse garn. Størrelse med forsiktighet.
 • Alltid være forsiktig med saks.

Ting du trenger

 • Papp
 • Garn
 • Saks