Wkino

Hvordan bruke en klessnor

Før ble populært, pleide folk å henge klærne fra snorene til tørk. I dag er mange tilbake til denne praksisen, spesielt siden du bruker en klessnor kan kutte bolig energikostnadene med 5%. Slike husholdning ferdigheter er ofte i arv fra foreldre til barn. Men, hva skjer når en ferdighet er tapt og foreldrene dine ikke vet hvordan du bruker en klessnor? Så folk slå til søkemotorer eller media. Men de fleste artikler om clotheslines vise skjorter blir hengt rett side opp fra skuldrene som vil gi deg rare topper på dine skuldre når du bærer dem. Er det virkelig det du vil? Denne artikkelen vil vise deg nitty gritty av luft tørke klærne på en klessnor.

Trinn

Hvordan bruke en klessnor. Henge opp-ned, slik at de klippet merker er i en mindre merkbar plassering.
Hvordan bruke en klessnor. Henge opp-ned, slik at de klippet merker er i en mindre merkbar plassering.
 1. 1
  Henge opp-ned, slik at de klippet merker er i en mindre merkbar plassering. Du ville ikke ønsker å måtte skjortene dine for å få disse merkene ut. Strykejern tegne en enorm mengde wattstyrke, benektende noen av energisparing fra å bruke klessnoren i første omgang. Alternativt henge t-skjorter i skjøtene slik at de henger rett (forutsatt T-skjorten har sømmer, og de sømmene er rett).
 2. 2
  Henge bomull eller blanding cut-&-sydd skjorter (de med mansjetter og krager) oppreist med klyper på sidesømmene. Dette tillater dem å tørke raskt uten skulder merker eller rynker.
  • Alternativt, en du kan henge skjorter og t-skjorter ute på linjen på en coathanger. Dette betyr at ingen knagger og ingen merker og minimal stryking.
  • Eller du kan prøve å henge T skjorter på armhulene, peg merkene vil ikke bli sett her.
 3. 3
  Glatt ut klærne dine mens du henger dem opp for å minimere stryking. Hvis klærne kommer ut av vaskemaskinen veldig rynkete, senke sentrifugering, de kan ta litt lengre tid å tørke, men de vil tørke jevnere. Bare ikke "snap" (kraftig riste) klærne rett før du henger dem, da dette kan ødelegge gjengene i dem over tid. Noen mennesker selv sette klærne i en tørketrommel for noen bare et par minutter før du henger dem lufttørke.
 4. 4
  Brett toppen av håndklær og sengetøy over linjen litt. Som vil gjøre dem sikrere og mindre sannsynlighet for å blåse av linjen. Bruk mer enn to klyper for tunge elementer.
 5. 5
  Henge bukser fra kantene. Vekten av den øvre del av buksen vil bidra til å jevne det ut under tørking, minske behovet for et strykejern.
 6. 6
  Henge klærne i skyggen. Søn fades fargestoffer. Våre bestemødre visste å henge klærne i en dekket eller delvis dekket området, slik at klærne ikke falmer. Det ga dem mer tid til å få klærne inne i tilfelle det begynte å regne.
  • Hvis du ikke har skygge for en klessnor, kan du slå klærne innsiden ut og som vil sterkt redusere falming.
 7. 7
  Hold et øye med teller. Hvis noen i husstanden er allergisk mot pollen som flyr på den tiden, henge klærne inne eller bruke tørketrommel.
 8. 8
  Tørk ned klessnor før hver bruk. Forurensning, pollen og støv klamre seg til dem.
 9. 9
  Bruk en rekvisitt for å støtte din tørkesnor midtveis når du legger den med tung vask. Dette reduserer stresset i klærne linjen slik at den ikke vil knipse og gir mindre trekk ut kraft på slutten parentes.
 10. 10
  Bruk solide klyper. Dette bildet viser tre typer klyper. Den til venstre, med pom poms limt til det, er stilen du finner oftest i butikkene. De er laget i Kina og ekstremt billig. De to andre er laget i det europeiske Midtvesten og vanskeligere å finne. De koster dobbelt så mye som de fra Kina. Det som vises på ytterste høyre har vært i bruk siden 1990. Den i midten har vært brukt i to år.

  Sammenlign måle av det metall som brukes i den fjær som holder klemmen sammen. Den billige importerte varer er bedre brukt for kunstprosjekter (derav pom poms). Betro våt og tung klesvask til de billige klyper og du kan lære på den harde måten at de ikke er troverdig. Din lokale Home Depot trolig bare aksjer de billige de som du ikke ønsker å bruke. Gå til din uavhengige jernvarehandel og spør om de vil spesialbestilling de kraftigere de for deg. Det tar noen dager, men det er verdt ventetiden. Kanskje hvis nok folk insisterer på å bedre seg, vil standardelementet lager i butikkene være solide funn.
 11. 11
  Alternativt pinnene fjærer klær laget av hardtre eller plast også holde vaskeri sikkert.

Tips

 • I eldre boliger, ble clotheslines noen ganger satt opp høyt. Fordi varm luft stiger, vaskerom tørker raskere når høyere opp. I moderne hus med tvungen luft oppvarming, dette er mindre av et problem.
 • Ikke brett noen av artiklene i to, med mindre de er veldig tynne. Ellers har luften til å bevege seg gjennom to lag i stedet for en, og det vil ta lengre tid å tørke.
 • Hvis du har to eller flere snorene hang sengetøy, håndklær og andre ikke-pinlige elementer opp først på den ytterste linjen, deretter undertøy på indre linje, for å hindre naboene i å se dem. Deretter tar dem ned i motsatt rekkefølge (undertøy vil tørke raskere som det er mindre).
 • Innendørs clotheslines gjøre en mye fornuftig i områder med ettermiddagen torden. Noen familier henge sine klesvask innendørs som en måte å spare energi og å fukte sine hjem. Hvem bryr seg om du har vaskerom i stua mens du er borte på jobb eller skole?
 • Når henger en klessnor vurdere vindretning. Hvis vinden i ditt område kommer fra vest, er det best å ha snora hang nord til sør for å dra nytte av eventuelle bris.

Advarsler

 • Se opp for området klessnor politiet. Mange huseiere foreninger og leilighet komplekser forbud eller sterkt begrense bruken av snorene. Sjekk gjeldende lover i ditt område. For eksempel, etter at California kraftkrisen av somrene 1999 og 2000 vedtok staten parlament en lov hindrer huseiere foreninger fra straffe klessnor brukere. Som blir sagt, hjelper det å vurdere estetikk og plassering når du henge klærne ute. Ikke gjør din nabo kjempe seg gjennom fuktig ark eller komme ansikt til ansikt med noens BH og undertøy.