Wkino

Hvordan bruke en avfukter

Avfukteren er utformet for å regulere mengden av fuktighet som er i luften av en gitt plass. Følg disse trinnene for å sikre at du bruker en avfukter riktig.

Trinn

Hvordan bruke en avfukter. Velg riktig kapasitet for plassen din.
Hvordan bruke en avfukter. Velg riktig kapasitet for plassen din.
 1. 1
  Velg riktig kapasitet for plassen din.
  • Effektiviteten av en avfukter er basert på den plassen du har, samt hvor fuktig at plassen er. Kapasiteten er oppført i målinger av antall pints avfukteren samler per 24-timers periode. Forholdene kan variere fra moderat fuktig til ekstremt fuktig. Avfuktere kan romme opptil 44 pints (20,8197 liter) per 24 timer i et rom så stort som 2500 kvadratmeter (232,257 kvadratmeter).
 2. 2
  Finn en sikker og hensiktsmessig plassering for din avfukter.
  • Du kan plassere enheten mot en vegg hvis avfukter har en topp-montert luft utslipp. Men hvis dette ikke er tilfelle, må du holde avfukter vekk fra vegger og andre hindringer slik at luften kan sirkulere rundt maskinen. Det er også viktig å holde dører og vinduer lukket mens du kjører avfukter for å hjelpe den kjøre mer effektivt. Hold. din avfukter vekk fra rusk eller andre gjenstander som kan tette maskinen.
 3. 3
  Vær oppmerksom på temperaturen.
  • Lufttemperaturen i rommet der du kjører din avfukter kan øke etter hvert som fuktigheten er fjernet. Dette er helt normalt og bør ikke utgjøre noen problemer. Tiden for bekymring kan være, men hvis området der du kjører din enhet er konsekvent under 65 grader Fahrenheit (18,3 grader). Frost kan begynne å vises på spoler av avfukter, noe som kan føre til at enheten skal fungere riktig. I slike tilfeller bør du kjøpe en avfukter som har en anti frost sensor eller en som er laget spesielt for kjølige områder.
 4. 4
  La luftfukter for å kjøre gjennom flere sykluser.
  • Første gang du bruker din avfukter vil være den mest produktive. Du vil fjerne mesteparten av det overskytende vann i luften i løpet av de første få timer, dager eller noen ganger til og med uker. Etter den første runden, men vil du være ganske enkelt å opprettholde et passende nivå av fuktighet heller enn å prøve å hente den ned drastisk. Du vil være i stand til å angi hvor fuktigheten som du ønsker på din avfukter når du plugger den inn
 5. 5
  Vedlikeholde din avfukter.
  • Du må tømme deg avfukter med jevne mellomrom for å holde den i gang ordentlig og effektivt. Hvor ofte du gjør dette vil avhenge av størrelsen på plassen din og hvor mye fuktighet du arbeider med. Noen områder kan kreve bøtte med vann som skal tømmes en gang om dagen, mens andre kanskje bare trenger å tømmes en gang per uke. Hold et øye med avfukter for å finne ut hva det vil ta å holde den i gang.