Wkino

Hvordan bli kvitt drapsmann bier

Saumfarer 'nettet, vil du finne mange off-the-wall ideer om hvordan å bli kvitt drapsmann bier. For å spare deg tid, her er den beste metoden.

Trinn

Hvordan bli kvitt drapsmann bier. Bestem om biene må fjernes.
Hvordan bli kvitt drapsmann bier. Bestem om biene må fjernes.
 1. 1
  Bestem om biene må fjernes. De fleste bikuber vil ikke være "Africanized Honey Bees" og vil derfor ikke være defensiv. Bier er helt avgjørende for mat og flora produksjon av verden. Hvis de ikke er i et område du hyppig, og ingen er allergisk i huset, de sannsynligvis ikke trenger å bli drept.
 2. 2
  Ikke forsøk å fjerne biene selv! Selv om du kan lese av hjemmelagde løsninger og forholdsregler, er den beste måten å skikkelig fjerne biene slik at de ikke vil gå tilbake til å kalle en profesjonell!
 3. 3
  Ring din lokale bee fjerning service. Hvis du ikke finner bee fjerning i telefonboken, kan du prøve å kontakte din lokale fylke forlengelse agent eller brannvesenet, vil de vite av bee fjerning tjenester i området. Du kan også ha en by, fylke eller stat birøkter foreningen. Mange birøktere vil fjerne strukturen uten ekstra kostnader.
 4. 4
  Spørsmål å stille. En god bee fjerning tjenesten vil ikke bare fjerne alt av bier, men strukturen også. Bier har en utmerket luktesans, så noen bikube igjen er et signal om at dette er et flott sted å bygge en bikube. Hvis alle strukturen ikke er fjernet, vil de komme tilbake!
 5. 5
  Penger bør ikke være et problem. En god fjerning service vil belaste fra 40€ til 150€ avhengig av strukturen størrelse. Du kan finne billigere, men tjenesten kan ikke være grundig.
 6. 6
  For å hindre fremtidige bee kolonier fra å bygge i nærheten av deg, plukke opp alle beholdere som kurver eller bøtter som kan tiltrekke seg en sverm. Sjekk også bygningene på eiendommen din for å sørge for at det ikke er noen hull for bier å gå inn i strukturen.

Tips

 • Bier ikke sove. De kan samles på innsiden av bikuben under kjøligere temperaturer for varme, men de utfører slike oppgaver som tenderer til stamfisk, bygge kam, behandling honning, etc.
 • Din lokale fylke forlengelse agent eller brannvesenet vet bee fjerning tjenester er tilgjengelige i ditt område. Ikke imidlertid bruke nødnummeret (911 eller tilsvarende) for å kontakte dem. De fleste nødetatene som en brannvesenet har også et ikke-nødnummer. Sjekk din lokale telefonboken. Hvis det ikke er et annet nummer de vil spørre om det er en nødsituasjon når du ringer.
 • Bare spray reiret med plantevernmidler og dekker åpningene vil ikke stoppe biene fra å returnere, vil heller ikke drepe alle bier i bikuben. Bier har gode chemoreceptors og er tiltrukket av nettsteder som lukter av kammen av tidligere reir. Du må fjerne alt av bie bikube for en vellykket bee fjerning.

Advarsler

 • Noen bier kan være farlig, og i sjeldne tilfeller forårsaket død hos mennesker, ikke forsøk å nærme strukturen uten skikkelig beskyttelse.
 • Når biene har gjort en bikube og begynt å produsere honning og gruble, vil de bli svært defensiv og aggressiv. Ring en bie fjerning tjeneste så snart du oppdager bier!