Wkino

Hvordan bli kvitt bier

Mens hver person har et ansvar i å sikre den pågående helsen til verdens travleste pollinatorer, bør ingen person bli satt i fare av bie stikk når bier invadere levende soner, spesielt der allergiske mennesker er i faresonen. Men forsøker å fjerne biene selv er en farlig virksomhet og fordelene ved å gjøre det selv sjelden oppveier de av å ha en profesjonell gjøre jobben skikkelig, om noensinne. Så, i dette prosjektet, er det lagt vekt mer på å øke din egen kunnskap om bee vaner, ved hjelp av fagfolk til å fjerne biene når de er et aktuelt problem og praktisere noen bee isolerende teknikker der det er mulig.

Trinn

Hvordan bli kvitt bier. Fastslå om du faktisk arbeider med bier og ikke noen andre stikkende insekter.
Hvordan bli kvitt bier. Fastslå om du faktisk arbeider med bier og ikke noen andre stikkende insekter.

Har du en bie angrep?

 1. 1
  Fastslå om du faktisk arbeider med bier og ikke noen andre stikkende insekter. Veps, Hornets og gul-jakker er bare noen av de uheldige insekter som noen ganger blir forvekslet med bier. Det er viktig å få den type insekt rett, som på hvilken måte de trenger å bli behandlet vil saken for sikkerhets skyld, få mennesker er glade for å la veps kolonier vokse seg større på sine eiendommer, mens en bie koloni kan være noe som kan skal forvaltes rundt.
  • Når du sjekker hva insekter du arbeider med, gjør det med stor forsiktighet - en bie koloni vanligvis inneholder alt fra 8000 til 60.000 bier, eller mer. Og hvis det ikke er bier, kan du gjøre med veps eller Hornets og de er lett irriterte. Utvise ekstrem forsiktighet når du forsøker å samle mer informasjon om de enkelte insekter.
  • Hvis biene er en brunaktig oransje farge og har fuzzy kropper, de er honningbier.
  • Bier har en tendens til å samles rundt hekkeområde ved daggry eller skumring, tider når de forlater eller returnere fra strukturen.
  • Hvis det er bier, vil den type bee avhengig av hvor du bor - vurdere å ta bilder ved hjelp av en lang rekke linse og sammenligne bildene med online identifikasjon bilder av bier.
 2. 2
  Fastslå nøyaktig hva slags bee infestation du har. Den type angrep vil avgjøre hvor raskt du trenger for å reagere og hvilken hjelp du trenger.
  • Er en bygning eller uteområde som lider av en svermende av bier? Hvis det er en åpen klynge av honningbier (for eksempel samler seg rundt et tre gren), mer eller mindre fotball størrelse, er det en sverm. Dette skjer når biene bestemmer seg for å lage en ny koloni. Om lag halvparten av bier fra den opprinnelige redet vil ta av i en sverm og se etter et sted å starte et nytt hjem. Så lenge det ikke er hvite honeycomb, vil disse biene ikke være aggressiv (selv om de er Africanized, siden det er for øyeblikket ikke noe hjem å beskytte) og bør overlates alene med mindre de forårsaker en trussel. Ikke få panikk - de fleste honningbie svermer er ikke farlig hvis du lar dem godt alene og holde avstand. Plager biene i denne fasen kan føre til større problemer som de forsvare seg. I stedet for å prøve å ødelegge svermen, ring din lokale birøkt forening. De vil gjerne plukke opp verdifulle bier og ta dem bort. I mellomtiden, holde av veien for befengt plass. Spesielt holde små barn og kjæledyr borte fra svermen.
  • Har biene gjort en bikube i hagen din? Dette kan føre til bekymring for friluftsliv og hagearbeid, men er vanligvis ikke føre til en umiddelbar panikk. Hvis honningbier kommer og går fra et hulrom i et tre eller en bygning, er det en bikube. Dette kan bare bli trygt fjernes av en profesjonell Exterminator eller birøkter. I noen tilfeller, slik at det alene er det beste alternativet, men søke råd først.
  • Føler du at det er mange bier i ditt område og dette er bekymringsfullt fordi du eller andre husstandsmedlemmer er allergisk mot bier? Du ønsker kanskje å overvåke hvordan biene går om sin virksomhet og advare husstandsmedlemmer å alltid bære dekket sko når du går utendørs, og å ikke utføre hagearbeid oppgaver der bier gå av. Det er mulig å hagen og bruke din bakgård i harmoni med bier, selv om du har allergi mot bier, er gitt alle forsiktige hele tiden.
  • Husk ditt eget squeamishness. Være klar over hvor mye av din reaksjon på tilstedeværelse av bier er født av frykt eller bekymring for det ukjente i forhold til bee atferd. En stor bikube er sjelden en fare for mange mennesker. Og bier går om sine daglige virksomhet på en måte som ikke forstyrrer din er ikke å bli plaget med. På den annen side, hvis biene har vrimlet i hjemmet ditt, trenger du å få hjelp raskt, slik at du trygt kan returnere innendørs så snart som mulig. Og hvis du har boligeiere med bee allergier, så er det legitimt å være bekymret for store mengder bier hvor som helst i nærheten din hjemme eller på jobb.
 3. 3
  Ringe på en profesjonell for å fjerne bee svermer eller bikubepiker. Ikke forsøk å fjerne store mengder bier selv, bare folk vant til å håndtere bier bør påta seg en slik jobb. Videre kostnaden ved å kjøpe nødvendig utstyr og tiden det tar å lære hvordan du gjør bee fjerning riktig er uoverkommelige for den gjennomsnittlige person, for ikke å nevne de smertefulle erfaringene underveis (nemlig stikk). På beste stikk er smertefulle, i verste fall dødelig hvis du er allergisk mot dem. DIY bee fjerning er egentlig ikke verdt risikoen.
  • En birøkter er trolig det første anløpshavn, spesielt for bikuber. Mange birøktere vil gjerne fjerne en bikube av ville bier gratis, gitt den minskende mengden av ville bier. (Du bør refundere reise-og måltid kostnader for birøktere som utfører denne tjenesten for deg, ut av høflighet.)
  • Snakk med en birøkter først om å håndtere en bie sverm. Han eller hun kan være i stand til å hjelpe, men hvis ikke, vil sikkert kjenner noen som kan. Generelt vil de fleste birøktere gjerne fjerne biene for deg.
  • Birøktere kan bli funnet gjør en online eller Gule Sider søk, eller kontakt din lokale co-op eller forhandler av lokale honning forsyninger.
  • Hvis du bor i en universitetsby der du vet det er en zoologi eller landbruksavdeling, kan det være insekt eksperter villig til å gi deg råd.
  • Skadedyrbekjempelse agenter kan være en annen kilde til råd og hjelp.

Alternativer for fjerning av bier

Forutsatt at du har ordnet en profesjonell for å fjerne biene, er her noen av de tingene som kan oppstå (og at det hjelper for deg å være klar over, slik at du kan stille relevante spørsmål):

 1. 1
  Få bikuber fjernet hvis de er i vegger eller tak. Disse elveblest lager ofte det største problemet fordi de vanligvis inneholde alt 20-80 pounds av honeycomb! Ring en profesjonell hvis du vet det har vært bier i veggen eller taket på en stund, eller hvis du er helt uvitende om hvor lenge de har vært der.
  • Hvis en bikube er dannet i en bygnings vegg, må bikube bli utsatt ved å fjerne paneling. Da honeycombs og stamfisk kammer må kuttes ut, alle live bier og kammer blir deretter tatt bort. Dette bør bare gjøres av en profesjonell kjent med bier.
  • Ikke steng bier i. Tetting en bikube i en bygning vegg kan tvinge biene å finne en utgang på innsiden av bygningen. De vil ikke gå bort, vil de bare få mer ressurssterke.
 2. 2
  Hvis bikube er i et tre, må treet vanligvis blir hogd ned og deretter stammen eller lem sprekke å fjerne kammer og bier.
 3. 3
  Hvis en bie sverm har skjedd ute på et tre eller gjerde, eller inne i en bygning eller rom, holde ro og ringe birøkter. Svermer kan røykes ut, eller du kan be om å bare vente det ut. Biene ønsker ikke å lage en bygning eller gjerdet sitt nye hjem, og dette er en forbigående skjer mens en ny dronning og hennes ektepar satt ut for å finne et nytt hjem. Svermer vanligvis vare bare en dag eller to.
 4. 4
  Får skorstein bier fjernet profesjonelt. Hvis du har en bikube i skorsteinen, ikke starte en brann i et forsøk på å kvitte seg med bier. Hvis strukturen er etablert i lengre tid, vil det være honeycomb i skorsteinen. Starte en brann vil føre til at honning til å smelte, og skaper langt mer av et rot enn du vil være i stand til å håndtere. Dette kan tiltrekke flere bier i skorsteinen, eller til andre dyr. Videre vil tenne et bål generelt ikke avskrekke biene nok til å forlate redet permanent.
 5. 5
  Vurdere å forlate bikuben alene. Det kan være lettere og tryggere å forlate bikuben alene. Diskutere dette alternativet med bee profesjonelle og avgjøre om risikoen oppveier fordelene - hvis biene går om sine daglige gjøremål uten å bry deg, vil du bli belønnet med et vakkert bestøves hage!

Holde bier i sjakk

Den beste fokus på å bli kvitt bier er å hindre dem fra å oppdage (eller gjenoppdage) at bakgården er et fint sted å sette opp hjemme! Følgende trinn gir ulike måter å motvirke bier fra å bruke dine oppholdssteder som deres også.

 1. 1
  Fjern tiltrekker lukt. Anta at du har hatt bier fjernet fra en trestamme hul. Honeycomb duft vil vare på ubestemt tid, noe som vil tiltrekke seg nye bee kolonier, og skaper et tilbakevendende problem. Hullet må fylles og lukten dempet.
  • Fylle hullet i treet med nok sammenkrøllet avispapir til å gjøre jobben.
  • Deretter fylle den gjenværende plassen med ekspanderende skum. Dette vil ikke løse problemet i seg selv, selv om det vil holde biene unna. Problemet er, andre gnagerne vil fortsatt kunne lukte honning og vil være i stand til å tygge gjennom filler materiale for å få til det. Dette vil tillate biene tilbake igjen Løsningen er at du må plassere netting (galvanisert skjerm) over noen åpninger før tildekking av hele hele med ekspanderende skum. Disse trinnene vil hindre et tilbakevendende bee problem i at samme sted. (De fleste arborists (tre eksperter) ikke anbefale å fylle tre hull med ekspanderende skum, fordi det stopper flyten av luft inn i treet, oppfordrer soppvekst). Bier avgir et feromon som vil tiltrekke seg nye bier, er trykket renhold svært effektiv i å eliminere.
  • Rustfritt netting, tettet og spikret på plass over hullet anbefales.
 2. 2
  Foreta en bie felle. Dette er for å fange verftet bier, og er ikke egnet for de mengder av bier funnet i en bikube eller sverme. Det er også ganske mot sin hensikt å ha en sunn hage, så tenk to ganger før du bruker denne fellen.
  • Skjær av halspartiet av en stor flaske soda.
  • Slå av denne opp-ned inne i resten av soda flasken. Stifte det på plass slik at den henger ned som en trakt.
  • Hell i et par inches eller fruktjuice eller sukkerholdig brus for å tiltrekke seg bier. Insekter som bier (og fluer) vil fly til, men vil ikke være i stand til å finne veien ut igjen.
  • Heng hvor biene er mest plagsomt, for eksempel på en avkjøring / entrè i din hage.
 3. 3
  Ta vare på en bie-attraktiv hage. Det betyr å unngå å være nær blomster som biene elsker (de fleste av dem), så det kan ikke være slik en morsom alternativ hvis du er en ivrig gartner. Men du kan hjelpe deg selv ved å bære kroppen dekker klær, lukkede sko eller støvler og god kvalitet hagearbeid hansker når hagearbeid eller rengjøring verftet.
  • Plant mindre duftende blomster. Blomster med høyere nivåer av duft tendens til å tiltrekke bier mer. Unngå enhver blomst med "bee" i sitt navn, for eksempel bee balsam, som du kan være sikker på at anlegget var så kalt fordi bier elsker det!
  • Trim trær som synes å tiltrekke bier, for å redusere mengden av blomster produsert. Selvfølgelig vil dette også redusert mengden av frukt eller nøtter den produserer også, så det er ikke en god løsning hvis du vil ha en produktiv hage.

Tips

 • Hvis det er en myriade av bier som dekker nesten en hel tre med en høy summende, bør du ikke rote med dem. De er ikke aggressive i denne tilstanden og er rett og slett å samle mat. Når pollen er brukt opp, vil de bevege seg på. Løsningen her er forebygging, holde treet trimmet så det er mindre blomster for å tiltrekke seg bier neste gang.
 • Ofte bier overtar fuglebrett i tørre tider av året. Hvis dette skjer, bare fjerne mater for ca en uke. Dette vil bryte opp bee flytur mønster og føre dem til å se andre steder for vann.
 • Hvis du er i et område av Europa der Africanized bier ikke har migrert (midtre og nordlige områder), vil du sannsynligvis være i stand til å finne en birøkter som ville være villig til å fjerne biene gratis, så lenge de er i en noe praktisk sted.
 • Hvis du bruker en pest flyttebyrå, shoppe rundt for en god pris. Les anmeldelser av hvert enkelt selskap og få flere sitater. Unngå å bruke noen selskap som tar seg av frykt ved å belaste ublu mengder.
 • Boraks stenket i et reir vil drepe bier. Men å legge boraks til en bikube er en farlig aktivitet, og det er generelt ikke en god idé å drepe biene, mål for skiftende dem rett utenfor eiendommen din i stedet for å drepe dem.
 • Bier brodd av to grunner bare: å beskytte sine hjem og når personlig truet, som når swatted eller når fanget i klær eller hår. Når en bie stikk det dør øyeblikk senere, med unntak av dronningen bee. En bie vil bare svi hvis det er det siste den kan gjøre. Men når en bie stikk, etterlater det en påvisbar duft markør som tiltrekker seg flere bier til brodd. Når biene starter stikking, kan de bli aggressive og et angrep kan raskt eskalere.
 • Hvis angrepet av bier, løpe! Komme inn i en bygning eller bil og lukk døren; barrierer danne det beste forsvar. Hvis bier følge deg inn i en bil, vil de umiddelbart mister sitt ønske om å angripe og vil prøve å finne en vei ut. Sprekk et vindu på solsiden, og de vil gå opp det og fly ut.

Advarsler

 • Hvis reiret er veldig store eller vanskelige å nå, ikke sette din egen sikkerhet. Ring en Exterminator.
 • Utrydde en bikube i en bygning vil forlate døde bier og honning inne som vil tiltrekke gnagere og andre skadedyr.
 • Forlate en bikube i en vegg etter fjerning er en av de største feilene som folk gjør. Mange skadedyrbekjempelse selskaper vil ikke gjøre fjerningen, og verre, vil ofte ikke fortelle deg at bikuben bør fjernes. Bee fjerning uten bikube fjerning er som å bytte oljen uten å sette oljefilteret tilbake i, du er uunngåelig kommer til å ha problemer av mer alvorlig art enn det opprinnelige problemet. Bier holde strukturen kjølig ved å sirkulere luften med sine vinger. Uten denne primitive kjøling metoden, vil honning uunngåelig smelte og skape en permanent dvelende lukt som vil tiltrekke seg bier gang på gang (for ikke å nevne andre skadedyr). Utryddelse alene rett og slett ikke vil løse problemet.
 • Noen birøktere vil ikke ta bier lenger av frykt for sykdommer (for eksempel Sørøst Texas).
 • Ikke bruk sprøytemidler på bier. Sprøyting en sverm med kjemikalier, kan føre til at biene å angripe og du vil bli verre for det.
 • Det kan være ekstremt farlig å forsøke å fjerne biene selv om du ikke er en profesjonell, spesielt siden spredningen av Africanized variasjon. Hvis du er i et område som afrikanske "Killer" Bier har migrert, ikke forsøk å fjerne en bikube (Florida, Texas, Arizona, Nevada og Southern California). Selv inn i nærheten av deres struktur kan sette av en defensiv reaksjon. Å være så nær som 100 meter til en drapsmann bikube kan gnist en slik reaksjon!
 • Hvis du har en kjent bee allergi, eller mistenker at du kan ha en (slike allergier tendens til å være arvelig), ikke nærmer biene i det hele tatt. Ring i fagfolk umiddelbart.
 • Sprøyting en sverm med vann, vil føre til at biene å spre og deretter reformere på samme sted etterpå. Ikke prøv det.
 • Bier i et fuglehus kan være farlig hvis de er Africanized "killer" bier. Ring en bie fjerning spesialist i denne situasjonen.

Ting du trenger

 • Avis
 • Ekspanderende skum
 • Netting (galvanisert skjerm)
 • Verneklær
 • En EpiPen eller annen injeksjon adrenalin hvis du er allergisk