Wkino

Hvordan fjerne en bulk fra en rustfritt stål kjøleskap

Kjøleskap i rustfritt stål kan ofte bli bulkete når de bor i en travel restaurant kjøkken eller en travel hjem. Selv om en bulk kan ikke påvirke ytelsen til et kjøleskap, kan det vanligvis føre til et kjøleskap for å bli skjemmende, spesielt siden bulker i rustfritt stål er mer merkbar på grunn av metallets reflekterende og skinnende egenskaper. En bulk kan fjernes fra et rustfritt stål kjøleskap ved hjelp av en hårtørker og tørris. Fortsett å lese denne artikkelen for å lære om bulk fjerning prosedyre.

Trinn

Hvordan fjerne en bulk fra en rustfritt stål kjøleskap. Rengjør bulkete område på kjøleskapet ditt.
Hvordan fjerne en bulk fra en rustfritt stål kjøleskap. Rengjør bulkete område på kjøleskapet ditt.
 1. 1
  Rengjør bulkete område på kjøleskapet ditt. Rengjøring av berørte delen vil tillate deg å se bulke klart, og vil hindre smuss, matrester og andre elementer fra negativt påvirker bulk fjerning prosedyre.
  • Bruk en myk klut, fille eller tørkepapir for å fjerne eventuelle eksisterende sot fra bulkete delen av kjøleskapet.
 2. 2
  Varm opp omkretsen av utsparingen område ved hjelp av hårtørker i mellom 30 sekunder og 1 minutt. Hensikten med å bruke den hårtørker er å varme opp metallet, slik at det utvider seg litt.
  • Bruk hårføneren medium eller varme omgivelser for å unngå overoppheting av metall.
 3. 3
  Plasser tykke, solide hansker på begge hendene. Hanskene skal beskytte deg mot skader som forfrysning ved håndtering av tørris.
 4. 4
  Vikle et stykke tørris i en myk, semsket klut. Den semsket klut vil beskytte din rustfritt stål kjøleskap fra noen riper i løpet av anvendelsen av tørris.
 5. 5
  Trykk forsiktig bunt av tørris til midten av utsparingen område, deretter gni tørris forsiktig i en sirkel over hele omkretsen av det berørte området.
 6. 6
  Fortsett å gni over bulkete området til en helt minutt har gått.
 7. 7
  Slutt å gni tørris over bulk på kjøleskapet. Bulken vil sprette ut og forsvinner i løpet av sekunder etter påføring av den tørris.
 8. 8
  Gjenta alle trinnene ved hjelp av hårføner og tørris dersom bulke ikke fjernes fra rustfritt stål kjøleskap etter første forsøk. Den raske endringen i temperatur fra å bruke hårføner for å anvende tørris bør føre til bulk til slutt sprette ut.

Tips

 • Ta kontakt med produsenten av rustfritt stål kjøleskap for å innhente ytterligere bulk fjerning prosedyrer hvis metoden beskrevet i denne artikkelen er ikke effektiv på merke og modell på kjøleskapet.
 • Bruk en sprayboks av luft duster (også kjent som hermetisk, eller trykkluft) i stedet for tørris om nødvendig. Etter oppvarming av bulkete område med hårføner, hold kan av luft støvkost opp ned, deretter spray luften støvkost hele omkretsen av bulkete området. Bulk vil da sprette ut i løpet av sekunder etter påføring.

Advarsler

 • Hvis hendelsen som bulket din rustfritt stål kjøleskap var alvorlig nok til å plassere en økning i metall, vil det press mest sannsynlig forbli bak på ubestemt tid, men etter at bulk er fjernet, kan det berørte området være mindre synlige enn det var før.

Ting du trenger

 • Myk klut eller tørkepapir
 • Hårføner
 • Tykke, solide hansker
 • Myk, semsket stoff
 • Tørris