Wkino

Hvordan bli kunstner

Kunst er rundt you.It er ikke bare i evnen til å male, tegne og tegne, men i andre medier også. Opprette en skulptur tar dyktighet av en artist. Abstrakt maleri, eller opprette leire modeller er en form for kunst. Kunst er faktisk alle rundt deg, i enhver form og form. Ta deg tid til å se på dine omgivelser på en annen måte. Se på et tre, er det ikke en gang, er det ikke er rette, er det ikke brun. Den har tekstur, og skyggelegging. Viktigst: ikke to objekter er like.

Trinn

Hvordan bli kunstner. Få en skissebok og skissere blyant.
Hvordan bli kunstner. Få en skissebok og skissere blyant.
 1. 1
  Få en skissebok og skissere blyant. Få et staffeli og maling. Selv noen grunnleggende forsyninger vil være nok til å starte deg å øve og eksperimentere.
 2. 2
  Tegn ting du ser. Gå til parken, og sitte på en benk og bare se rundt deg. Kunst er overalt. Bassenget er oval, solen er rund, trærne er alle forskjellige nyanser, og ikke to blader er de samme. Ikke to blomster er den samme, eller av samme form eller størrelse. Hvis du ser på alt dette og finne du er interessert i å lære mer, da har du en kunstnerisk natur. Du kan enkelt bli kunstner.
 3. 3
  Se på et tre i solen. Legg merke til at bladene har varierende farger. Se hvilken side solen skinner på, og hvordan det ser ut. Se på det samme treet en time senere og legge merke til hvordan det ser ut nå at sola har eller er innstillingen. Studer gress, og dens skygger. Se på en solnedgang, skyggelegging og fargene. Faktisk ser på ting spent og merke det hele ned i skissebok din.
 4. 4
  Utvikle mer av en kunstnerisk natur. Lær om farger, nyanser, og hvordan du bruker dem. Kjøp et fargehjul og prøve å endre farger. Bestem hva slags kunst du er interessert i. Det er hundrevis av art teknikker som du kan lære av.
 5. 5
  Tren dine øyne til å fokusere på struktur, farge og verdi. Ikke mal eller tegne om hvordan objektet "bør" se, snarere enn hvordan det ser ut. Ingenting er egentlig hvordan det ser ut. Har Whites andre nyanser i det, røde er av varierende grader av rødt. Svart hud er ikke svart og hvit hud er egentlig ikke hvit, men varierende nyanser av rosa, gult og blått alt blandet sammen.
 6. 6
  Få bøker om kunst utdanning, særlig tegning fra høyre side av hjernen. Dette er en flott bok for å lære av. Det er lett å lese, og interessant, og du vil overraske deg selv på hvor fort du skal faktisk tegne.
 7. 7
  Finn nettsteder om kunstnere, kunst metoder, tegning og maleri. Bli kunstner er ikke vanskelig når du innser hva slags kunst du er interessert i. Les opp på kunstnere og besøke kunstutstillinger.
 8. 8
  Utsetter deg for stor kunst. Besøke museer og lese bøker på alle slags kunst og design. Lær av mestere ved å se nøye på sine arbeider. Imitere dem eller prøve motiver og teknikker som fanger din interesse.
 9. 9
  Noen ganger kunstnere ønsker å uttrykke sine følelser slik at de setter sine følelser i sin kunst. Du bør prøve det også når du ønsker å uttrykke dine følelser.

Tips

 • Alltid si "Its hvordan jeg tegner og dette er hva jeg synes er bra", ikke ta andres mening til hjertet ditt hvis de sier noe dårlig om tegningen.
 • Du vil sannsynligvis øke i serieopptak med personlig innsikt i å se verden rundt deg som artist.
 • Kruseduller faktisk hjelper perspektiv... Når du tegner uvørent, hjelper det deg å se hva du er i stand til.
 • Aldri noen gang slutte å prøve å bli kunstner fordi det er kjempebra. * Aldri bli ydmyket når noen ler av en tegning.
 • Se på kunst, som du øker i raffinement, kan du være i stand til å fullt utbytte av den raffinement av store kunstnere. Ikke alle er i stand til å legge merke til detaljer. Stor kunst er lærerikt, det vil føre til at du endrer din tilnærming på et gitt emne, og gir deg tips om hvordan du kan oppnå det du setter ut for å skape. Den beste måten å vise kunst er i person, er en reproduksjon i en bok fin, men husk det er mer til et maleri enn bildet representert; taktiliteten overflaten, lyshet, og andre finesser er kun tilgjengelig i person - det er ofte slik at storheten av arbeidet er bare tilsynelatende i disse aspektene. Dette er særlig tilfelle i abstrakt kunst, men bør ikke være diskontert i figurative arbeid, går se hvordan Rembrandt håndterer sin maling, hvor han gjør bruk av transparente vasker, effekten av en gitt farge lagvis over en annen - hvis du begynner å legge merke til slike ting vil du være garantert å utvide fleksibiliteten som kunstner.
 • Få arbeidet der ute ved å prøve å få dine kunstverk til kunstgallerier.
 • Hold gamle tegninger for å oppmuntre deg når du ser din forbedring.
 • Forstå at ingen har til å bli født med et talent. De som er, er heldig. Kunst kan bygges ut med interesse. Mest art trenger ikke være malt som et bilde. Man kan bruke et kamera for nøyaktighet. Malerier utvikler seg fra kunstnere føler av faget, tolkning og varierende farger. Ingen mennesker er helt like. Ikke to kunstnerne male på samme måte, og ikke to se ting i de eksakte fargene. Kunst kan læres, oppdages og kan utvikle med riktig eksponering. Bare husk å være kunstner er ikke hvor godt du kan tegne, men følelser som kommer ut av det.
 • Når du er ferdig med første skissebok, kjøpe en annen! Etter den tid har du ferdig at du har bedret seg så mye.
 • Vise kunstverk i indie butikker eller kafeer for å få navnet ditt der ute.

Advarsler

 • Aldri, aldri, aldri gi opp. Det vil ta tid, men det er verdt hver time når du kan se tilbake og være stolt av hvor langt du har kommet.
 • Art er laget for å bli sett. Ikke vær så redd for å la folk se hva du har gjort.
 • Alltid støtte kunstnere, hvis du ikke støtter folks oppfatning av kunst, så du ikke gjør jobben din!
 • Alltid fortsette å lære nye teknikker. Det flotte med kunst er at det er et så stort utvalg av medier og stiler og teknikker. Det er alltid noe å utforske. Ikke bli selvtilfreds eller tror du allerede vet nok.