Wkino

Hvordan å vokse en Venusfluefanger

Så du har kjøpt din Venusfluefanger. Gratulerer! Du vil snart finne ut at de begynner å "vokse" på deg. Men, ikke les instruksjonene. De er nesten alltid feil. Denne forklaringen forklarer hvordan å dyrke disse plantene.

Trinn

Hvordan å vokse en Venusfluefanger. Fjerne plast kuppel og sette den utenfor (ikke bekymre deg for regn, det svært sjelden slår fellene)!
Hvordan å vokse en Venusfluefanger. Fjerne plast kuppel og sette den utenfor (ikke bekymre deg for regn, det svært sjelden slår fellene)!
 1. 1
  Fjerne plast kuppel og sette den utenfor (ikke bekymre deg for regn, det svært sjelden slår fellene)! Gjennomsnittlig hagesentrene kan bruke kupler, som de mener krever disse plantene drivhus fordi de tror de er tropisk. De kunne ikke være mer feil. De faktisk bor i en del av Nord-Europa som får frost hver vinter. Så, over en periode på ca en uke, sakte ta kuppelen av potten for å få det akklimatisert til utsiden.
 2. 2
  Sett den i en skuff av myk, kalkfattig vann. Vann fra bunnen. Venus Flytraps elsker vann. Hold det sto opp i ca en centimeter av det, bortsett fra, det vil si i vinter.
 3. 3
  Så det er november. Tenk om helsen din Venusfluefanger. Gjør det en rettferdighet og holde om en millimeter med vann på brettet nå. Hold ham i et skjermet sted i hagen eller drivhus, eller hvor som helst med et godt nivå av lys og er uoppvarmet. Når bladene går i svart, trim dem av. Du ønsker ikke en rotete plante. Hold dem unna bitende vind. Du kan sette den i et skur inntil det ikke er så kaldt. Hvis vintre er for harde (under -7) eller for varmt (over 5C), sette anlegget i en forseglet plastpose (a sandwich bag er fine) i kjøleskapet, ikke fryseren. Denne vinteren fasen er til mars.
 4. 4
  Har våren kommet. Tid for en annen rovdyr-tastic år, sier du? Ikke helt ennå. Begynne å gi det mer vann igjen, og re-potten, eventuelt med: torv og (vanskelig å finne) perlite i like mengder. Hvis du ikke kan få perlite, prøv å bruke (lett å finne) vasket hagebruk sand. Dette er den beste, ved siden av perlite. Bare re-potten på denne tiden av året, eller anlegget vil bli svært sjokkert over å bli flyttet.
 5. 5
  Blomster! Bare la den blomstre hvis det er en god sterk en med mange hoder. La blomsten stilk (ser ut som en flaggstang) vokser til ca 1 cm, skjær dem den av ca 1/2 centimeter fra bunnen. Pollinere dem med en pensel (hvis det er sterk nok til blomst), og deretter vente 'till høsten når blomsten er fin og tørr. Deretter plukke den!
 6. 6
  For å vokse frø, er den beste måten å bryte kapselen åpnes. Mange små svarte små frø bør komme ut. Ikke mist dem. Nå, legg dem på noen Sphagnum mose, og deretter sette litt plastfolie over potten. Noen vil kanskje sette dem i kjøleskapet i fire uker, men det ser ikke veldig nyttig. Vær tålmodig! De kan ta uker eller måneder å spire!
 7. 7
  Nå, den morsomme delen! Du kan mate Venusfluefanger en edderkopp eller to i måneden. De trenger ikke å bli matet skjønt. Og det er grensen. Ikke mat om vinteren, den sover.
 8. 8
  Nyt anlegget. Det er mye informasjon, men det er verdt det.

Tips

 • Ikke slå fellene kunstig. Hvor tror du det blir mesteparten av sin energi? Det er så glødende ting på himmelen. Og selv da at energi er neppe noe. Det er heller ikke så effektive i å fange ting.

Advarsler

 • Ikke gjødsle. Hvis du ønsker å gjøre det vokse bedre, gi det et par fluer per måned.