Wkino

Hvordan kjøre en 18V RYOBI verktøy å bruke et bilbatteri

Spesielle batteripakker ofte mislykkes. Ville det ikke være flott om du kunne kjøre 18 V enheten et bilbatteri i stedet? Du vil selvsagt miste litt fart og / eller makt, men det kan gjøres. Her er hvordan en Ryobi 18V One + bajonettsag.

Trinn

Hvordan kjøre en 18V RYOBI verktøy å bruke et bilbatteri. Skjær 7 eller 8 inches av en lengde av en.
Hvordan kjøre en 18V RYOBI verktøy å bruke et bilbatteri. Skjær 7 eller 8 inches av en lengde av en.
 1. 1
  Skjær 7 eller 8 inches av en lengde av en 0,125 "(en 1/8") diameter dyvel stang. Den ekstra lengden gir deg noe å hente når du setter inn og fjerner denne erstatning for batteripakken.
 2. 2
  Skjær ca 4 inches fra et stykke 3/4 "x1 / 8" rektangulær aluminium lager.
 3. 3
  Bore to hull i aluminiumet lager, på omtrent 1/2 "og 1" fra den ene enden, til omtrent midten. Se hvor skruene er på bildet, det er der hullene ble boret.
 4. 4
  Holder den andre enden (det som du ikke bore) av aluminium stykket i flukt med enden av den tapp, skrue aluminiumet til tappen med små treskruer. Bore pilothull første om nødvendig.
 5. 5
  Skjær halvmåneformet hakk inn i enden av tappen på omtrent 2 og 10 o-klokke, med sentrum av den aluminium som 6:00. Se hakkene i bildet for avklaring.
 6. 6
  Skyv pluggen inn i verktøyet, samkjøre aluminium med den flate siden av batterirommet, slik at hakkene er store nok til at pluggen til setet helt. Juster til den passer. Ikke tving det og bøy metal kontaktene i bunnen av batterirommet, dette carving er å sikre at det går over dem.
 7. 7
  Koble de to ledningene, med tre skruer, til slutten av dowel, slik at den strippede og vridd ledninger bo i hakkene. Pass på at den positive (røde) ledningen er til venstre med det holdt oppreist som sett her, det vil være på høyre side når du snu den og skyv den inn i batterirommet.
 8. 8
  Klipp batteriledere, røde til positive (+) og svart til negativ (-), til bilens batteri eller 12 v solar oppsett.
 9. 9
  Koble pluggen inn i verktøyet, sitteplasser det helt, og gjør at ledningene værende som du dyttet den inn.
 10. 10
  Trygt slå på verktøyet og sørge for at det fungerer.

Tips

 • Denne grunnleggende idé kan tilpasses for å gjøre batteriet eliminators for omtrent alle lavspent enhet, ved å bestemme hvor de positive og negative forbindelser er, og hvilken kombinasjon av lett tilgjengelige forsyninger kan settes sammen til å passe i stedet for batteriet.

Advarsler

 • Denne prosedyre, kunne da tilpasset en 12 eller 14 volt enhet sannsynlig bli brukt på ubestemt tid. Når den er koblet til et verktøy som krever en høyere spenning, bør den ikke bli utsatt for lang tids bruk. Når spenning blir redusert, øker mengden av nåværende eller "forsterkere" i kretsen for å kompensere. Alle ledere (ledninger, kabler og motor viklinger) i verktøyet er dimensjonert for en viss mengde strøm, for å frakte den "load" og hindre varme. Hvis flere dagens renn i kretsen enn beregnet, sterk varme resultater. Nok varme til slutt vil føre til at verktøyet til å mislykkes eller antennes.
 • En bil batteri kan produsere nok strøm til å bue sveis stål. Når du bruker en elektrisk strømkilde, sørge for at alle kretsene har hensiktsmessige og oppdaterte begrensere (Sikringer, effektbrytere, makt regulatorer) for å forebygge branner.
 • Husk at du bruker opp energien i bilens batteri, slik at etter lang tids bruk, kan du ikke være i stand til å starte den etterpå.
 • At batteriet tappes for mye kan permanent skade den. Hvis mulig, koble et voltmeter til terminalene, ikke la batteriet tappes etter 10,5 V under last, eller 11.8V åpen krets.

Ting du trenger

 • Lengde på 1.125 "(1 og 1/8 tommer) diameter dowel
 • Lengde på 0,75 "(3/4 tommer) bred med 1/8" bred aluminium rektangulær lager
 • To stykker av strandet wire, anbefales 12 gauge eller større, med batteri klipp på endene
 • To # 4 til # 6 treskruer, en "lang eller mindre
 • To # 10 eller # 12 skog skruer, 1/2 "lang eller lengre
 • Verktøy, inkludert en baufil, skrutrekker, og lommekniv