Wkino

Hvordan å være en spion

Enten du drømmer om å bli profesjonell spion eller bare ønsker å fordrive tiden spiller spion, lære å se andre mennesker definitivt har sine bruksområder. Her er noen nyttige tips for å komme i gang.

Trinn

Hvordan å være en spion. Gjemme seg i vanlig skue.
Hvordan å være en spion. Gjemme seg i vanlig skue.

Å være usynlig

 1. 1
  Gjemme seg i vanlig skue. Nummer én målsetningen om en spion er å blande i, så ikke prøv å montere en "spion outfit" med en fancy dress og solbriller, har ulike dagligdagse garderober for forskjellige steder og situasjoner. Sett på en mørk, grungy antrekk hvis du ønsker å omfang ut som punk kafé, men ta en rumpetaske (bum bag) og kameraet hvis du ønsker å blande inn med at turist-gruppen.
 2. 2
  Holde utstyret til et minimum. Mindre gir betyr bedre mobilitet, så bære kun nødvendige elementer vitale din drift og overlevelse. Ikke bære våpen, som ikke bare er farlig og ulovlig, men vil også anklage deg og avsløre din hemmelige identitet hvis fanget. Hvis du blir angrepet, improvisere dine egne våpen fra hverdagslige objekter, enda bedre, få god opplæring i kampsport for å forsvare deg selv (aldri være på offensiven som en amatør spion).
 3. 3
  Delta i aktiviteter rundt deg. Hvis menneskene rundt deg spiser iskrem, drikke kaffe, eller å ha mais hunder, får en til deg selv å blande seg i. Selv folk ser på er en tillatt aktivitet, men ikke overdriv. Hold ditt valg av aktivitet enkelt, eller du kan virke innlysende (spesielt hvis du ikke kan gjøre det bra) eller vil du ikke være i stand til å foreta en rask getaway hvis fanget opp i noe altfor komplisert, som å bli sittende fast i et rom med låste dører eller å måtte komme gjennom en overfylt plass.
 4. 4
  Slett deg fra internett. Bor inkognito i den virkelige verden vil ikke gjøre deg mye bra hvis noen kan trekke opp online-profiler, fotoalbum og blogginnlegg. For all del være online, men gjør det med større stealth.

Læring spion teknikker

Profesjonelle spioner er trent i mange teknikker over lang tid og under vanskelige forhold. Du kan tilpasse noen av den opplæringen de mottar for å forbedre din amatør spionasje, bare husk at du bare noen gang kommer til å være flinke til å spionere hvis du øve på teknikker mye.

 1. 1
  Lær hvordan du kan avlytte. Det er vanskelig å skjule det faktum at du lytter på en nærliggende samtale når det er ingen andre rundt, men det er enda vanskeligere å skille ut individuelle stemmer når du prøver å gli inn i mengden. Lære å tyvlytte vil hjelpe deg å samle etterretning i selv de vanskeligste steder.
 2. 2
  Lær hvordan du kan lese på leppene. Enten motivet er utenfor hørevidde eller er rett og slett blir overdøvet av andre lyder, kan lese lepper gi deg en stor avlytting fordel. Du kan selv være i stand til å følge fjerne samtaler ved hjelp av kikkert eller et kamera linse. For å øve, se en DVD på mute med teksting på å bli vant til måten munn danne ord.
 3. 3
  Lær hvordan du og. Tross alt, vil at intelligens du har samlet ikke bety mye hvis det er fylt med feilinformasjon. Til omfattende lese mennesker, kan det hjelpe å lære kroppsspråk også.
  • Vær oppmerksom på at noen mennesker finner det vanskelig å lyve eller vil svare som om de har gjort noe de ikke har det - hvis det er din sak, øve litt mer, men kjenner dine grenser!
 4. 4
  Lær hvordan du kan hale noen. Folk trenger ikke være lenge, så vær sikker på at du vet hva du skal gjøre med et emne som er på farten. Alltid ha en backup plan hvis du er observert, for eksempel prøve å holde gjenstander som drikking fontener eller avis står i banen slik at, hvis noen mistenkte du følger dem, kan du bare gå om din antatte "business".
 5. 5
  Være i stand til å stjele ting uten å bli tatt. Den mistenkte kan være bærer bevis som kunne være et svært nyttig ledetråd, eller, hvis du ønsker å få mørkere, må du kanskje å stjele noe av den mistenkte er å bruke som en løsepenge for å overbevise ham til å gi deg informasjon. Som nevnt, må du bruke dine omgivelser i vanskelige situasjoner, så det er nyttig å kunne stjele et nyttig verktøy for å komme deg ut av en vanskelig situasjon uten å trekke oppmerksomhet til seg selv. Prøv å stjele noe lite av dine venner, som en penn eller en mappe, og returnere det uten å bli lagt merke til for praksis.
 6. 6
  Forbedre nattsynet. Den beste skjult foregår i ly av mørket, så vær sikker på at du faktisk kan se hva som skjer. For noen kan dette bety bruker briller.
 7. 7
  Forbedre din hukommelse. All intelligens i verden vil ikke hjelpe deg hvis du ikke har et sinn som en stål felle.
 8. 8
  Les sakprosa spion og spionasje bøker. Basere all din spionere fagkunnskap i James Bond lore vil ikke få deg svært langt i den virkelige verden. De er morsomme, men urealistisk, velge bøker og nettsteder som detalj hva ekte spioner faktisk lære og sette ut i praksis. Du kan også se Burn Notice TV-serie som handler om en tidligere CIA-spion, kan du lære mye av de råd og tips som blir fortalt gjennom hele showet.
 9. 9
  Komme i form. Selv om fysisk konfrontasjon er noe en spion unngår for enhver pris vil holde seg i form fortsatt være nødvendig for å holde seg på føttene hele dagen, tailing noen, eller å gjøre en rask getaway. Understreke gå / kjøre lange avstander, styrke armer og ben, og muligens lære selvforsvar.

Å vite protokollen

 1. 1
  Har forhåndsbestemte steder å møte opp med dine kollegaer. Pass på å ikke holde møter på ett sted, da dette vil garner mistenksomhet og tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Folk tror at spioner møtes i mørke smug og slikt, så prøv tilfeldige steder (kafeer, restauranter, bibliotek, etc.) eller offentlige områder (parker, museer, etc.). Det er mange grunner for diskusjoner, men en "business" møtet er en typisk god dekning.
 2. 2
  Husk at offentlige steder vil holde deg trygg. De fleste offentlige steder er for stor til å søke (og enda mindre kontroll) og er fulle av potensielle vitner. Gjøre, men unngå områder med overvåkingskameraer.
 3. 3
  Aldri kjørt i en folkemengde. Dette er den universelle signal for Look at me! Jeg prøver å løpe vekk. Hvis du må se og handle som en hassled arbeidstaker i en hast for å komme tilbake til kontoret på tidspunkt for et møte, si ting som "jeg er sent for mitt møte, kan du unnskylde meg! "
 4. 4
  Har en annen endring av klær på hånden i tilfelle du blir forfulgt. Dette vil tillate deg å løse inn i en folkemengde.
 5. 5
  Ikke bære noen form for identifikasjon på deg. Hvis situasjonen krever det, bære falsk informasjon designet for å villede. (Ikke gjør en falsk ID-kort eller noe annet som er lett kontrollerbar og / eller kan få deg i trøbbel med loven, i stedet bære et postkort eller stykke post med falsk navn og adresse på den og si at du forlot din ID på hjem.)
 6. 6
  Hvis du ser noen mistenkelig i en bil, huske lisensen plate eller fotografere den. Gjør dette subtilt, slik som å unngå en konfrontasjon.
 7. 7
  Samle etterretning før du går på et oppdrag. Bruk timer, dager eller uker på forhånd for å casually speide området, lære de vanligste rutene, og få folk vant til å se deg. Det er godt å ha satellitt kart over et område slik at du kan holde lagrene, i det minste, gjøre deg kjent med Google Maps, som vil vise deg praktisk talt overalt.
 8. 8
  Lær vaner av noen du spionerer på. Dette vil gjøre deg i stand til å forutse deres neste trekk.
 9. 9
  Endre din egen rutine hver dag. Gjør det så vanskelig som mulig for alle å følge deg.
 10. 10
  Ikke vær nervøs eller reagere hvis du blir sett. Bor kul og avslappet kan gå en utrolig lang vei i å overbevise folk til å avvise sine mistanker.
 11. 11
  Vær oppmerksom på dine omgivelser hele tiden. Lær å tenke på føttene og være ressurssterk, helst mens du ser casual (eller enda litt dum). Prøv å praktisere nye, nyttige måter å bruke elementene du bærer med deg, eller erstatte dem med andre de som dekker et bredere spekter av nyttige funksjoner.
 12. 12
  Alltid ha en backup plan. Selv de beste planer har risikoen for å mislykkes.
 13. 13
  Vurdere å finne partnere. Det er godt å ha mer enn en spion for å observere området og se på ryggen. Teamarbeid er avgjørende for alle spioner. Kommunikasjon gjør dette mulig, enkle dagligdagse bevegelser, en forhåndsbestemt handling, eller rett og slett en elektronisk kommunikasjon enhet anbefales. Noe diskret og umerkelig blir favorisert.
 14. 14
  Silent stalking. Her er et hint: Å STILLE er en stor del av å være slu. Virkelig. Ikke pust for dypt, og før du starter et oppdrag, bør du speide ut området for ting som knirkete gulvplanker og dører, se dyr, kameraer osv.

Tips

 • Ikke bli overrasket over å lære ting. Spesielt sjokkerende ting. En spion jobb er å oppdage disse tingene og rapportere dem til sine "sjefer". Hvis du spionere for en sak (for eksempel undergrave miljøskader), sørg for å dokumentere ting godt med bilder, notater, etc. fordi du har noen overbevisende å gjøre.
 • Alltid være på vakt for personer som følger deg.
 • Lær å raskt, det vil bidra til å trekke visse områder du trenger å se. Hvis du tar bilder, sørg for at det ikke er opplagt.
 • Du bør alltid være forberedt på alt.
 • Alltid ha en rømningsvei og en backup plan.
 • Hvis du gjør et oppdrag i de mørke, svarte klær ikke hjelper, bruke mørke klær som grå, mørk lilla og marineblå. Svart gjør at du ser sleipe og skiller seg ut med mindre du bor der alle arbeiderne ha svart (vanligvis sentrale forretningsområder). Brown er enda bedre fordi folk flest ikke legger merke til det også.
 • Det hjelper å vite et annet språk. Hvis du arbeider med andre, trene ditt eget språk eller koder til bruk.
 • Gi hver person i din gruppe en bestemt jobb, for eksempel til en reporter, en livvakt, og en speider se om kysten er klar.
 • Lær å plukke låser.
 • Hvis du liker å spionere ofte for moro skyld, gjør en rute rundt i nabolaget ditt
 • Lær mer om virkelige spioner, ikke stole på fiksjon (Selv om noen ganger kan det hjelpe) "Sjekk ut ting på ditt lokale bibliotek som er sakprosa om spioner og lære mer om tidligere spioner til å reflektere over din spionasje!
 • Ikke nødvendigvis handle umiddelbart på noe info du kanskje tilfeldig overhøre. Alltid mistenker at det er en plante før du har juridisk bevis. Bare fordi du er god fyr betyr ikke skurken er dumt.
 • Skrive ting ned i en notatblokk, transkribere dem til datamaskinen, og kaste bort den originale papirer. Husk at datamaskinen kan bli stjålet eller beslaglagt skjønt, så vurdere digital lagring andre steder.
 • Hvis du spionere innendørs prøver å ha noe mykt (eller bare sokkene) på føttene til å bevege seg lydløst.
 • Vær kreativ!
 • Husk at du ønsker å forlate et område du gikk inn nøyaktig slik den var da du kom inn. Hvis du har slått på lyset, slå dem av når du er ferdig, etc.
 • Utvikle håndsignaler som bare du og laget ditt kan forstå, men ikke gjør dem for komplisert eller iøynefallende.
 • Stedet for å unngå å bli sett av politiet eller folk som kan mistenke deg, gå opp til dem og handle dum når du ber om retninger. Hvis de ikke ser deg som en trussel, vil de ikke se deg som en mistenkt.
 • Hovedkontoret skal enten være i et isolert område eller under ekstrem dekselet. Prøv å ta et privat kontor, briefing rom, og datarom.
 • I et nøtteskall: improvisere, modifisere, tilpasse, overvinne... og aldri, aldri, får noensinne fanget.
 • Bruk stygge gensere, store briller, og hvis du har merkbar hår (som lyse rødt eller blondt, eller elegant lang svart hår) vurdere en dårlig kuttet, brun parykk.
 • Lær spion sjargong.
 • Du trenger ikke "gadgets" for å være en spion!
 • Hvis du vil, kan du lage en spion klubb.

Advarsler

 • Selv med dine nærmeste venner, bør du likevel være forsiktig. Du vet aldri hvem som vil være nær deg i visse situasjoner, og vennene dine kan avsløre din oppholdssted eller identitet. The bad guy kan bli enda sjefen din! Så vær forsiktig, ikke stole på noen for mye.
 • Alltid følger loven. Å gå i fengsel med forsvaret "Jeg prøvde å hjelpe" svært sjelden tjener du respekterer.
 • Husk: du kan stå overfor moderate til alvorlige juridiske konsekvenser av å ta del i de fleste former for spionasje. Du kan for eksempel bli belastet med stalking. Vær forsiktig.
 • Alltid se tilbake: hvis noen fanger deg, er din dekker blåst og du er mest sannsynlig gjort for.
 • Hvis du spionere å samle bevis, unngå å begå kriminalitet i å gjøre det, for eksempel innbrudd, skade eiendom, etc. Det vil være opplagt som gjorde disse tingene hvis du begynner å publisere informasjon om problemet på nettet eller i papirutgave.

Ting du trenger

 • Noen gode gadgets (valgfritt)
  • Overvåking programvare (valgfritt, som noen kameraer tar videoer)
  • Notebook for skisser og skrive ting ned
  • Blyanter og penner
  • Solbriller (med mindre spionere på natten)
  • Forskningsdatabaser
  • En skjult kamera
  • Nattsynbriller
  • En digital klokke med timer (hvis du spionerer med en frist)
  • En støv fille i tilfelle du forlater fingeravtrykk
 • Lommelykt (med mindre spionere på dagen)
 • Et kart over området
 • Et godt gjemmested
 • En parykk, et ekstra klesskift, og make-up (for å skjule deg selv)