Wkino

Hvordan henge et bilde

Har du alltid hatt mye problemer med å få det til å henge rett? Følg disse trinnene for å få det helt rett, hver gang.

Trinn

Hvordan henge et bilde. Med en, lett markere høyt midt i bildet.
Hvordan henge et bilde. Med en, lett markere høyt midt i bildet.
 1. 1
  Har en assistent holde bildet mot veggen. Det er verdt å bruke litt tid på å tenke plassering, tar hensyn og det generelle miljøet og belysning. En god høyde er ofte når øyet nivå er omtrent en fjerdedel av veien ned bildet, selv om dette er en smakssak. Se tips nedenfor for flere råd.
 2. 2
  Med en, lett markere høyt midt i bildet. Hvis du har problemer med å oppdage hvor senteret er bare ved å se på den, bruker et målebånd og sørg for at du gjør ditt preg halvveis over toppen av bildet.
 3. 3
  Sette bildet med forsiden ned på et flatt underlag. Mål avstanden fra toppen av bildet til hengende enheten (e) - dette kan være i mål av et maleri eller avstanden til bildet ledningen når stram.
 4. 4
  Måler samme avstand nedover fra mark du gjort på veggen. Når du gjør denne målingen, prøv å holde linjen så vertikal som mulig. Hvis bildet krever bare ett feste redskap, nå vet du hvor den skal sitte. Hvis det er mer enn ett feste redskap:
  • Mål avstanden at feste redskaper bør være fra hverandre. Hvis du bruker strap kleshengere denne avstanden må være ganske presis, slik at skruene på linje med den hengende perfekt til enheten. Hvis hengende fra en hengende / båre bar, det trenger ikke å være så nøyaktig - det er en god idé å la et mellomrom mellom fastsettelse redskap og kanten av bildet, slik at du kan justere venstre og høyre hvis behovet være. Når du vet avstanden dine feste redskaper bør hverandre dele dette med 2. Nå måle denne avstanden til venstre og deretter til høyre for merket du nettopp laget. Bruk en ånd (boble) nivå for å sørge for at fikse redskaper vil være nivå (men juster om dine hengende enheter er ikke nivået på selve kunstverket).
 5. 5
  Bor et hull og skru inn skruen (s). Hvis du bruker spiker, hammer disse i riktig posisjon. Kontroller at feste redskaper stikker ut fra veggen en riktig mengde for stykket å bli hengt - ikke for lang eller for kort.
 6. 6
  Valgfritt: Hvis den er skjev kan det være lurt å bruke for å holde den mot veggen. Hold deg mykere (hunn) stykke på selve kunstverket, som tillater sikrere lagring hvis stykket noensinne ender opp med å berøre et annet kunstverk. Du kan bruke en stift pistol for å holde på plass hvis behovet være. Nå setter hardere (male) stykke borrelås på plass på den kvinnelige stykke, men la selvklebende dekselet på plass. Hvis du bruker speil plater i stedet for borrelås, bør disse være på plass før henging.
 7. 7
  Forsiktig plassere kunstverk på skruer / spiker. Hvis du bruker borrelås, forsiktig fjerne den selvklebende dekselet. Hvis du bruker speil plater, markere hvor hullene skal gå på veggen, fjerner kunstverk til sikkert sted, bore hull, rehang og skru festene.
 8. 8
  Nøye male eller dekke eventuelle speil plater.

Tips

 • Museer henger som regel kunstverk på 56-58 inches til midten av kunstverket fra gulvet.
 • Det er lettere å flate et kunstverk, og for å holde det nivået, hvis du bruker to mellomrom kroker, selv for lette bilder. Etter at du har arbeidet, plassere et vater mot enten øverst eller nederst på rammen for å ta den endelige justeringen ved å skyve arbeidet mot høyre eller venstre.
 • Heng alltid ett kunstverk første til å bekrefte høyden du ønsker før måling resten av utstillingen - det kan spare deg for mye tid.
 • Det er også flere klare til bruk bilde hengende systemer tilgjengelig. Når du bruker et spesielt bilde rail system du kan alltid flytte bildene til et annet sted eller legge til flere bilder uten å bruke spiker eller bore hull i veggen din.
 • Hvis du henger mer enn ett stykke med forskjellige høyder, er det god praksis å etablere en "mid-høyde" for rommet - høyden i sentrum av kunstverkene. For å gjøre dette, trekke fra halvparten av høyden av kunstverk fra den totale høyden - du har nå mid-høyde! Når hengende ytterligere brikker du kan legge halvparten av høyden på det nye kunstverk til midten av høyden du har opprettet, og dette gir deg en ny topp høyde.

Advarsler

 • Hold kunstverk ut av veien ved måling og boring. Du har ofte ikke å pakke kunstverket før du er klar til å henge stykket.
 • Forsikre deg om at veggen kan støtte det er å bli hengt.
 • I prinsippet kan disse instruksjonene brukes til å henge alle størrelser og vekt av kunstverk, men sørg for at fikse implementerer er sterk nok til å tåle vekten av stykket.
 • Pass på når du borer eller hamring spiker inn i veggen. Det kan være elektriske ledninger eller avløp i veggen som kan forårsake skade på strukturen, personskade eller død.
 • Bruk alltid hvite hansker ved håndtering av kunstgjenstander.

Ting du trenger

 • Hvite hansker
 • Målebånd
 • Blyant og viskelær
 • Spirit Level
 • Bor (eller Hammer)
 • Borekroner
 • Skrutrekker
 • Skruer (eller Nails) eller bilde kroker
 • Wire