Wkino

Hvordan å sette i en over bakken pool

Det er mange over bakken bassenger på markedet i dag som tilbyr timer med moro for hele familien og god øvelse når været er litt for varmt for andre aktiviteter. Hvordan å sette en over bakken basseng i avhenger av type og kvalitet du valgte.

Trinn

Hvordan å sette i en over bakken pool. Velg hvilken type basseng du skal installere.
Hvordan å sette i en over bakken pool. Velg hvilken type basseng du skal installere.
 1. 1
  Velg hvilken type basseng du skal installere. Det er enkle vinyl bassenger som støttes av en stiftelse krage og tunge lange bruk bassenger som har aluminium veggpaneler og store og små framing traktater, så åpenbart installasjonen vil variere sterkt.
 2. 2
  Plukk ut et sted i plenen som er egnet for bassenget. Dette virker enkelt nok, men faktisk er det mange hensyn. Bakken må være ganske nivå, fri for store steiner og klipper. Du må ha tilgang til en jordfeil beskyttet utendørs stikkontakt. Prøv å finne bassenget i et åpent solrikt område, vekk fra trær og store busker, vil de ofte slippe blader og insekter inn i bassenget hele sommeren.
 3. 3
  Velg ditt basseng. Størrelsen og formen vil avhenge av den plassen du har tilgjengelig, budsjett, samt antall og erfaring med svømmere som skal bruke det. De enkleste bassengene er ca 12 meter i diameter, og 40-48 inches dyp. Disse er vanligvis støttet av en ramme av metall innlegg og toppskinnene, eller en oppblåsbar flotasjon ring. Det kan være lurt å investere i en solid ensidig oval formet basseng, og disse kan være så stor som 24 fot med 36 fot, 5 meter dyp. Sette en av disse opp er komplisert, og arbeidskrevende, så denne artikkelen vil omhandle de mindre, enklere modeller.
 4. 4
  Nivå et område større enn bassenget størrelse. En tolv fot basseng bør ha en base omtrent 15 fot i diameter, og kan jevnes ut med en rett 2X4 styre og en fire fot tømrere (ånd) nivå. Hvis utvalget du har valgt har en oppblåsbar ring til å støtte det, og kommer med en plast bakken klut, kan du være i stand til å sette den opp direkte på gress, så lå brettet ned på høykant direkte på gresset, og sted nivået på toppen av den. Hvis boblen er sentrert eller nesten sentrert, er du nivå. Snu brettet 90 grader og se etter nivå i denne retningen, og dersom styret fortsatt nivå, er du god til å gå.
 5. 5
  Grade et område for metall innrammet eller solid sided bassenger. Igjen måle et område litt større enn bassenget. Fjern gresset med en skarp spade, og glatt matjord i dette området. Spre et jevnt, plant lag av ren byggmester sand over strippet området, og bruker 2X4, glatt og nivå det. Du kan pakke denne sanden ved vanning den med et sprinkleranlegg, eller ved hjelp av en plate komprimator. Avhengig av hvilken type jord er du jobber i og gresset vokser der, kan dette være et backbreaking prosjekt.
 6. 6
  Sett opp sideveggene hvis du har en glassfiber eller metall vegger pool kit, fest skjøtene med maskinen skruene som følger med, og sett sand kile rundt innsiden bunnen av bassenget i henhold til produsentens instruksjoner. Du kan nå plassere duken inne i veggene, slik at toppen henger over utsiden av veggen 2 til 3 inches, og midlertidig sikring det med klyper plass om 18 inches hverandre. Når duken henger rundt bassenget veggene, vil du ønsker å klatre over i bassenget og spre den ut jevnt rundt bunnen, trekke noen slakk eller rynker mot veggene fra sentrum. Når duken er glattet og dro ut jevnt, rulle toppen trim og klikk den på plass og fester liner.
 7. 7
  Brett ut groundcloth hvis bassenget har en, og spredt ut duken på toppen av det. Hvis bassenget har en stiftelse ring, blåses det og spre det ut i en sirkulær måte, og dra den nederste delen av duken ut fra sentrum slik at det ligger flatt.
 8. 8
  Stå opp metall støtte innlegg, sette dem på plast bunnplater, hvis den er utstyrt med det. Koble de beste skinnene som du installerer innleggene, for å støtte monteringen. Sørg for at du skli innlegget gjennom noen spor eller ermer bygget inn i linjen som du går. Den øverste skinnen skal gli gjennom et virket rør i toppen av forlengelsesrøret. Med den øvre skinnen montert helt rundt bassenget omkrets, er du klar til å klatre inn og spre liner jevnt rundt bassenget bunnen.
 9. 9
  Fylle bassenget med vann, ca en eller to inches dypt, og ser for lave eller høye steder hvor vanndybden er ikke lik. Dette er ikke for mye av et problem i midten av bassenget, men rundt omkretsen, kan det være alvorlige problemer, selv forårsaker bassengveggen å svikte, da trykket av vannet er det som støtter sideveggene, og det skal være lik. Hvis vannet synes å være den samme dybde rundt hele omkretsen av bassenget, fortsette å fylle den.
 10. 10
  Monter slanger for din filter system mens bassenget fylles. Disse vanligvis feste til hullene i bassenget side, og klemme til filterpumpens forsamlingen med gjenger slangeklemmer, og bør være enkelt nok hvis du følger produsentens anvisninger nøye.
 11. 11
  Sett sammen din pool stigen i henhold til produsentens anvisninger, er forsiktig med å stramme alle fester godt.

Tips

 • Den oppblåsbare ring bassenget er den raskeste og enkleste pool å installere, men ringen vil redusere det totale området av bassenget betydelig.
 • Et stort badekar, eller et stykke teppe eller gummimatte for rengjøring svømmer føtter vil bidra til å holde bassenget rent.
 • De fleste basseng pumper krever 120 volt strøm, og det anbefales ikke å kjøre dette på en skjøteledning, så installere nær en stikkontakt hvis mulig, eller har en installert med jordfeilbryter beskyttelse.
 • Bunnen av bassenget må være så rett som mulig, og omsorg må tas for å fjerne eventuelle pinner, kvister, steiner, leker eller annet rusk som kan punktere bassengkledningen.
 • Plasseringen av bassenget er svært viktig. Skråninger, under trær og steinete områder er ikke egnet for over bakken bassenger.

Advarsler

 • Små barn bør beskyttes mot for mye sol, og bruke en høy solfaktor vanntett solkrem anbefales.
 • Ikke noen gang dykke eller hoppe inn i en over bakken pool.
 • Over bakken bassenger krever tilsyn akkurat som alle andre bassenget. Ikke la barn leke i dem uten tilsyn.
 • Noen jurisdiksjoner og forsikring forfattere krever et gjerde rundt bassenget, men dette er alltid en god idé.
 • Dersom bassenget er satt opp på ikke-flat mark, kan veggen kollapse forårsaker hva som er beskrevet som "katastrofal" svikt.

Ting du trenger

 • 4 fot nivå.
 • Spade.
 • Rake.
 • Nivå-område, eller et område som kan jevnes manuelt.
 • Svømmebasseng, vedlegg, rengjøringsutstyr og kjemikalier.