Wkino

Hvordan lage en burn fat

Hvis du trenger å avhende brennbart søppel, og det er ikke hvor som helst tilgjengelig for å ta det, trenger du sannsynligvis en burn fat.

Trinn

Hvordan lage en burn fat. Å lage din egen burn fat, må du først et fat.
Hvordan lage en burn fat. Å lage din egen burn fat, må du først et fat.
 1. 1
  Å lage din egen burn fat, må du først et fat. En 55 gallon metall trommel fungerer best. Disse kan ofte være hatt for gratis eller svært billig, fra fabrikker, Skraphandlere osv.
 2. 2
  Den ene enden av tønna, som vil bli den beste, må være åpen. Hvis fat har et deksel, ta av dekselet. Hvis fatet er en "tight" drum (begge ender er forseglet), må du åpne den ene enden. En bajonettsag fungerer best, men en stikksag med en skjærende blad vil gjøre. Bruk hørselsvern, vil dette være høyt!
 3. 3
  Når toppen er åpen, snu fatet opp ned. Med en hammer og en stor punch, drill, eller noe lignende, lage hull i bunnen av fatet. Du ønsker kanskje å lage noen hull i sidene av fat, i den nedre delen av det. Ikke for mange, eller fat vil være svak.
 4. 4
  Ved hjelp av en del av 'ekspandert metall', tung skjerm eller lignende, gjør et deksel for å bli plassert over sylinderen. Dette vil holde gnister og cinders til et minimum.
 5. 5
  Noen fat beslutningstakere liker å legge noen større hull rundt bunnen for å fungere som ventiler, leverer oksygen til brannen. Dette er ikke nødvendig, men kan gi en mer fullstendig forbrenning.
 6. 6
  Plasser 'burnables' i fat, bruk en lang lighter eller peis kamp for lys, legg lokket over toppen, og la den brenne.

Tips

 • Sjekk med din lokale myndigheter (by tjenestemenn, brann wardens, osv.) for å se om en tillatelse er nødvendig for å drive en burn fat.
 • Noen asken kan brukes i kompost binger gang kule, bidrar til å redusere belastningen på miljøet.
 • Være trygg.

Advarsler

 • Forsiktig når du skjærer av toppen av fatet, det kan ha en gang inneholdt brennbare væsker.
 • Ikke brenn plast, metaller eller andre materialer i tønne din. Ikke bare kan det være skadelig for miljøet, men det kan også skape litt av et rot i tønne din.
 • Ikke brenn med dekselet fjernet-slagg og aske kan og vil starte branner i uønskede steder.
 • Og sørg for å fjerne ugress eller annet rusk rundt 10-15 meter av fat.
 • Pass på å ikke berøre fat mens du brenner, vil det være veldig varmt.