Wkino

Hvordan lage et romskip Enterprise ut av en floppy disk

Vet ikke hva jeg skal gjøre med den boksen av disketter du har sitter i pulten din? Disketter kan være en saga blott, men romskip er en ting fra fremtiden. Her er hvordan du gamle disketter ved å bygge en flåte av Starship Enterprises.

Trinn

Hvordan lage et romskip Enterprise ut av en floppy disk. Finn en gammel floppy disk.
Hvordan lage et romskip Enterprise ut av en floppy disk. Finn en gammel floppy disk.
 1. 1
  Finn en gammel floppy disk. Sørg for at den har en metall skodde på bunnen, og at den ikke inneholder noe viktig informasjon.
 2. 2
  Ta fra hverandre disken. Trekk metall utløser av bunnen, den til å vippe sider av disken åpen. Trekk ut midten og skrelle av den magnetiske film rundt metall sentrum. Kast de ikke-metalliske deler.
 3. 3
  Åpne lukkeren. Bruk en saks til klipp de tynne faner rundt åpningen av lukkeren. Skjær dem på den side av åpningen som har mer metall festet til den. Gjør det bredere parti av lukkeren horisontalt ved å brette i 90 graders vinkel i forhold til like over lukkeråpning.
 4. 4
  Lag warp naceller. Å arbeide med den samme bred del av lukkeren, brette opp en liten del av endene (igjen ved 90 grader, men motsatt de opprinnelige furer) for å danne renningen naceller.
  • For mer realistiske naceller, plasserer en nr. 2 blyant på kanten av støvdeksel og rull metall rundt den i stedet for å bøye den i en 90 graders vinkel. Dette vil skape en rørformet formet maskinhuset. Skyv blyant ut av metallrøret og gjentas på den andre siden.
 5. 5
  Avklipt en plass på shuttle for disken hub. Halvveis gjennom den smale delen av lukkeren, lage et lite klipp til begge sider. Ikke kutt hele veien gjennom. Dette vil lette plassering av disken navet (den skål-delen).
 6. 6
  Fest disken til lukkeren. Tegn smale parti av lukkeren gjennom hullet i platen, og hvile på kanten av hullet på spaltene du nettopp klippes over.
 7. 7
  Fest hub. Brett de delene av lukkeren stikker gjennom hullet i navet ned og rundt navet å sikre.
 8. 8
  Bruk en stor binders som et stativ. Nyt Starship og modig gå hvor ingen har gått før!

Tips

 • Du kan bruke fargede sharpies å legge tegninger til naceller og skål som "NCC-1701", lys og så videre.
 • For å gi din Enterprise ekte "flytende" utseende, bruke våren som holdt lukkeren stengt for mote en nesten usynlig stativ som vil forbløffe og forvirre dine jevnaldrende.

Advarsler

 • Kantene på metall støv cover og disk hub er svært skarpe - vær forsiktig slik at man unngår kutt.
 • Du kan bare bruke diskene med metall glidere, glidere vil ikke fungere.

Ting du trenger

 • En gammel diskett med en glidende metall støvdeksel.
 • Saks eller metall snips.